MILENKA

akozeeee

to ja sa tiez cudujem coho su schopne...nepoviem keby je to velka laska a ferovo s tym vyrukuju tej "kamaratke" ale iba zavrzat si, to moze s hocikym...a ten kkt si ju preco teda bere ked pri nej nevydrzi a to su zatial este slobodni?? jaaj no keby sa to chuderka (pre jej dobro) dozvedelaa, je mi jej fakt luto

anonym girl

summer_ humusacky? to je jednym slovom povedame K-U-R-V-Y prvotriedne... to ich asi najviac vystihuje.. a este chudery.. ale strasne

anonym girl

ty si strasne protirecis.. keby si mala kamosku rada tak toto jej nerobis.. sa prebud do reality ...ako citam tak si sebecka koza ktorej ide len o to aby si overila ze je krajsia ako kamoska ?? tak akoze po tomto si ma vazne uistila ze si uboha !!!! nemam slov na teba.. ale nebudem ta komentovat.. proste si chudatko a taku ta aj beriem.. chudatko lutujem ta.. musis si dokazovat ze si lepsia na ukor tvojej kamosky? to je vazne vazne trapne a ubohe a este sa s tym aj priznavas.. fuj fuj fuj

Summer_

humusacky, jak by som vam priala, aby sa vam to vratilo!!! si obycajna chudera!!! a pis si na mna co len chces, neurazis ma, viem kde mam svoju hodnotu, ale pri tebe sa da rozpravat len o spodine!

anonym girl

akozeeee- ja tiez kukam ako PUK ze coho su dnesne zeny schopne..a odsudzuju nas jedine tie najvacsie ku... tu.. maznatko , logia a technecium? toho netreba rozoberat.. ten zije vo vlastnom svete

maznatko

Ja sa na seba do zrkadla pozerat dokazem moja :) Viem ze som pritazlivejsia ako kamaratka tak som si to chcela len overit na jej frajerovi. Mimochodom on stym nasim vztahom sexualnym zacal prvy. Prvy mi zacal vypisovat smsky, prezvanal ma. a on prvy mi poslal hambatu mmsku.. a tak to vsetko zacalo.. Adrenalin, tajne schodzky v aute atd. ale teraz uz chodi ku mne domov. Jej povie ze ide ku mne na internet lebo maju pokazeny alebo nejkaku inu zamienku si vymysli ze ide prec niekam. Nemam strach. Kamosku mam rada.

akozeeee

anonym girl..mas stopercent pravdu..vzala si mi slova z ust..vlastne nieco podobne som uz napisala na zaciatku tejto teemy. A este som pozerala jak puk ked vas jedineee co tu mate rozumny nazor odsudia ze ste divnee ci co..akoze to uz fakt no comment:D bo kazdy normalny clovek vidi kto je tu divny, asi tak

anonym girl

maznatko- a este mas taku drzost napisat ze ved ona vam obom veri.. jaaj taku mam chut ti prije....ale koncim.. nebudem sa zbytocne rozculovat nad takymi troskami ktore sa na nic ine nezmozu len brat kamoskam snubencov.. je mi ta uprimne luto. ale ved neboj sa.. tebe sa to urcite vrati..!!!

anonym girl

akozeeee- neries to .. to je vypatlana osoba bez chrbtovej kosti a ma v hlave akurat tak nasrate.. aby som toto robila svojej najlepsie kmaratke? asi nevie co je to kamaratstvo .. zahadou mi je ako sa jej vlastne moze pozerat do oci.. a ako sa moze pozerat na seba do zrkadla.. keby som toto robila tak nenavidim samu seba a radsej sa odjebem