90 dňova diéta - začíname od 12. 1.

mija80

Čaute, mrzí ma, že sa nemôžem podeliť o úspechy s vami, lebo nemám doma váhu. Takže, keď sa niekde u známych zvážim dám vam vedieť.
P.S. baby, mimochodom gratulujem k úbytku váhe. :-)

8ala8

takže začiatočne vahy babeniek ktore sa pustili do diéty 12.2. so mnou
ja - 80
nikina - 87
emika - 88
lejla777 - 75
lulu76 - 82,5
mija80 - 75
zlatino - 77

prosim napíšte vaše prvé uspechy či ste schudli a koľko. koľko mate teraz. dakujem.

ja som sa dnes vážila a mam 76 jupiiii... hehe. 3 - 4 kila mam dole to neni zle.:D
aj keď dnes som došla domov z intráku a dufam že nezhreším bo keď vidím čo všetko doma máme. ale toto je moja motivácia 4 kila dole. a musim to zvladnuť aby som dosiahla mojich vysnených 65. :)

8ala8

lejla777
važne? ja som si o desiatej večer tiež dala jablko. :DD tiež som sa učila na štatistiku na skúšku. ale to neni až taký prehrešok. bolo to ovocie to je hlavné :D

mija80
počula som že kyslé uhorky môžeš. vravela mi to jedna baba čo sa vyzna do tej diéty. a okrem toho to praveže je dobré a pomáha.

mija80

čaute, dnešok prebehol celkom dobre a tak strašne som sa ho bála. :)
Chcem sa opýtať či môžem jesť kyslé uhorky. prosííím odpíšte!!!

lejla777

ahojte baby...celkom dobre sa mi dari az na vcerajsok, ked som si dala jablko okolo 22h :((...bola som strasne hladna a ucila som sa na skusku, tak som neodolala...dnes som mala vitaminovy den, ten prebehol v pohode :)...zajtra bielkoviny, a vazenie, tesim sa, budem informovat o vahe :)...papusky :)

8ala8

babuľe teším sa až sa v piatok odvážim a uvidím nejaké tie moje prvé výsledky alebo snaženia.
napíšte potom aj vy ako sa vam zadarilo a či sa vam zadarilo po prvom týždni niečo zhodiť.