Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MILENKA

????

tyy vole no ja som len cumela co som sa tu docitala..ako niekto moze takto osierat svoju "najlepsiu" kamaratku a este takto v pohode o tom vravet akoby sa nic nedialo...ta baba je uplne bez chrbtovej kosti, to co je za priseru?? a lutujem tu babenu co sa ide vydavat a bodaj by sa jej otvorili oci a zistila aku falosnu kravu to ma za kamosku..a ten jej snubenec ani nevravim...teraz jej z cistym svedomim slubi "vernost az za hrob" ....hmmm

yxo

summer jasne ze je to lepsie ked mi to spravila teraz ako keby mi to ma spravit manzelka :)no co uz je to zivotna skusenost ktora ma posunula o krok vpred....

Summer_

xyo to mi je luto :( je to doste neprijemne, este sa mi to nestalo ale viem si predstavit ako by ma take zistenie zranilo.. ale stale lepsie, ako sa ozenit a zistit to az potom, nie? Stale si myslim, ze su to bezcharakterny ludia :(

Leerka presne tak, mne raz "kamoska" /ked som este nemala chlapca/ rozpravala, ze az pochopim o com to cele je, budem aj ja chodit do postele s kazdym peknym chlapom,, a nestalo sa.. uz vtedy som vedela ze taka nebudem, svojho priatela milujem a vzdy je to krasne prave preto.. a to uz nevravim, ked niekto kradne muza jeho rodine, je to uplna spodina kto to robi.. ps-ta "kamoska" mala vtedy 18 a 22chalanov za sebou.. ble

xenia.

logia: je to zložité. ak by si bola zamilovaná je to iné, ako keď ide len o sex. Ak sa muž vyspí so ženou za účelom sexu, tak to odsudzujem. Veď v podstate dierka ako dierka.
Ale ak sa zamiluje, je to iné. Nie každý nájde svoju lásku na prvý krát.
A ak je ženatý a až po rokoch nájde niekoho do koho sa naozaj zamiloval a milenka do neho, tam nie je čo riešiť.
Súčasná manželka ak ho má stále rada, mala by mu dopriať byť šťastným aj po boku inej ženy.
Mimomanželské vzťahy sú komplikované.
-
Logia: nerob to. uvidíš, že sa to prevalí. A ty vyjdeš ako tá najhoršia. Oni budú hrdinovia, že ťa dostali
a ty budeš tá zneužitá.

leerka

summer, ale mne niekedy pripada, ako keby ti cestni ludia boli najhorsi...clovek si zije svoj zivot, myslim, ze je verny partnerovi a este preto budes divna, lebo sa t oasi v tejto dobe nenosi...... tak sme divne a trapne...no co..mne to tak vyhovuje

yxo

moja byvala ma podvadzala a este stale podla mna chrape so zenatym muzom co ma 2 male deti to uz prekracuje hranice normalneho spravania podla mna...toto neprajem nikomu dozvedeit sa take daco a tak mozo ti co ich tu teraz obhajuju raz budu v takej situacii a potom budu inak hovorit....

Summer_

yxo ani ja nechapem.. a nahorsie je to, ze oni si mysla ze to tak proste ma byt a ze ti ktory si myslia ine su bud zakomplexovany alebo zastaraleho nazoru ci hlupe husicky..
Ja verim ze este su aj cestny ludia a nastasie sa medzi takymi aj pohybujem.. uff