90 dňova diéta - začíname od 12. 1.

lejla777

ahojte baby, ja som mala dnes na ranajky dzus, potom na desiatu trosku hrozienok, obed pomarance a vecera kiwi a jablko :)...dalo sa to vydrzat,ale tesim sa na zajtra, budem mat syrik so salatom :)...drzte sa baby :)

mija80

Čaute baby ako sa máte? Ja sa mám dnes celkom v pohode. Dnes som mala:
R: 2 jablká
O: Rozmixované marhule (kompót bez šťavy) a jablká
V: to isté iba menšia porcia
Čo nič nepíšete? Čo ste dnes jedli?

8ala8

babuľe ide to pomaly ale isto. nebojte zvladneme to a aj keď sem tam sa nejaký ten prehrešok vyskytne nesmiete sa vzdavať. dokažeme to predstavme si výsledok. :) ja som odhodlana vydržať dokonca. a verím že s vami to dokážem. keby bola sama nato tak neviem neviem. zatial sa držím bez prehreškov ak nerátam že včera o šiestej večer som si dala grep.

mija80

8ala8
Ja to cítim, že som schudla trošku. Najmä po bokoch v páse, ale potrebovala by som schudnúť najmä v bokoch. Cvičím každý deň 30 min. na stacionárnom bicykli.
A dietu sa tiež snažím dodržiavať, okrem dneška. Poobede som mala prehrešok. Myslím si, že po 7 dňoch je to normálne. Zajtra nás čaka ovocný deň tak sa na to teším.

8ala8

mija80
prečo myslíš? možno by si bola prekvapená že koľko si schudla. a dodržiavaš diétu? mala si moc prehreškov? inak a aj keby je to len prvý týžden človek nemôže čakať hned kdesi 15 kg úbytok. mame tri mesiace neboj to príde. a cítiš sa aspoň lepšie? mne trochu už bruško spľaslo :D

mija80

Čaute baby, takže píšem vám až po 2 dňoch, lebo som nebola na nete. Bohužiaľ som sa nemohla nikde odvážiť, som sklamaná chcela som vedieť či som niečo zhodila alebo nie. Myslím si, že také 1-2 kg išlo dole. Možno keby som mala doma váhu tak by som sa aj bála na ňu postaviť. A prečo no zo sklamania, že sa tak snažím a nič.