Mam zuzenu predkozkua ked si ju xcem natianut na zalud tak sa mi robia na predkozke ranky a nemozem ju vobec natiahnut.Neviete co s tym??Nieco ine ako obriesu.Mam 15 a bojim sa ist za urologom.Prosim poradte :))))
Zúžená predkožka
ako dlho po operacii sa nesmie s penisom nic ropit? (masturbovat, sexovat) ???
nevem ci to nesuvisi s tym,ze akokeby ta uzka koza.co sa napaja na zalud.je akoby zapalena..neviete pomoct?
a nepomahaju tomu nejake masticky?..neco som pocul ale zevraj to skodi plodnosti??
Obriezka u malých detí prebieha v narkóze a po 18 roku veku sa robí ambulantne. Je to jednoduchý chirurgický zákrok.Hojí sa to tak 2 týždne.
ale vazne neviete pomoct..neviete o tom niekto nieco?
tiez som uz rozmyslal nad takymito, nie ze by som to potreboval, ale len tak.
1. nemyslim si, ze sa za to treba hanbit ani nahodou.
2. ak ide o hygienu nechapem, bo priroda nas takto stvorila, ak by to nebolo dobre s tym kuskom koze, tag by to "priroda" tak nenechala.. si myslim..
3. ja by som rad vedel, ako je to celkovo u urologa.? cital som, ze prehliadka prostaty cez konecnik. :-( boze. :-(
neviete nahodou ako prebieha ta obriezka..je to komplikovane?neda sa to riesit nejako inac ako obriezkou?
cafes, urcite s tym bez za doktorom, lepsie teraz ako neskor, mam kamarata ktory to ma tiez, nemal obriezku ale nadrezali mu trocha predkozku a pomohlo to+viac si to rob sam, hraj sa s tym a precvicuj si to
neni to normalne,ja som to mal tiez, bol som u urologa, pred cca rokom a muselo sa to riesit obriezkou...
mam taky problem ze si neviem stiahnut predkozku,ale iba ked stoji,normalne to ide v pohode,je to normalne??predkozka je uz kusa cervena??