MILENKA

Summer_

anonym girl radim ti kaslat tu na to.. suhlasim vo vsetkom s tebou, ale oni to proste maju v hlave tak jak maju a myslia si, ze tie pomylene sme my.. zbytocne sa tu budes len rozculovat..
Budme radi, ze mame taky nazor ako mame, ze sme rozumne atd, sak to vies:))

anonym girl

a mimochodom technecium.. o teba sa urcite musia zeny trhat !!! usudzujem to z toho ze cely den non stop vysedavas na internete , a pises tu uplne bludy ktore tu nemaju co robit..co nemas vlastnych kamosov? ze sa vlastne aj pytam..

technécium

nič si z toho nerob, to je len závisť- ich žiadny nechce o teba sa trhajú hold už to tak musí byť, čo zabiješ sa
a tak mi vysvetlite, že kto sa v prvom rade nezaujíma len o seba, lebo ja takého nepoznám, á leerka sa zasa robí tá dobručká voči ostatným, treba dať zmazať túto tému

leerka

bombo9 ja sa vyjadrujem iba k techneciovi, k tebe nie, tak sa dot toho nestaraj.... a jeho sa neda neurayat..a ak si si nevsimol, tak aj on mna urazal....

anonym girl

a teba kto prosil aby si sa vyjadroval k teme? alebo k ludom ktory do nej prispievaju? kazdy si len hovori vlastne nazory. a dotycna tiez mohla predpokladat ake reakcie tu na nu budu tak neviem naco ju zakladala a nenechala si to pre seba.. apropo.. je to kurva ktorej ide len o jej vlastny prospech a neberie ohlad na inych len na seba !

bombo9

leerka nikto ta neprosi aby si sa k tejto teme vyjadrovala a mimochodom pises od veci a urazas tu, tak si daj pohov! Technecium ty tiez neurazaj, ale mas pravdu vo vela veciach.