Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
teraz neviem ci je vacsie chuda ta klamana baba alebo ta koza..
leerka aj ja som rada ze mi to vyslo na Teba,, na tom tvojom prispevku s kozou v gumakoch pre technecia som sa dobre zasmiala _:D:D
Bravoóóóóóó
summer, vidis a uz su z nas lesby....ale aspon , ze nam o tom niekto povedal, lebo doteraz som o tom nevedela...ale som rada, ze prave s tebou....je to cest :-)
technecium, my so summer, sa budeme aspon lesbit, lenze ty mozes obcovat iba s tou tvojou kozou v gumakoch...magor....
mimochodom technecium, ty sa tiez rypnes do vsetkeho ze? A este aj "mudre" rady rozdavas..
leerka ved prave, na ne kaslem, len tej baby mi je strasne luto. Si mysli ze sa vida, ake ma krasne obdobie ale to podtatne nevie :(
Technecium, to si odhadol.. po tom co som ta tu "spoznala" som sa stala radsej lezbou,,
technecium, ty sa staraj radsej o seba a chod sa liecit na psychiatriu alebo sa pohraj s rucickami aby si bol kludnejsi....
to ale neznamena, ze ju musi podvadzat....
to sa tu tieto dve lezby vyfarbené na zeleno obúvajú hádam do každého, pre zakladateľku no môžete ho aj odjebať spoločne
Kazdy chlap (a neexistuje ani jedina vynimka) nevydrzi pri jednej babe.to si zapamatajte holky