Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
boze dexio po tvojom prispevku sa asi vazne nad sebou zamyslime..a povedz mi co myslis pod pojmom inteligentna zena?
zena ktora klame svojej tzv.''najlepsej kamaratke '' a chrape s jej snubencom??
alebo zena ktora chrape s dvomi chlapmi zenatymi a este k tomu su aj bratia? to vlastne ani niesu zeny ale chuderky .trosky
maznatko, k tebe sa radsej ani nevyjadrujem lebo ty si jedna uzasna kamaratka, si uprimna a taka ferova..aj ja chcem mat taku "kamaratku" ako si tyy...len tak dalej mojaaa
jeziz dexio toto bol velmi "inteligentny/ prispevok... az sa smejem
Muz ktory podvadza svoju zenu to nerobi preto ze ju prestal lubit ale preto ze ho pritahuje nieco nove, nieco krajsie, nepoznane. To je zivot a stym nic nenarobite. a tie vase vulgarizmy, to je coooo? Boze moj ze inteligentne zeny (leerka, Summer, anonym girl) a takto sa vyjadrujete? Prezentujete tu svoj rozum a svoj nazor ale co si o vas akoze mame mysliet ked kazdy je pre vas len pica kurva? Noo IQ nula bodov. Pis sem svoj nazor ale nemusis nadavat. Radsej nech spi s 50.timi chlapmi ako sa takto spravat ako vy.
a maznatko ty sa radsej ani nevyjadruj.. ako som citala tvoj pribeh s tou ''kamoskou'' tak mi zostalo z teba zle !!! keby ja som tou tvojou tzv. ''kamoskou'' tak ta tak kopnem do riti ze po tebe zostane len ohniva ciara ty chuderka..
zobrala si mi to z ust.. chore mozgy !!!!!!!!a neboj citala som.. mam taky pocit ze len ty a leerka rozmyslate ako zeny
anonym girl keby si si precitala kazdy prispevok, tak zistis ze ja som im tu uz napisala svoje, aj sme sa pochytili :D a vytaca ma to hlavne koly tym, ktory za nic nemozu, a su podvadzany.. ale aj tak to nema vyznam, toto su chore mozgy :(
to technecium- hej trhaju len smutne ze zenaty.. a este smutnejsie ze ona sa nechova ako zena ale ako slapka
summer_ ved jasne necham.. ale teba nevytaca taketo nieco?
logia a este k tomu bratov? ty si vazne zufala.. ani si nechcem predstavit aku prdel si z teba robia :D