AHOJTE, chcem sa pustiť do 90 dňovej diéty od 12. 1. (od pondelka). Prida sa niekto? na začiatok napíšte svoju váhu, výšku, vek, miery. Babuľe spolu to zvladneme. budeme sa tu navzájom podporovať, a deliť sa o skúsenosti, úspechy, a zlyhania ktore dufam že nebudú.
90 dňova diéta - začíname od 12. 1.
ala
ty asi doost musis citat nasu temu ..vsak?ked vsetko robis presne tak ako ja
8ala8,
Ja sa budem vazit az v nedelu tak potom dam vediet.
Zda sa mi ze daco zislo asi 1-2 kg
takže začiatočne vahy babeniek ktore sa pustili do diéty 12.2. so mnou
ja - 80
nikina - 87
emika - 88
lejla777 - 75
lulu76 - 82,5
mija80 - 75
zlatino - 77
prosim napíšte vaše prvé uspechy či ste schudli a koľko. koľko mate teraz. dakujem.
ja som sa dnes vážila a mam 76 jupiiii... hehe. 3 - 4 kila mam dole to neni zle.:D
aj keď dnes som došla domov z intráku a dufam že nezhreším bo keď vidím čo všetko doma máme. ale toto je moja motivácia 4 kila dole. a musim to zvladnuť aby som dosiahla mojich vysnených 65. :)
lejla777
važne? ja som si o desiatej večer tiež dala jablko. :DD tiež som sa učila na štatistiku na skúšku. ale to neni až taký prehrešok. bolo to ovocie to je hlavné :D
mija80
počula som že kyslé uhorky môžeš. vravela mi to jedna baba čo sa vyzna do tej diéty. a okrem toho to praveže je dobré a pomáha.
rano som sa vazila a mam 72, jupiii :-)....dufam, ze to takto pekne pojde aj dalej :)
ahojte baby...celkom dobre sa mi dari az na vcerajsok, ked som si dala jablko okolo 22h :((...bola som strasne hladna a ucila som sa na skusku, tak som neodolala...dnes som mala vitaminovy den, ten prebehol v pohode :)...zajtra bielkoviny, a vazenie, tesim sa, budem informovat o vahe :)...papusky :)
babuľe teším sa až sa v piatok odvážim a uvidím nejaké tie moje prvé výsledky alebo snaženia.
napíšte potom aj vy ako sa vam zadarilo a či sa vam zadarilo po prvom týždni niečo zhodiť.
babuľe neviete kedy môžem v ktorý deň zjesť kukuričku v konzerve?
- a kedy môžem zjesť ovsené vločky?