90 dňova diéta - začíname od 12. 1.

lejla777

takze dnes ranajky boli jablcko a banan , obed:zapekane spagety so sampionmi, mnami teda :)..vecer kusok cokoladky,tuto veceru mam asi najradsej :D...a samozrejme vela cajiku a vody

8ala8

lejla777
jasne vôbec ma to nejak nepoznačilo že som zhrešila. ved svet sa nezrúti, a až tak mi to ublížiť nemohlo takže v kľude si pokračujem ďalej. :Dinak mne vodový deň začína v prvý den čo mi semester začína prvý deň čo pôjdem do školy mi vyšiel vodový :D

lejla777

alicka , ty sa drz :-)...ved to je v pohode, nie sme ziadne stroje, co sa naprogramujeme,mame svoje potreby a chute :)....ja som este nezhresila sladkym,ale ked ma tazku chvilku pobede, tak si dam jeden kus ovocia,lebo pri uceni to potrebujem. Keby som sa neucila, tak pohoda :)

8ala8

babuľe dnes som sa držala mala som ryžu s kečupom so zeleninkou lenže musím sa priznať že dnes som zhrešila. bola som akási nesvoja nervózna dnes aj kramy mam možno tým to je, a zhrešila som. o 16. 00. som si dala horkú čokoládu. :( ale aj napriek tomu idem pokračovať akoby nič. hadam až tak veľmi mi to nebulíži.

8ala8

mija80
myslím že je to jedno keď vymeníš ten chleba za ten rožtek tak to nevadi. aspoň by nemalo čo ja viem.

mija80

Ahojte dievčatá dúfam, že ste to už nevzdali, pretože nič nepíšete. Dnes som mala kuracinku so šalátom s kyslej kapusty a mrkvy. A poobede kurací vývar.
8ala8 chcem sa ťa opýtať či môžem jesť namiesto celozrného chlebíka grahamový rožok.
Zajtra si uvarím ryžu s nejakou zeleninkou. Tak sa majte a píšte. :-)

zlatino

ja si davam z 200 gram.cokolady 2kocky.V lidli dostat cokoladu na varenie 200gram. aje vyborna lebo nie je taka mastna a obsahuje az 52percent kakaa

8ala8

inak chcem sa spýtať keď je UH deň a mame si dávať čokoládu na varenie. to je vlastne to isté ako horká čokoláda? bo na varenie som v obchode nenašla iba horkú.
a druhá vec jedna tablička to si fakt dávate 1 kocku?

8ala8

ahojte takže včera v ovocný deň som to zvladla mala som:
R - 2 banány
D - grep
O - ananás v konzerve bez tej sladkej vody
V - jablko

dnes mame babuľe bielkovinový deň. rozmýšľala som a dam si asi kuracie prsia bez kože (čiže biele mäsko) so zeleninkou.
Zajtra si plánujem spraviť ryžu posypem si ju hotovou zeleninou čo sa da kúpiť( kukurica, hrach, mrkva)a k tomu si dam karfiol len varený na vode. :D