Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
summer, ale najhorsie je, ze na to doplacaju nevinni ludia a to na sere najviac.....
leerka to iste si myslim, ale vravim ti nema zmysel im to vraviet.. oni nemaju stipku charakteru.. je mi z nich zle!
Len neviem ci sa pred nim jeho brat nepochvalil alebo ci mu to nepovie v buducnosti. Pracuju spolu, maju spolu firmu tak neviem co mam cakat.
no dobre idem ja prec z tejto temi, nerobi mi dobre byt medzi bezcharakternymi osobami..
ved prave to , ze ona chudera mu veri, a on za jej chrbtom suka s tebou...sice nechapem ako moze byt taka slepa, lebo si myslim, ze na neveru sa da prist... a on je tiez cisty kkt, ked jej robi take vece aa ked sa idu o chvilu brat... to bude uzasny vztah zalozeny na "vzajomnej dovere".....zelala by som jej, aby na to prisla...ale len pre jej dobro a aby teba a aj jeho poriadne kopla do riti a mozno aj do hlavy, aby ste sa uvedomili.....j.bli ludia....
prepac logia nevedela som.. moj nazor je, ze tazko povedat.. kazdy je iny, kazdeho nahneva nieco ine.. a mozno by sa to ani nemusel dozvediet nie?
Inak ja som tu Summer_ ale ako vidim nikto mi nevie povedat normalny nazor na to co som sa pytala. Kazdy len aka som..
No asi to nebude velka laska, ked dokaze spat s inou..ale dobre no, ja sa v tom asi nevyznam, vsak?
Summer ja viem ze jej pri nom bude dobre, lebo sa o nu vie postarat a lubia sa navzajom. Uz toho vela preskakali. Bude snim stastna.
maznatko autorka tu teraz neni, ked bude chciet prida sa