MILENKA

Summer_

leeerka a to ci im ho nekradnes je len o pohlade na vec..
To ako hnusne klames jeho zenu, to je jasne, ale klames aj jeho dieta.. presne ako pise niekto, ja by som sa nemohla pozriet na seba v zrkadle. je to nechutne..
Ale tvoj zivot.. aj ked podla mojho nazoru... ehm, nie nepoviem, budem sa krotit...

Summer_

Pozri nech si kazdy robi co chce a s kym chce, ale pride mi nefer byt niekoho milenkou, ked ma zenu.. jasne ze vina je potom rovnaka aj na nom, ked sa to stane, ale naco ona zacina?? Keby sa to stalo mne, prisaham ze by som ju roztrhala.. ja by som rozhodne za zadanym nechodila, nemam na to zaludok.. ale tym nevravim nic proti tebe, len moj nazor... dokazala by si sa jej pozriet do oci?

leeerka

Ja som rozvedena a viem dobre ake to je ked mam muz milenky. Teraz mam zasa ja milenca, co ma zenu aj malu dcerku ale nekradnem im ho. Je medzi nami len sexualna pritazlivost,nic viac.

Summer_

Tak im navrhni do trojky.. ak su taky k.okoti ze podvadzaju manzelky, myslim ze ani toto im nebude proti srstí.. ved vrana k vrane sada, kurva ku kurve atd...

logia

On ma 32.r jeho bracho 34.r a ja mam 23 rokov. Ani jeden z nich neni svaty, len som chcela vediet ci existuje bratska ziarlivost.

Summer_

Presne ako pisu ti predo mnou.. ako len mozes niekomu brat muza? Hnus.. ja byt ta baba a zistit to? Dievca ty by si bola do konca zivota mrzacka, tak by si ma vytocila!

shopinka

No ak ta lubi tak mas sancu kazdy ma sancu. Mozno stym jeho bratom to bolo len raz.Mala by si urobit prvy krok ked on sa boji.Inak z toho vyplyva ze ani jeden brat neni svojej manzelke verny ze?