90 dňova diéta - začíname od 12. 1.

jessika

8ala8
tak v tom fakt niečo bude:-) a nie si jediná čo má takéto skúsenosti s prehreškom.ja ešte nemám tolko dní za sebou ako vy ale šplhám sa zavami.pôjde to. veď sme ženy a je známé že ženy vydržia všetko:-)

držte sa kočky:-)

8ala8

jessika
ano maš pravdu suhlasim s tebou netreba to brať tragicky ja som zhrešila včera pojedla som aj čo som nemala. ale neberem to tragicky. pokračujem akoby sa nič nestalo :D a ešte rano aj kilo som mala dole. :D

jessika

ahoj dievčatá.
neviem či vám poviem novinku ale dnes mi jeden človek čo pripravuje diéty pre vela ludí povedal je prehrešok je dobrá vec. a každý z nás by mal aspoň 2-3 krát za mesiac zhrešiť. po čase sa spomalý chudnutie a ževraj je to tým že si organizmus navykne na tento systém a keď zhrešíte tak tým oklameťe svoj organizmus a začnete rýchlejšie chudnúť. neviem či je to pravda ale pár kočiek už písalo že spravyli prehrešok a do rána schudli viac ako pri dodržiavaní presného plánu.no určite to neznamená že tak zhreším každý deň a budem chudá ale netreba si vyčitovať takéto občasné prehrešky.

lejla777

Ahojte baby, tak vazili ste sa vcera? ja teraz nemozem :( lebo som na intraku,ale ako pridem domov, tak hned. Ako ste na tom? Ja celkom fajn , vcera:
R:dve kiwi
O:ovocny salat
V:kokos a lici
a samozrejme vodickaa
Dnes si dam na obed kur.prsicko podusene na zeleninke, tesim sa :)

mija80

no včera som mala polku z obeda a plus tu čokoládku. Ja viem mala som to tam dopísať.
Dnes som sa držala až do 15,30 mamina priniesla buchty s makom a ja som nemohla odolať. :-( Mak strašne ľúbim.
Tak som si povedala, že večeriať už nebudem a dám si hodinku na stacionárnom bicykli. Dúfam, že tie kalórie spálim.

8ala8

jajaaj mam kramy tak trochu zhrešujem. včera som mala na obed kolienka s kečupom a mrkvový šalát, okrem toho som si dala balík piškót pri telke. :( aale tak som sa spamätala. dnes sa držím a nemienim už zhrešiť.
R - dva pomaranče
O - ananás v konzerve bez šťavy
V - na večeru mam jablčka zo dve prípadne pomaranč ešte. uvidím ako ma hlad chytí.

Inak tento týždeň necvičím vôbec bo kôli krámom sa mi neda premôcť. tak som si istá že na váhe sa to odrazí nič som neschudla za tento týždeň. ale neva aj tak to vzdať nemienim. :D

8ala8

babuľe ano babenka aduliena ma pravdu.
na večeru buď polka z obedu alebo nejaký koláčik, čokoláda je povinná okrem večere povinne ešte aj čokoládu.

aduliena

Baby, v UH deň na večeru nie je iba čokoláda. Večera má byť buď rovnaká ako obed, alebo si môžete dať niečo sladké. Napr. koláčik, palacinky /namiesto mlieka použiť vodu/, no a potom za večerou kúsok horkej čokolády.

mija80

Ahojte, dnes som mala na:
R: 1 veľké jablko
O: Špagety so strúhankou (mali to byť široké rezance, ale doma som ich nemala, tak som použila špagety) Bolo to celkom dobré.
V: tu čokoládku. (1 kúsok)
Zajtra je ovocný deň čo budete jesť?