Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
vieš o tom že si len obycajna štetka??.. a tí dvaja típci Ta za nic iné ani nepokladajú..pouvažuj nad sebou..chuderka
. tak som to myslela aj ja predtym, len ty si to asi zle pochopila.. ale to je jedno
. tak teraz s tebou suhlasim...
summer, tak to je rozumne, čo si napísala. Tak som to myslela aj ja.
yxo: jasné, že na také nesmieš myslieť, ale ani stopercentne vykrikovať do sveta, že: mne sa to nemôže stať.
to nikdy nevieš. ako keby si tvrdil, že ty nikdy nebudeš chorý.
.
Ešte raz: odsidzujem neveru za účelom sexu. Ale neodsudzujem, ak vznikne nová láska.
. ja nevravim ze sa mi to stat nemoze, ja vravim o sucastnosti.. ako je to dnes.. Ale je ine ak sa napr. znova zamiluje, zisti ze so mnou uz nechce byt, mne to normalne vysvetli a zostane s tou druhou, a ine, ak ma bude s nou podvadzat ale mne bude slubovat lasku.. O tom sa tu rozprava..
summer dakujem ti :))) dufam ze taku najdem....
keby mame vsetci rozmyslat ako napisal/a ta bodka (.) hehehe tak asi by sme nikto nemali partnera a vsetci by sme sa medzi sebou harali ako zvery :)))
yxo vies iba narazam na to, ze maznatkyna kamoska sa takto za chvylku vida a nic netusi :( ale co uz.. tebe prajem aby ti to na dalsi krat uz vyslo :)
summer nechvál sa, ešte si mladá, život pred sebou. nevieš čo ťa čaká po napr. 10 rokoch manželstva. Teraz sa dušuješ, že nepodvedieš a priateľ teba, ale možno stretne inú: milú, usmievavú, peknú, dobrú, sympatickú. tá ho očarí a tvoj priateľ zrazu zistí, že existuje aj niekto iný ako ty. Vaše manželstvo bude zovšednuté a ona mu ponúne niečo nové, nepoznané, svieže. Prepáč, je to len úvaha.