90 dňova diéta - začíname od 12. 1.

8ala8

takže babenky tento týžden nemam tu možnost byt tu tak casto, lebo som na intraku a mam skušky. tak nemam moc pristup na nete. Takze chcem sa s vami podelit s mojimi prvymi uspešnými dňami ako prebiehali:
PONDELOK:
R: jablko
O: 20 dkg syru, paradajka + paprika + pol.uhorky ( to všetko som si pokrajala do misky
V: keďže k obedu som sa dostala až o štvrtej večeru som nemala. nemala som ani chut.ˇ
Šport: 40 min. v posilke na prístroji orbit ( to je niečo ako steper, bežec

UTOROK:
R: 3 kiwi
O: ryža + paradajka, paprika, a k tomu trochu kyslej kapusty
V: polovica z obeda
Šport: 30 min. v posilke na tom orbit pristroji.

STREDA:
R: jablko, grep
O: kolienka s paradajkovým pretlakom, k tomu paradajka a paprika.
V: večera je predomnou to si dam polovicu z obeda a tešim sa na tu tabličku čokolády. :DD
Zatial sa držím bez prehreškov, pomáha mi že žujem viac žuvačiek. a keď som hladná napijem sa pohára vody.
Počas dní som min. 2 litre vody vypila.
Bambulky držte mi palce nech to vydržím bez prehrešku aj dnes.

labu77

Tak babenky, ako vam to ide? Prisla som vas podporit, ako vidim, tiez je vas neurekom. Ja mam dnes bielkoviny, ale spomenula som si na vas, ked som si do jogurtu namiesala ovesne vlocky (namiesto chleba). Neviem, či sa to smie, ale ja som na to mala chut. Uz sa bojim, ze porusujem vsetko stanovene. Tak drzim palce, aby ste neboly ako ja a do schudnutia! :-D

miska31

Ahojte ja mam 171vyšku a 75 vahu je to mooc vela???asi ano že?cela by som mat takych 65 to by sa mi pačilo,mne troška ostalo bruško po dvoch detoch ake ich mate vy??prosiim

8ala8

takže začiatočne vahy babeniek ktore sa pušťaju so mnou do 90 diéty:
ja - 80
nikina - 87
emika - 88
lejla777 - 75
lulu76 - 82,5
mija80 - 75
zlatino - 77

mija80

Čaute baby, ja som tiež začala držať 90dňovku od pondelka t. j. 12. 1. Mám 75kg pri mojej výške 165cm je to dosť veľa. Chcela by som schudnúť aspoň takých 10kg. Dúfam, že sa mi to podarí. Nemám tú knihu, takže veľa receptov nemám, len to čo som našla na nete.

zlatino

ahojte kolegine,dnes od rana tiez drzim 90dnovku dufam ze vydrzim, ale ked viem ze nie som sama ide to alebo dufam pojde to lahsie.Tiez som cez sviatky viac jedla ako sa hybala a tu zrazu hop a uz bolo 77kil. Pri vyske 162 je to az az.Inak uz som obcas s nou zacinala minuly rok ale vydrzala som maximum 1 mesiac. No ale isli kila aj dole. Preto treba len pevnu volu a nejest piate cez deviate ako sa hovori.Treba dodrziavat dni ako su rozpisane v knihe.Tak dievcata chudnutiu zdar!Co nove zasa zajtra.Ahojte

nikina

Labu77 vitaj medzi nami.Gratulujem ti k tym 3 kileckam.Nezalezi na tom ci si zacala od 2 alebo 12.Dolezite je ze sme sa konecne rozhodli zacat nieco zo sebou robit.Teraz drzime vsetky spolu a kazda radas ci recept ci povzbudenie nas bude vsetky hnat dufam ze dopredu.

labu77

Ahoj baby,
viem, že sem nepatrím, kedze drzim tuto dietu uz od 2.1., lenze ked sa pozriem na dievcata vedla na fore, tak vahovo som blizsie k vam.

Dnes som sa konecne postavila na vuhu. A mala som radost - o 3kg lahsia, a to mam k tomu este menstruaciu, a je mi fakt zle. To mi uz nebolo davno.

Vsetkym tym, co zacali dnes drzim palce, a obcas vas rada navstivim. Mohly by sme sa podelit o skusenosti, ako vidim, niektore z vas tuto dietu uz drzaly ako aj ja...