Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
ziadny chlap SI NEDA ODTRHNUT RUKAV. A ked nie terza, raz urcite.
vacsina chlapov je takych len spolocnost ma vseobecne nazor ze chlapi myslia tym dole ....
ved ty vravis, ze na vyzore zalezi:)..ale nie vsetci chlapi su taky ako tu pan snubenec,ten vyzera ze ma svoju nastavajucu na haku..ja poznam chalana, co tiez mava svoje "dni":) ale v zivote, nikdy v zivote by toto nespravil ze by podviedol svoju babu, to je fakt ferovy chalan, ktory mal uz vela rande, s vela babami a krasnymi a tie, co sa hned o nieco pokusali absolutne unho nemali sancu..a veelmi dobre ho poznam a viem ze aj ked je nadrzany tak pouziva rozum a nie tam to dole..a verim ze takych chlapov je viac, len na toto forum nechodia aby vam to vysvetlili..no bodaaj by sa ozvali;)
technecium ja sa nehram na dobrucku, ja len vyjadrujem svoj nazor.....
googlee-vidiet ze si necital vsetky jeho prispevky aj v inych temach a aj tie niekore temy ktore zalozil
technecium je vidiet ze nie si ziadny pubertiak a ze mas nejaku tu skolu za sebou. a aj vystupovanie myslim. Drz sa, papa
technecium vidim ze si asi vazne vadny. nechaj si taketo dristy pre niekoho ineho ale nas tu tym neohromuj
keby si muži brali len tie čo sa im páčia, ľudstvo by už dávno vyhynulo, preto príroda zariadila aby rozmýšľali aspoň 5 min denne penisom a homo sapiens sapiens nie je na vymretie
tak by ma potom zajimalo preco sa chce ten debilko ozenit za nu ak sa mu nepaci..tak nech si zoberie jej kamosku krasavicu:)) co to s nim taha
každý nie, a táto téma sa ani nevolá pravá láska, a aj na výzore záleží, a vieš, keď niekto niekoho podvedie tak sú vždy na chybe obaja- žiadne chvíľkové poblúznenie a tak