90 dňova diéta - začíname od 12. 1.

8ala8

takže oboznámujem vas s dneškom:
dnes mam ovocný deň baby to je strašné som hladná normálne. učím sa na zajtrajšiu skúšku a som taka nervozna žeby som zedla hocičo. vyžula som asi balík žuvačiek dnes už. a zjedla som:
R: banán, jablko
O: hrozno
- hodinu po obede - grep
ešte zjem dva banány a jablko dnes.:D

janushkaaa

ahojte chcela som sa spytat... ked skoncite tuto dietu... vlasne po tom 90. dni... to sa zacnete potom stravovat ako obvyle alebo si zaspodelite stravu? bo vsak si myslim, ze tie kila sa vratia s5 .... ak sa mylim tak mi to prosim vysvetlite

sopcek

ahojte babula. aj ja som s vami. sice ja som zacala den skorej ale v pohode. Mam 24 rokov a 72 kil som mala na zaciatku. dnes som mala ovocny den takze spolu 2 jablka, 2 pomarance a 2 banany. Sice uz dnes sa tesim na kuracinku mnam.

mija80

Čaute, takže toto som jedla za posledné 3 dni:
Pondelok:
R: 2 jablká
O:1/2 pečeného stehna bez kože a mrkvu a 2 dcl vývaru
V: tú druhú polku stehna aj s mrkvou
Šport: 30 min. na stacionárnom bicykli

Utorok:
R: 2 mandarínky
O: varené zemiaky s pažítkou a mrkvou
V: polovica z obeda
Šport: 30 min. na stacionárnom bicykli
Streda:
R: 2 jablká
O: vretienka s kyslou kapustou
V: polovica z obeda + tablička čokolády
Šport: 30 min. na stacionárnom bicykli.
Chcem sa opýtať či môžem jesť kyslé uhorky. Vody vypijem maximálne 1,5 l, viac nezvládam.

malemaciatko

8ala8 taky dennik si mozes viest na florastranky.sk, ja si to tam zadavam od zaciatku, je to dobre este ti to porovna aj prijem aj vydaj :)

8ala8

take babule zvladneme to nebojte. Inak je dobré ak si zavediete denník chudnutia kde si budete každý den značit: raňajky, obed, večera ( čo zjete, kolko a kedy/, ďalej:
šport - aku aktivitu ste vykonali a ako dlho
pitie - čo ste vypili a kolko
prehrešky - či ste zhrešili a čím
ja som si to zaviedla. je to dobré si písat.

Okrem toho mam nápad čo keby sme sa važili každý týždeň / v piatok/, budeme si tu písat naše úbytky kg po týždni. a vo vodové dni sa budeme merat?