Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
Vies si predstavit to, ze sa tvoja kamoska vida za chlapa co ju klame a podvadza? Ona mu isto veri.. a zrejme ona mu je verna nie? Teba to nemrzi ze si takeho vezme, ved ju mas snad rada ked je naj kamoska.. Ty by si takeho muza chcela, ze by ta podvadzal?
Summer ale nerozoberaj tu mna ale autorku tejto teeeeeemy!
Kamoska na to nepride lebo obom nam veri. a mimochodom sa budu brat za 2 mesiace a idem za hlavnu druzicku. A nemam vycitky. A ten druhy? Ten je uz zenaty, ma aj rodinu. Ale mne to nevadi, jeho manzelku nepoznam. A okrem toho viem ze jej neni neverny len somnou pretoze toho ma dost.
takze mas dvoch :D aj ten druhy je zadany? Priala by som tvojej kamoske, aby na to prisla a oboch vas niekam poslala :)
No ved ja mam aj ineho, ale stym to je len obcas a s tymto to je pravidelne. Vztah este nechcem trvaly, mam 25 rokov.a celkom ma to bavi, klamala by som keby poviem ze nie.A ked sa na kamosku nahodou za nieco nahnevam, vybijem si to potom na nom v posteli
Zazila? To ako aby som sexovala s frajerom kamosky? Alebo so zenatym? Nie dakujem, ja zostanem pri mojom priatelovi, ktory nastastie neni taky chudak, ako ten tvojej kamosky..
tak preco si nenajdes ineho, ak nejde o city? Ale brat kamoske frajera? No dobre.. nie som ziadna moralistka, ale co je vela to je vela, resp.co je hnus to je hnus..
Summer_ no a co ved zijeme len raz. a ja k nemu nemam city je to len sexualne vsetko. Nesud tu ludi ty moralistka. Prajem ti aby si to zazila a potom odsudzuuuuuuuuuj papa
maznatko parazity prezivaju, vsak?
Piozriet sa do oci? ja uz vyse roka spavam s priatelom svojej najlepsej kamosky. ja viem co si teraz myslite, ale my to berieme len ako vypomoc kamaratsku. Ona to nevie ani sa to nedozvie. A viem sa jej pozriet do oci stale. A stale sme kamosky a skoro kazdy den sa vydavame. a zijem..