MILENKA

Summer_

leerka to iste si myslim, ale vravim ti nema zmysel im to vraviet.. oni nemaju stipku charakteru.. je mi z nich zle!

logia

Len neviem ci sa pred nim jeho brat nepochvalil alebo ci mu to nepovie v buducnosti. Pracuju spolu, maju spolu firmu tak neviem co mam cakat.

leerka

ved prave to , ze ona chudera mu veri, a on za jej chrbtom suka s tebou...sice nechapem ako moze byt taka slepa, lebo si myslim, ze na neveru sa da prist... a on je tiez cisty kkt, ked jej robi take vece aa ked sa idu o chvilu brat... to bude uzasny vztah zalozeny na "vzajomnej dovere".....zelala by som jej, aby na to prisla...ale len pre jej dobro a aby teba a aj jeho poriadne kopla do riti a mozno aj do hlavy, aby ste sa uvedomili.....j.bli ludia....

Summer_

prepac logia nevedela som.. moj nazor je, ze tazko povedat.. kazdy je iny, kazdeho nahneva nieco ine.. a mozno by sa to ani nemusel dozvediet nie?

logia

Inak ja som tu Summer_ ale ako vidim nikto mi nevie povedat normalny nazor na to co som sa pytala. Kazdy len aka som..

maznatko

Summer ja viem ze jej pri nom bude dobre, lebo sa o nu vie postarat a lubia sa navzajom. Uz toho vela preskakali. Bude snim stastna.