Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
mimochodom technecium.. ukaz mi niekoho kto tu chce teba.. nechapes? kazdy ta tu ma za debilka ktory sa nevie inak zvyditelnit ako zakladat take od veci temy ako napr. betlehemska hviezda , buldozery atd..
technecium-debil..ako ti mam vysvetlit ze tu nejde o to ci sme skraty alebo pekne... ked chlap podvadza dievca alebo naopak nikdy to nemoze byt ozajstna laska..kedy to pchopite.. primitívy
a s tým chatovaním, je to asi tak ja som teraz na pn a ešte 2 týždne budem, tak si tu krátim čas, ale neviem kto je tu viac a dlhšie ako na zeleno vyfarbené dámy- jediné, úplné jediné čo neznášam je pokrytectvo- takže dajte vymazať tému, lebo tu vás nechcú
vidím, že 3 morálnym dámam to tu nevysvetlí nik, ako tu povedal nejaký pán asi budú fakt škraty a tie nadávky, asi vyvinuli nejakú elementárnu formu inteligencie a mali by si založiť folkové trio, potom by možno mal niekto záujem aj o ne
akozeeee- zbytocne !!! debilom to nevysvetlis.. a mozes sa snazit akokolvek..
chrumkax-a kto tu hovoril nieco o krase.. mozno niesme prave miss ale urcite sa neznizime na taku uroven aby som si dokazovaly ake sme pritazlive na snubencovi najlepsej kamosky.. dalsi vypatlany mozog ako vidim
a ona ma preboha kolko rokov 15?? vtedy sme s kamoskami superili ktora je krajsia a lepsia a ja neviem ake blbosti a stale sme si nieco dokazovali...ale niekomu sa bohuzial v tom veku rozum zastavi a dalej sa vyvija iba telesne:D
AKO TO TU CITAM JE TO TU LEN PRE SILNE ZALUDKY: ALE PRIZNAM SA ,ZE KEBY MAM TOTO SPRAVIT SVOJEJ NAJLEPSEJ KAMARATKE KTORA BY SA VYDALA-CIZE UROBILA NAJVACIU CHYBU SVOJHO ZIVOTA , TAK SI RADSEJ ODKUSNEM KUS VLASTNEHO HOVNA !!!!!!!
Pozrite sa najskor do zrkadla vy moralistky :-) /leerka a anonym girl/ asi mate dost velky deficit krasy :-)
akozeee-ona si potrebuje liecit svoje komplexy na jej snubencovi.. toho je schopna fakt len najvacia stetka a chudera..ty kokos neviem si sa mam na tom smiat alebo plakat.. sila..