90 dňova diéta - začíname od 12. 1.

nikina

Caute kocky tak dnes zacal nas den D.Ja uz mam svoje ranajky za sebou.Pred jedlom som vypila 3dcl cistej vody spolkou citrona,pre nastartovanie metabolizmu a zjedlka som 1 malu hrusku a maly babanik.Kedze mame dnes bielkovinovy den tak si spravim rybie file na zelenine.Dnes mam volno tak skocim do mesta a kupim si nejaku zeleninku a nieco na zajtra.8ala8 ja mam 25 rokov.A ty?

lulu76

Caute baby, ja zacinam tiez od pondelka tak sa k Vam pridam. Mam teraz 82,5. Prvy krat som dietu drzala minuly rok v aprili a celkom som dodrziavala az v poslednych mesiacoch som porusovala, vtedy som schudla z 88 na 79,5. Samozrejme, ze som sa vratila k normalnemu stravovaniu a tak som postupne pribrala na 85kg, ale pred vianocami som drzala dietu mesiac, a schudla som znova na 80kg...Vianoce a tento tyzden vsak priniesol 2.5kg :) Takze znova s cistym stitom od pondelka. Inac 88kg bola moja rekordna vaha, pred 5timi rokmi som sa dostala s vahou hore na 71kg a to som si myslela ze som tucibomba (aj som bola) a potom som v Komplimente schudla na 63kg...ale vidite aky je jo jo efekt...dotiahla som to postupne za 5 rokov roznymi dietami a potom tym, ze som sa vratila naspat k zlozvykom az na 88kg...takze moj ciel je teraz ist do leta aspon na 65kg. Keby sa mi to podarilo budem stastna. Ale pri tejto diete co budeme spolu drzat by som chcela dat dole aspon 10kg a mat okolo 72kg. Tak uvidime. Drzim Vam vsetkym palce, urcite to funguje. Ja chcem konecne pridat aj cvicenie, tak to mozno pojde rychlejsie ako prvy krat ked som 90dnovku drzala...hlavne je moje telo zvyknute na kopec diet :( dobru a tesim sa na Vas :)

8ala8

takže začiatočne vahy babeniek ktore sa pušťaju so mnou do 90 diéty:
ja - 80
nikina - 87
emika - 88
lejla777 - 75
A ďalšie pevne verím že sa pridáte.

8ala8

lejla777
hoď mi nick na pokeci alebo mi napíš ja mam 8ala8.
na všetky tvoje otázky okolo tej diéty sa ti budem snažiť odpovedať.

lejla777

ahoj 8ala8....nepopisali by sme si aj cez e-mail alevbo pokec, ja by som chcela zacat,ale mam nejake otazky a tu to bude asi nadlho. ale ked nechces, tak v pohode :)

8ala8

takže začiatočne vahy babeniek ktore sa pušťaju so mnou do 90 diéty:
ja - 80
nikina - 87
emika - 88
A ďalšie pevne verím že sa pridáte.

labu77

Ja mám teraz 72, aspoň som mala pred týždňom a teraz som sa nevážila. Začala som 2.1.
Pravda je že ešte pred rokom som mala 85 a vdaka tejto diete som schudla.
Ja som tomu neverila, len keď som uvidela sestru po pol roku a 15 kíl chudšiu než som bola ja, tak som do toho musela ist. Chápete, že?

8ala8

lejla777
skušky mame viacere neboj. ale myslím že sa to da vydržať. aj cez tie skušky.musíme si veriť račej si nakúp žuvačiek od nervov.
a inak tie 4 dni sa musia stiredať. musia isť po sebe po poradí ako majú ísť. ale čo si daš v tie dni je na tebe. napr. či si daš v bielkovinovy den mäso, alebo jogurt alebo syr je na tebe. ale musíš si vybrať len jedno z toho a toho sa celý deň držať. nemieš to moc kombinovať že si daš mäso zatým jogur - to nie.

8ala8

babuľe čo čítam tak väčšinou sme s kilogramami na tom rovnako. Na jednej strane som rada že som našla také čo su mne viac blízke bo také čo vážia 50 a napíšu tu že chcu chudnúť to nepochopím. BUdeme sa povzbudovať a navzájom sa vždy podržíme nebojte zvladneme to.
PS: hocijaký malí prehrešok si budeme hlássiť žiadne tajnosti ok? ale pevne verím že tie prehrešky sa nejak nevyskytnú.

8ala8

nikina
dobre ideme do toho spolu pondelok je našim štartovacím dňom, budeme sa tu informovať ako pokračujeme ok? takže bielkovinovy deň začíname. neboj dokážeme to. inak môžem sa spýtať koľko máš rokov?