MILENKA

yxo

summer ma uplnu ravdu v tomto akoze vsetci co tuto slecnu podporujete a toho magora co podvadza svoju zenu tak ste ma velkom omyle a mozno keby sa to stane vam tak sa k tomu inak staviate....

ksl

Podľa mňa je tvoja otázka neopodstatnená.Keď skúsiš,tak uvidíš či máš šancu.Ty (zo svojej pozície milenky) nemáš čo stratiť,si slobodná,robíš si čo chceš,sexuješ s kým chceš,tak čo? Čoho sa bojíš? Že keď sa dvaja bratia porozprávajú o tebe,tak skonštatujú že si štetka? No veď si,tak aký problém? Nechcela som ťa uraziť,ja ti náhodou závidím... Neodsudzujem ťa,žiješ si tak ako ti vyhovuje a to je stále lepšie,ako sa na niečo hrať...

Summer_

maznatko ak som "husicka ktora o zivote nic nevie" tak bodaj by takych "husiciek" bolo viac,, ste ubohe, kaslat na vas..

leerka

chrobax, hahaha, to najkrajsie mas za sebou asi ty, ked o tom rozpravas....ak nas nepoznas, tak o nas nehovor.....

chrobax

neviem o com sa tu hadate. Logia ma pravo robit si co chce a maznatko tiez tak neviem co do nich rypete vy dve. Mozno uz to najkrajsie mate za sebou ale clovek sa uci na vlastnych chybach tak nikomu nevestite buducnost. Kazdy ma pravo na taky zivot aky si zvolil. A ak si takto ochranujete to svoje, asi mate tiez obavy aby si ten vas nenasiel iny objekt.

maznatko

Summer_ si husicka a o zivote nevies vobec nic. Zi si svoj pekny sen ,ael davaj si bacha nech ta z neho neprebudi nejaka krajsia a mladsia :-P

technécium

á, lezby majú známky primitívneho humoru, vedia niečo o irónii, satyre a imitácii, možno, že by s trochou pomoci zvládli aj uvariť čaj

Summer_

leerka mas pravdu, mozno chcela svoje panestvo darovat nejakemu krasnemu capkovi:(

Ale nie, uz zachadzam dalej ako by som chcela, ale mam pocit ze nase dve "svatice" sa stiahli..

leerka

fuha, tak to si mi nasadila chrobaka do hlavy, ale vsetko co suvisi s techneciom je vacsie chuda...takze chuda koza...ved aj ta ma pravo na normalny sex-----