AHOJTE, chcem sa pustiť do 90 dňovej diéty od 12. 1. (od pondelka). Prida sa niekto? na začiatok napíšte svoju váhu, výšku, vek, miery. Babuľe spolu to zvladneme. budeme sa tu navzájom podporovať, a deliť sa o skúsenosti, úspechy, a zlyhania ktore dufam že nebudú.
90 dňova diéta - začíname od 12. 1.
ahojte baby, ja som mala dnes na ranajky dzus, potom na desiatu trosku hrozienok, obed pomarance a vecera kiwi a jablko :)...dalo sa to vydrzat,ale tesim sa na zajtra, budem mat syrik so salatom :)...drzte sa baby :)
8ala8 si dobra!!!drzis sa ananas mozes a myslim zemozes vypit aj vodu potrebujes aj cukry ahoj
inak babuľe chcem si dať na obed ananas v konzerve môžem? ak vylejem z toho tu vodu sladku.
babuľe ide to pomaly ale isto. nebojte zvladneme to a aj keď sem tam sa nejaký ten prehrešok vyskytne nesmiete sa vzdavať. dokažeme to predstavme si výsledok. :) ja som odhodlana vydržať dokonca. a verím že s vami to dokážem. keby bola sama nato tak neviem neviem. zatial sa držím bez prehreškov ak nerátam že včera o šiestej večer som si dala grep.
8ala8
Ja to cítim, že som schudla trošku. Najmä po bokoch v páse, ale potrebovala by som schudnúť najmä v bokoch. Cvičím každý deň 30 min. na stacionárnom bicykli.
A dietu sa tiež snažím dodržiavať, okrem dneška. Poobede som mala prehrešok. Myslím si, že po 7 dňoch je to normálne. Zajtra nás čaka ovocný deň tak sa na to teším.
Ahojte,
takze mam 2 kg dole teda 86
znovu sa budem vazit asi az o dva tyzne
mija80
prečo myslíš? možno by si bola prekvapená že koľko si schudla. a dodržiavaš diétu? mala si moc prehreškov? inak a aj keby je to len prvý týžden človek nemôže čakať hned kdesi 15 kg úbytok. mame tri mesiace neboj to príde. a cítiš sa aspoň lepšie? mne trochu už bruško spľaslo :D
Čaute baby, takže píšem vám až po 2 dňoch, lebo som nebola na nete. Bohužiaľ som sa nemohla nikde odvážiť, som sklamaná chcela som vedieť či som niečo zhodila alebo nie. Myslím si, že také 1-2 kg išlo dole. Možno keby som mala doma váhu tak by som sa aj bála na ňu postaviť. A prečo no zo sklamania, že sa tak snažím a nič.
sorry, asi som si to nevsimla..tak idem teda kuknut tam..a drzim vam palce ;)