Myslite ze mam sancu u muza, ktoreho mam strasne rada a pritahuje ma, ked sa dozvie ze som spala s jeho bratom? Toho muza poznam dlhsie ako jeho brata, ale ked som spoznala brachu, pritahoval ma a aj ja jeho. (inak su obaja zenaty, len som chcela vediet nazor ako milenka)
MILENKA
tyy vole no ja som len cumela co som sa tu docitala..ako niekto moze takto osierat svoju "najlepsiu" kamaratku a este takto v pohode o tom vravet akoby sa nic nedialo...ta baba je uplne bez chrbtovej kosti, to co je za priseru?? a lutujem tu babenu co sa ide vydavat a bodaj by sa jej otvorili oci a zistila aku falosnu kravu to ma za kamosku..a ten jej snubenec ani nevravim...teraz jej z cistym svedomim slubi "vernost az za hrob" ....hmmm
summer jasne ze je to lepsie ked mi to spravila teraz ako keby mi to ma spravit manzelka :)no co uz je to zivotna skusenost ktora ma posunula o krok vpred....
xenia - dakujem si zlata
xyo to mi je luto :( je to doste neprijemne, este sa mi to nestalo ale viem si predstavit ako by ma take zistenie zranilo.. ale stale lepsie, ako sa ozenit a zistit to az potom, nie? Stale si myslim, ze su to bezcharakterny ludia :(
Leerka presne tak, mne raz "kamoska" /ked som este nemala chlapca/ rozpravala, ze az pochopim o com to cele je, budem aj ja chodit do postele s kazdym peknym chlapom,, a nestalo sa.. uz vtedy som vedela ze taka nebudem, svojho priatela milujem a vzdy je to krasne prave preto.. a to uz nevravim, ked niekto kradne muza jeho rodine, je to uplna spodina kto to robi.. ps-ta "kamoska" mala vtedy 18 a 22chalanov za sebou.. ble
logia: je to zložité. ak by si bola zamilovaná je to iné, ako keď ide len o sex. Ak sa muž vyspí so ženou za účelom sexu, tak to odsudzujem. Veď v podstate dierka ako dierka.
Ale ak sa zamiluje, je to iné. Nie každý nájde svoju lásku na prvý krát.
A ak je ženatý a až po rokoch nájde niekoho do koho sa naozaj zamiloval a milenka do neho, tam nie je čo riešiť.
Súčasná manželka ak ho má stále rada, mala by mu dopriať byť šťastným aj po boku inej ženy.
Mimomanželské vzťahy sú komplikované.
-
Logia: nerob to. uvidíš, že sa to prevalí. A ty vyjdeš ako tá najhoršia. Oni budú hrdinovia, že ťa dostali
a ty budeš tá zneužitá.
summer, ale mne niekedy pripada, ako keby ti cestni ludia boli najhorsi...clovek si zije svoj zivot, myslim, ze je verny partnerovi a este preto budes divna, lebo sa t oasi v tejto dobe nenosi...... tak sme divne a trapne...no co..mne to tak vyhovuje
moja byvala ma podvadzala a este stale podla mna chrape so zenatym muzom co ma 2 male deti to uz prekracuje hranice normalneho spravania podla mna...toto neprajem nikomu dozvedeit sa take daco a tak mozo ti co ich tu teraz obhajuju raz budu v takej situacii a potom budu inak hovorit....
yxo ani ja nechapem.. a nahorsie je to, ze oni si mysla ze to tak proste ma byt a ze ti ktory si myslia ine su bud zakomplexovany alebo zastaraleho nazoru ci hlupe husicky..
Ja verim ze este su aj cestny ludia a nastasie sa medzi takymi aj pohybujem.. uff
neni zac akoze nechaem niektorych ludi a tie ich nazory....
yxo dakujem