Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
Boli zenaty, aj jeden aj druhy
dexia- dobre v pohode ze to boli bratia.. keby neboli zenaty tak natom nieje nic zle..a boli zenaty'?
dexia- hento sa mi v zivote nemoze stat.. ze budem spat zo snubencom mojej najlepsiej kamosky...mne to proste svedomie nedovoli.. nemam nato povahu ani zaludok.. a myslim ze kazdy normalny by nato nemal zaludok.. na taketo nieco? ved je to svihnstvo ohavstvo a este neviem co... ved je to obycajna bestia .. hnus protivia sa mi taky ludia..
anonym girl - nemozes sudit kym sa to nestane tebe. To sa moze stat kazdemu , nikdy nehovor nikdy. ja som tiez raz spala s jednym muzom aj ked som bola zalubena do jeho brata az po usi. a aj tak pri tom sexe som myslela na jeho brata.. ale urobila som to asi z toho, ze ten jeho brat o mna nejavil taky zaujem ako on. a zivot jde dal
dexia dobre dajme tomu.. ale mna tu skor zaujima nieco ine.. keby si si citala vsetky prispevky.. a co hovoris na zenu ktora ma tzv najlepsiu kamaratku a chrape za jej chrbtom s jej snubencom.. keby mala aspon stipku dobrej vole tak jej to povie.. nie sak najlepsia kamoska aby si nedodrbkala zivot s takym sviniarom.. ale nie ona si len potrebovala potvrdit ze je krajsia ako ona a a este k tomu si to potrebovala potvrdit na snubencovi najlepsiej kamosky.. to je smutne !!!
Pracujem v podniku kde to mam priamo pred ocami. Pride novopeceny otecko zapijat s kamaratmi narodenie prveho syna a kde skonci? Po usi namotany na zabku s kt.sa schadza dalsi rok a uzivaju si spolu. a nikto nic, nikto to neriesi a manzelka nema doma ani tusaka ze je obcas sex s inou. To je ta chemia :) alebo poznam zenaca, ma rodinku, deti, 34.r ale chjodieva obcas s chalanmi do bordelu lebo potrebuje zmenu. A chalani spolu drzia. Je jedno kde a skym, ale muzi jednoducho potrebuju nove ulovky tak ako mi topanky :-)
malo lusi tu ma normalny triezvy nazor na zivot. Ved ked je nikto podnikatel, zenac, tato - co si naozaj myslite ze budu manzeklkam bverny? nepoznam ani jedneho takeho ktory by nevyuzil prilezitost. Ste vazne hlupe ked nerozmyslate realisticky ale zijete vo sne kde laska trva az do smrti. To sa v tejto dobe nenosi dievcata! :-)
takowo - aha no jasnee, najlepsie je to hodit na manzelku, ona za to mozee..ale to ze je manzel kurevnik, to je v pohode ze?!.."skvelyy naazor"
takowo- pre informaciu mam 24 rokov.. a to ze manzelky nedavaju dost adrenalinu do zil akoze to co je za debilnu vyhovorku.. ? niesi nahodou trochu vadny(a)?
logia prepac ale si obycajna cundra a chudera ktora sa nezmoze na normalneho slobodneho chlapa a driape sa na zenatych. A este by si sa mala vyspat aj s ich otcom a dedom nech to mas dokonale. Fuj hnus.