kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

To,že s niekým tráviš všetok čas nemusí zákonite znamenať,že ho vlastníš. A to čo ty si predstavuješ ako manželstvo je len obyčajný dobre fungujúci vzťah,založený na racionálne zmýšľajúcich partneroch.Nie je to láska.Láska je iracionálna a ľudia sa aj tak chovajú.Ty si môžeš predstavovať a plánovať čo len chceš,ale keď sa ti podarí stretnúť tú pravú lásku,tak všetko čo si si kedy myslel a plánoval ide do riti...Sorry,ale mne pripadáš ako človek,ktorý sa bojí citov,pretože načo mať rád a riskovať svoje srdce... Nepoznám ťa,ale z tých všetkých príspevkov čo tu píšeš,mám dojem,že si veľmi inteligentný,vnímavý,hravý,férový snílek.No a keďže si inteligentný,tak sa silou mocou snažíš držať pri zemi aby si si ani náhodou nenarazil hubu alebo nespadol z veľkej výšky... Ty podľa mňa potrebuješ pre svoju kľudnú existenciu ženu,ktorá ťa práve naopak vždy bude doma čakať,ktorá bude oddane chápať tvoje ego,podporovať ťa a vytvárať ti pocit zázemia a bezpečia.. A to ti ženská vo voľnom vzťahu nemôže dať... Už len z toho ako píšeš,že každý je egoista... Podľa mňa každý potrebuje niekoho len a len pre seba.. Tebe sa možno zdá,že je to obmedzovanie práv toho druhého,ale keď miluješ tak to tak necítiš... Pretože aj ten druhý ťa chce mať len a len pre seba. Pletieš si zamilovanosť s láskou. Podľa mňa je láska cit,keď si jasne uvedomuješ nedostatky toho druhého a vieš,že s tým dokážeš žiť. Zamilovanosť je presne tá slepota,čo ťa najprv zachváti a postupne opadne a ty zrazu nevieš,čo si na nej vlastne predtým videl. Ak naozaj ľúbiš niekoho,vieš aký je a aké má chyby,tak potom kľudne môžeš riskovať manželstvo,pretože po rokoch,keď sa váš vzťah zmení,tak ty keď na sebe a tom vzťahu budeš chcieť pracovať,tak si budeš vedieť spomenúť,že ten človek robil tieto chyby aj predtým a pomôže ti to nájsť cestu späť k tomu druhému a budete spolu žiť šťastne až kým nepomriete... No, monológ o nesmrteľnosti chrústa...
Samozrejme,že zamilovanosť predchádza láske,ale musíš sa veľmi veľakrát pomýliť až kým nájdeš nejakú, u ktorej zo zamilovanosti sa vyvinie láska... Myslím,že ľudia ktorí sú na tom s IQ lepšie,majú o dosť väčší problém si niekoho nájsť,než bežný zbytok populácie.

fenrir

dobrý nápad, tiež chcem aby bola farebná, a asi si mi nechtiac aj pomohla- spektrum farieb, vieš 1 moja kamoška má na celom chrbte veľkého farebného draka, a dávala si to robiť na 6 krát lebo ju to veľmi bolelo a potom mi to vždy prišla ukázať ak to má- nevieš si predstaviť ako som vtedy ďakoval všetkým drakom,
láska a manželstvo to je ťažká téma, lásku si vymysleli bankári aby nás donútili prečerpať stav konta, a manželstvo /zase môj divný názor/, ale chcem také zvláštne manželstvo- kde si bude každý robiť čo chce, ale zároveň tam bude aj také napatie iskra a viazanosť- proste ona bude mať svoje tabu ja tiež, chceme sex bude nechceme nič sa nedeje, nepríde týždeň domov v pohode, atď- asi trošku veľa, ale sú aj také baby

ksl

Tak pointa je to pekná, o tom potom... Ja som ti odpvedala len čiste za seba. Sesternica si s mužom dali tiež vytetovať na rameno v kruhu obdĺžniky (niečo ako slnko)vo farbách spektra,ale nedotiahli to dokonca,mali to ísť dať tetovať niekoľkokrát kvôli výraznej farebnosti,lenže neboli,tak je to také rozpité.. A inak sú už rozvedení a teraz sa handrkujú o deti...A taká to bola veľká láska... O tom ako sa cíti teraz s tou kerkou neviem,lebo až tak sa nebavíme... Ale berem,že je to romantické a určite odvážnejšie a záveznejšie,ako nosiť prsteň. Inak ma prekvapilo,že zvažuješ niečo také ako manželku. Ty veríš na manželstvo?

fenrir

len ma to napadlo, lebo kamoš si dal na krk také malé slniečko aj s manželkou namiesto prsteňa, a aj keby to skončil je to neutrálne znamenie a zabudnúť sa aj tak nedá, démonom minulosti sa treba len postaviť

ksl

Ešte som si spomenula,že jediné čo viem o tetovacích znakoch je,ako a čo znamená vytetovaný kód čísel na dobytku... Romantika

ksl

Tetovanie? V tom ti neporadím. Ako teen som si myslela,že by bolo sexi mať tetovačku na zadku,niekde v 1.tretine,tesne pod hranicou nohavičiek.. Ale inak som sa tým nezaoberala. Nemám názor na tetovanie,mne je jedno či je,alebo nie je niekto tetovaný.. V symboloch sa nejako extrémne nevyznám. A čo sa týka tetovať manželku,tak ja ti neviem... Manželstvo je brutálne ťažký vzťah s nejasným koncom a ja osobne by som sa kvôli manželovi tetovať nedala,pretože ak by nám to náhodou nevyšlo,tak by som sa nemohla na tú kerku ani pozrieť a neviem si dosť dobre predstaviť ako sa taká tetovačka dáva dole z kože. Takže som ťa asi nepotešila... Pá - pá