90 dňova diéta - začíname od 12. 1.

8ala8

takže začiatočne vahy a prvé úspechy po prvom týždni.
ja - 80...........76
lejla777 - 75.....72
zlatino - 77......75

O ostatných babenkách nemam informácie :(

8ala8

luciferka
AHOJ džúsy sa môžu piť. ale le v ovocné dni ( 4 deň, alebo ak tak ako raňajky. Vieš džúsy ovocné sa rátajú ako jedlo. tak si môžeš vybrať buď si daš na raňajky džús alebo zo dve jablka.

zlatino

no hlasim sa su to 2kg dole.pretoze robim male prehreskyale to nic mne to staci tak pomaly.Inak ktomu dzusu pije sa na desiatu v ovocnom dni alebo si mozes dat na ranajky miesto ovocia,ale treba vediet ze 2dcl. dzusu je ako normalny chod jedla teda ked rano dzus tak potom az obed alebo po 2och hodinach 1kus ovocia

luciferka

ahojte baby, ja sa tiez chystam na tuto dietu, len by som chcela vediet neviete mi poradit ci sa pri diete moze pit dzus, vobec sa v tom nevyznam, odstavnovac nemam, kupujem si tie co su vraj bez pridania cukru, tak neviem....

8ala8

foxgirl
to sa chceš pridať? a ešte si to vôbec nezačala? a prečo nezačneš s babenkami z fora čo začínaju ˇ90. dňovu diétu 20.1? nie žeby som nechcela ťa tu pri nas-. prave naopak ale chcem len poradiť mala by si to lepšie nie? keď sa delíš o zážitky s babenkami ktoré začali v tej instý deň a su na tom rovnako.

foxgirl

caute baby, rada by som zacala toez 90 dnovu dietu, ale by som poprosila, keby mi nejaka dusa vysvetlila,co mam ktori den jest... potom sa mozem pridat ku vam :D

8ala8

no ahojte babuľe tak zatial sa držím stále bez prehreškov. musím si poklepkať.
PIATOK:
R: jablko
O: dve placky tuniakove zo zeleninou. + vývar.
V: nemala som nestihla som
šport - ehm bola som na disco a tancovala som až do tretej rano. aj to sa ráta za pohyb nie? :D

SOBOTA:
R: JABLKO
O: noo akurat som doobedovala dala som si zemiačiky s vareným karfiolom a kúsok kyslej kapusty. + zeleninovy vývar.
V: čaká ma to isté čo na obed len zmenšim porciu. držte palce aby som medzitým nezjedla nič iné. zamestnám sa pôjdem von. pôjdem do lidl nakúsiť si ovocie a zeleniu nech nie som doma:D