Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
takowo je dalsi "inteligentny" DEBILKO
anonym girl TY MAS KOLKO 15 ROKOV KED SI MYSLIS ZE ZIVOT JE RUZOVY? A KTO RUCA RODINY? MILENKY? ALE KDEZE TO MANZELKY SU TIE KTORE NEDAVAJU DOST ADRENALINU DO ZIL. S POZDRAVOM.
valievalo-kto je dementny? prosim ta precitaj si vsetko co tu bolo pisane..mne zostalo az zle.. a to hlavne z tej dotycnej co klame ''najlepsiu'' kamaratku a chrape s jej snubencom.. ano aj tej chalan je na vine.. ale zeny by mali drzat vzdy spolu a este k tomu ak su najlepsie kamosky !!! ata co chrape so zenacmi si asi neuvedomuje ze ruca rodinu a berie zenam ich manzelov a detom ich otca..
ksl-este k tebe sa vratim.. mi ich nesudime.. iba lutujeme lebo su to obycajne zufale chuderky ktore sa na nic ine a lepsie nezmozu iba dojebavat inym ludom zivoty.. a este nieco.. mi im aj radime aby to nerobili.. ale komu niet rady tomu niet pomoci.. debilovi nevysvetlis..
kikinka20 - ty si riadne dementne dievca!!!
No prečítala som si všetko a súhôasím s poľutovaním so Summer, anonym girl a akozeeee, neviem ľudia, ale keď sem prišla o radu pýtať tak by položila normalnu otazku z ohľadu ETIKY. Napr. Bože vyspala som sa s nejakym manželom a chcem sa napraviť alebo niečo také. Ale ľudkovia ona sa chce vyspať s ďalším čo je myslím si trošku choré a dokonca s jeho bratom taktiež ženatým. No neviem ale to som tu jediná ktorá si to prečítala poriadne?Ohľadom čoho chceš radu, - bratskej žiarlivosti? sisi vedomá akú dementnú otázku si položila? Zamysli sa nad sebou dievča. tie dievčatá s ktorými som súhlasila to už povedali za mňa.
To neznamená,že obhajujem Logiu, ja si len myslím, že tu majú písať ľudia,ktorí jej vedia poradiť k veci,ktorú sa dotyčná pýta, a nie sa tu navzájom osočovať
No keď to nevadí tamtemu bratovi tak prečo nie? Ale chuderky tie ženy, budú mať o čom kecať, nech sa ti nevyhodí vyrážka potom z toho ohovárania keď na to prídu-čo sa raz určite stane. :P
Bez špiny niet čistoty... Mám dojem,že toto fórum je na to,aby sa ľuďom radilo v ich problémoch. A nie na vyjadrovanie svojich postojov k niečomu čo sa nám nepáči. Nikto nie je oprávnený súdiť iných život.
niekto - to je fakt pravda..a toto mi nevyhovori nikto, ze by sa dal niekedy zlomit..lebo poznam ho velmi dobre, tu povahu, rozmyslanie, jeho zasady..
hmm neviem co tym myslis