AHOJTE, chcem sa pustiť do 90 dňovej diéty od 12. 1. (od pondelka). Prida sa niekto? na začiatok napíšte svoju váhu, výšku, vek, miery. Babuľe spolu to zvladneme. budeme sa tu navzájom podporovať, a deliť sa o skúsenosti, úspechy, a zlyhania ktore dufam že nebudú.
90 dňova diéta - začíname od 12. 1.
Ahoj baby, pridávam knihu, stiahnite si ju. A držim palce..
majka : ahoj :)...a este by som chcela vediet, ze to dodrziavate jedla podla dni,alebo si vyberiete hocijake jedlo ktore je urcene na aky den? aj v presne hodiny papate jedlo?
baby da sa niekde na nete najst ta dieta online?
lejla77: aj ja mam teraz skuskove obdobie v skole a tiez ju drzim. som na 10 dni, moc som ju ani neporusila (az nadnesok, ked mam skrobovy den a dala som si krajec tmaveho chleba poobede a vecer hrst orieskov). a pravdupovediac porusila som ju este raz kusok, ked som si do omacky na makarony pridala este troska syra. ale inak nie
ahojte, aj ja by som sa chcela pridat, ale mam skusky, tak to sa proste neda...mozem to skusit, ale ja ked sa ucim, tak potrebujem byt dobre najedena, myslite ze by som to vydrzala aj pocas skuskoveho? dakujem za odp.
Super emika sme natom s kilami rovnako takze ked sa budeme povzbudzovat navzajom tak dufam ze sa nam podari nieco schudnut a dotrvat az do konca.Ja som tuto dietu skusala aj pred rokom asi 2 krat ale vzda som to po par dnoch vzdala.Kamosova mama vydrzala cele 3 mesiace a schudla 25 kg,a tie kila si stale drzi nepribrala nic.
Caute,
Ja som zacala dnes. Pevne dufam ze to vydrzim, bojim sa ovocnych dni.
Tu knizku mam mozem ju poslat ked napisete e-mail.Mam 88 kg potrebujem schudnut aspon na 70.
Prajem nam vsetkym vela sily a motivacie.
Ahoj 8ala8 ja idem s tebou od zajtra do toho.Mam 87 kg.A do leta chcem schudnut.Dufam ze nam to pojde spolu lahsie a vydrzime az do konca.
babuľe ja osobne si myslím že keď som kdesika 3 dni jedla úplne niečo ine ako som mala. že je jedno ktorým dňom budem pokračovať. idem začať od zajtra fakt naplno. a budem vas tu informovať teraz sa mi to podari.
a mama nemama nabuduce sa vyserem nato čo mi mamina vravi a budem pokračovať. a inak mamine ťažko vysvetliš že to dieta neni.
jaaj ešte tak keby som vedela o niečom čo mi aspon potlačí chuť do jedla. bo ja mavam tu chuť dosť často :(