MILENKA

anonym girl

xxxxxx-dakujem aspon niekto si ma zastal , vsetci ma tu maju asi za debila ked nesuhlasim so stetkami.. no co uz...

a len pre info tomasbabulic- ja som vydata mam 24

xxxxxx

tomasbabulic... a ty si starý somár a debil...dúfam ze raz ta zena bude podvadzat a budes mat parohy aj na na riti..

anonym girl

jezis maria sak sa spravaj ako zena ! rozumna zena a maj svoju hrdost.. ked uz muz je zenaty tak sa kasli na neho.. je zenaty proste ma svoju zenu je to zavezok a hotovo.. aj ked si spolu v posteli nerozumeju tak je to jebo vec jeho problem.. ja by som nedokazala mat rada chlapa ktory zije s inou zenou..ublizujes si tym iba sama sebe ! nechcem ti davat nejake rady alebo co to vobec nie.. ale skus sa proste vzit do jeho zeny.. tebe by sa tiez nepacilo keby tvoja milovana polovicka chrapala s niekym inym.. jasne ze je na vine aj ten chlap..nevera je v dnesnej dobe asi in.. a to je smutne

dexia

mila anonym girl ja nie som naivna. Preco, Lebo som sa vyspala s muzom ktory ma pritahoval? Ved ja som ho nechcela na zivot ale na sex. a toho jeho brata som mala velmi rada, lubila som ho. mam 32. rokov takze nemyslim ze s tou naivitou si to uhadla. skor naopak. Ved ked niekto nieco chce neni naivny ked za tym ide. A NEURAZAJ!