AHOJTE, chcem sa pustiť do 90 dňovej diéty od 12. 1. (od pondelka). Prida sa niekto? na začiatok napíšte svoju váhu, výšku, vek, miery. Babuľe spolu to zvladneme. budeme sa tu navzájom podporovať, a deliť sa o skúsenosti, úspechy, a zlyhania ktore dufam že nebudú.
90 dňova diéta - začíname od 12. 1.
ake mas problemy ze si brala antikoncepciu a pribrala 15kg automaticky ked si ju prestala brat a to cele svinstvo si mala schudnut.spomen si kolko krat si zacala s tou dietou a porusila ju ja si pamatam 3x.akoze verim,ze ked si naucena na ine stravovacie navyky mas na nieco xut ale nie, ze zjem jednu lyzicku pre chut a priberiem 2 kg prosim ta tomu fakt neverim.tak sa potom vaz len kazde rano a nalacno.ja ti nevravim ze si klamarka, ale tak bud to xces vydrzat alebo xces mat dobry pocit ze si nieco dobre jedla.vyber si.
baby či veríte neveríte je to tak. neviem prečo to môj metabolizmus takto robí. ja zato nemôžem že je to ako počasie čo sa tak rýchlo a rapídne mení. že za krátky čas dokáže veľkou rýchlosťou 5 kg schudnúť a aj veľkou rýchlosťou 5 kg pribrať. ja nechudnem a nepriberám po kg. ale niekedy po 2 kg-moch.
tak baby díky fakt díky za podporu myslela som že práve my ma podržíte a dali ste mi ranu pod pás. ja som mala teraz isté problémy o ktorých rozprávať nechcem a nejdem bo je to dosť osobné a myslím si že kebyže vy máte tak už vas vidím ako si kľudne budete pokračovať v diéte.
Klamárka nie som. ja zato nemôžem že mne sa dokáže za dva dni vrátiť kdesika 4 -5 kg. a nie ževyžieram chladničku. Začala som fakt zase naplno. potichučky budem sledovať čo tu píšete ale ja sa zapájať nejdem bo vidím že od vas by sa mi podpory a rad nedostalo. nakonci diéty lepšie povedané už aj 17. 4 - bo 18.4 mam narodky. vam tu maximálne napíšem môj úbytok. čo som za ten čas dokázala dosiahnuť. vam je to jedno viem, ale mna to strašne zranilo čo ste tu popísali na moju osobu. :(
dakujem "kamarátky".
ala to si zjedla vsetko co mate v chladnicke, ze si pribrala vsetko naspat?viem, ze tato stranka je o pomahaní si, ale ty si s tou to dietou zacala asi 3x a vzdy ti ju nieco pokazilo...podla mna len rada jes a ked sa nevies stotoznit s tym len musis byt obmedzovana tak si vyzeraj ako vyzeras....
8ala8
25/01/2009 09:08
jessika
ano maš pravdu suhlasim s tebou netreba to brať tragicky ja som zhrešila včera pojedla som aj čo som nemala. ale neberem to tragicky. pokračujem akoby sa nič nestalo :D a ešte rano aj kilo som mala dole. :D
pises jedno pak na druhej teme pises ine ze si pribrala vsetko spat najprv si chcela byt asi frajer ako ti ide ta dieta ze 5 ci kolko kil mas za tyzden dole ale asi tu chodis len klamat mam taky pocit a asi niesom sama...
Ahojte dnes bol vitamínový deň a ja som mala:
R: pomaranč
D: mandarínka
O: marhuľový kompót (3 dcl)-bol taký kyslý, že som ho ani nedojedla.
Olovrant: vlašské orechy
V: jablko
K tomu 40 min. na stacionárnom bicykli a samozrejme voda. Zajtra je bielkovinový deň a ja ešte neviem čo budem papať. Možno si dám vajíčka alebo si urobím file. Čo budete jesť vy? Píšte!!!
ahojte
ako sa drzite? ja fajn, dnes je vitaminovy den a v pohode ho prezivam :)...ziadne prehresky :)...a vy ako pokracujete? aj cvicite? ja len obcas a to len bruskay a par cvikov na zadocek, inak nemam cas moc na fitko :((...ale ked zacne skola, snad bude lepsie :)
ahojte ja jem všetko teda snažím sa sladké nejesť ale jem v takom istom čase.. a v malích množstvách.. a povime vám niečo to má do seba lebo nepocitujem hlad.. kebysom hladovkovala teda nejedla tak by ma to stále lákalo papať... a ani by osm neodolala a najdela som sa ale teraz jem 4-5x za den v tom istom čase. ranajky... desiata... obed... a večera... a napr.. ja som na ranajky jedávala ale 2bagety. napolitaknku.. ael teraz si dám jeden puding.. a som plná a stačí mi to ... tak papajte pravidelne.. :) a ide to so mnou aj dole samozrejme nemôžem ece povedať lebo to tak robím len týždenale som na seba pyšná lebo ja som typ človeka pažravy:D:D a samoška aj cvičím sice nie kažedý deň ale dá sa povedať že každý druhý:) tak držím palčeky