MILENKA

anonym girl

haha presne som vedela co spravis.. ako som povedala.. silne reciciky dokaze mat hocikto.. tak vela statsia :-P

administa

aaa anonym girl asi si nechcela aby ta niekto odhalil ale to je tak, ked clovek chce vsetkych presvedcit o svojej pravde :)) Na ukor toho,ze sam vyjde ako podvodnik :) Ale neboj, ved takych ludi je vela. len sa cudujem ako ti niekto veri.. :)

anonym girl

administa tak sa ukaz silne reci dokaze mat kazdy chudacik tak mi teda napis tu moju IP adresu a kedze niesi spravca ani administrator tejto stranky tak neviem kde bys ju zobral tak co traposis zbytocne sa iba strapnis :-)

administa

anonymka neboj ja nie som pubertak :) ani pubertiacik ako pises :) Rozumiem sa do toho asi viac ako ty. Kazdy pc ma svoju adresu odkial su posielane maily, odkazy, prispevky atd. toho je vela.. A nikde nie su dve rovnake adresy (je to vlastne zmes cisiel) - to je pre teba Summer- :)

anonym girl

administa tak mi teda povedz cislo tej mojej IP adresy ked si taky mudry :D jaaaj taketo decka mam najradsej :D

anonym girl

administa ty si urcite nejaky pubertiacik..niesom odkazana nato aby som chvalila samu seba tak netrapos :D a neviem akoze kde by si sa dostal k tej IP adrese :D