dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
no čo sa týka reakcií ľudí na tomto pokeci,tak sú pre mňa nepodstatné... Ja sa nevyjadrujem k niečomu čo nemám znalosti a čo si o mne niekto imaginárny myslí mňa naozaj nezaujíma.Okrem toho nemám valnú mienku o väčšine čo sem píše...
Tie kravy to si neber,len som chcela,aby si veril tomu,že existujú aj normálne,len to netreba vzdávať... Vieš čo je komické na celej tejto situácii? Som presvedčená,že keby sme sa my dvaja stretli v reále,nezaregistroval by si ma,ani keby sme sa zrazili... Ale je fakt podivuhodné,že zrejme si túto našu debatku číta kde kto a nič nám sem nenapíše...
no sedí niečo z toho aj na teba,
no to by som bral babu, ktorá vie predviesť svoje prednosti aj pri takom biliarde a to tak, elegantne, a s tým kinom, poznám aj také, kde premietajú len cz-sk filmy a nikto tam skoro nechodí, tak by som sa pokúsil presvedčiť aby sme šli tam-totál tma, veľký hluk, najblišší susedia sedia 10 metrov- no len neviem či by sme z toho filmu niečo mali, inak vidím, že aj vy ste asi viedli podobne ujeté debaty to o tom púdre na ženách, lebo mi keď začneme debatovať tak sa dokážeme baviť o karafiátoch pre babu 5 hodín a to nehovorím akú máme teóriu o slipoch a frekvencii ich prania, akurát neviem ako by sme mali umiestnené veci veď lev a drak, každý z nich musí mať to svoje teritórium už si viem predstaviť tie debaty a názory- samý kompromis, ale tak to má byť, lebo keď poviem, že to chcem tak a tak a nikto mi neoponuje prestáva ma to baviť
a s tými babami, neviem či je to komplex možno, ale mám šťastie na tie "kravy", normálne ma asi nechcú alebo ich ani neoslovujem podvedome asi najskôr, vieš keď som išiel prvýkrát na strednú- všetko nové, na intráku nikoho nepoznáš atď, a prišiel som do svojej triedy 1A, predposledný a videl som tam sedieť 23 báb pomyslel som si toto je na piču, dúfam, že príde aj nejaký chalan a neprišiel, tak som to ťahal 4 roky s babami a bolo to super, naučil som sa myslieť ako baby, veď tie debaty o láskach som mal len z tohto uhla pohľadu, tajné fajčenie na záchode s babami cigarety- oni myslia trochu inak ako chalani, boli sme dobrá parta, respektíve skupinka baby a ja a furt sme robili zle či už profákom,mladším ročníkom alebo kolegom z B,C a P a mohol som mať s tej party aj sex s hociktorou a nič vidíš aký chuj som bol, a boli to kočky podotýkam,kto chce s vlkmi byť musí s nimi vyť, a asi ma táto babská spoločnosť poznačila a to nehovorím, že zle práve naopak
inak mne sa páčia, respektíve výzorovo ma ohúria ale total také čo vyzerajú ako egyptské manželky faraónov- vlasy čierne po plecia a rovno zastrihnuté+ ten make up, lak ...
všimla si si, že levovi a drakovi sa nikto nestará do tejto témy- ja som tu známa firma, horšie asi, je že ťa tu začnú brať podobne ako mňa
Vynechala som to 4.varovanie: Čo takto domácky založená silná osobnosť? Dobrý nápad,nie?
Teda,klobúk dole...Keby som nesedela za počítačom,tak mám sánku po zem... Ja to serem,už ti nemusím písať nič,všetko už vieš... Tá charakteristika ďateľ na mňa sedí doslovne... A karkata - presne to sa u mňa teraz deje,vyskytla sa mi šanca na iný,možno lepší život,ale bojím sa,neverím si že to zvládnem... A tiež ma veľmi ovplyvňujú názory druhých ohľadom danej situácie. Ty vole,toto je normálne šleha...Ja som totálne mimo.. Nikdy v živote som nechodila na pokec,internet som mala odjakživa hlboko v prdeli a teraz,keď som sama v riti takej,že neviem kde je sever,tak si píšem s niekým,koho v živote zrejme neuvidím a ani nespoznám,ale pomáhaš mi a ani netušíš ako veľmi... Tak toto bolo za zvyšných 6 varovaní... Idem si zapáliť... Toto musím predýchať...
Dík,dojal si ma.Neverila som,že budeš s tým strácať čas.. No nie je to zábava? A sedí ako riť na šerbel... To som celá ja. Akurát keď som bola mladá,tak som nosila veľa striebra... Po prdeli,normálne zážitok... Vieš že moja prvá životná láska bol "had"? A to toho človeka budem milovať asi navždy,pretože som ten vzťah uťala z racionálnych dôvodov skôr,než sa pokazil sám od seba... Ja som tiež ten druh,čo musí byť vždy pri zemi a snívanie považuje za životu nebezpečné... Takže koza a drak by sa nepozabíjali? Zaujímavé... Skoro mám chuť na nejaké to 4.varovanie... Kurňa... Chcel by si vedieť,čo mám rada v posteli? Okrem svojho vankúša,samozrejme?
Prepelica-typický domáci typ. Celý svoj život obetuje rodine a domácim povinnostiam. Nemá rada samotu, ale inak ako Papagáj - pred početnou spoločnosťou uprednostňuje členov svojej rodiny. Podobne ako u Bielej Sovy je pre ňu dôležitá rodina a domáci krb. A to tak veľmi, že rezignuje na každé, hoci i najatraktívnejšej príležitosti. Ako ohňa sa bojí rizika. Vyberá si také zamestnanie, ktoré jej zabezpečí maximálnu stabilitu a bezpečnosť. Majú ju radi pre štedrosť a dobré srdce. Vždy možno počítať s jej širokou pomocou. Nerada je do niečoho nútená, hoci z druhej strany málokedy sa vyznačuje invenciou. Nikdy sa nehnevá, rýchlo sa dá udobriť. Výnimku predstavuje agresia namierená proti jej vlastnej rodine: vtedy bude bojovať až do konca. Deti Prepelice bývajú nadmieru rozmaznané.
Karkata
Značí podněcování citů, představivosti a emocí - a schopností, které to přinášejí. Je to způsobené neoprávněným strachem z budoucnosti, z nevyhnutelných změn bytostí a věcí, z nepřetržitě se obnovujícího cyklu života, který prochází jakousi smrtí a destrukcí. Úzkostlivost a obavy tak přinášejí inspiraci a podněcují vzpomínky a touhu po minulosti.
Charakteristika: sebezkoumání, připravenost na něco nového, nová síla a jasnost, změna k lepšímu, meditace, duchovní cesta. Jste připraveni na nový začátek? Všechna znamení ukazují na změnu k lepšímu ve vašem životě. Pohlédněte do sebe a naslouchejte moudrosti svého vnitřního vedení. Chce vám něco sdělit a připravit vás na průlom do nové fáze vašeho života. Využijte všech zkušeností, které na vás čekají, k rozvinutí svých nejvyšších schopností.
Otázka: V jaké oblasti přijmete možnost změny?
Rada: Uvědomte si, kým doopravdy jste! Hledejte pravdu a sebedůvěru. Nenechte sebou vláčet vlastními pochybnostmi, ani názory druhých.
JEDĽA
Ľudia narodení pod symbolom Jedle sú cieľavedomí, hrdí a vznešení, ale i rezervovaní, neprístupní a zdržanliví. Vyznačujú sa eleganciou, dôstojnosťou a originalitou. Sú ambiciózni v dosahovaní cieľov, spoľahliví a pracovití, môžu byť však i tvrdohlaví, chladní alebo náladoví.
ĎATEĽ
V ľuďoch narodených v tomto znamení Indiáni videli liečiteľov. Boli presvedčení, že rovnako, ako ďateľ zbavuje zvnútra strom škodcov, môžu títo jedinci pomôcť svojmu blížnemu ,,zvnútra". Hovorilo sa o nich, že príčiny neduhov objavia vďaka citu, empatii a umeniu počúvať. Títo ľudia si tiež veľmi potrpia na vzťahy s druhými ľuďmi. Často by sa rozdali, len aby bolo všetko v poriadku. Konflikty nesú veľmi ťažko. Sú často plachí a kvôli svojej citlivej povahe si často stavajú bariéry pred okolím, aby sa chránili pred útokmi. Citlivosť ale neznamená slabosť, sú to silné osobnosti, ktoré dokýžu ísť za svojím cieľom. Majú silný vzťah k rodine a silné rodičovské pudy.
Geb
Tento egyptský boh zeme symbolizuje materstvo, bdie nad plodnosťou, pôrodmi, úrodou a žatvou. ženský princíp v sebe skrýva tuhu podrobiť sa a obetovať. Geb je považovaný za bájneho predka panovníkov.
Nositelia tohoto egyptského boha sú spoľahliví, svedomití, zdržanliví a rezervovaní. Sú to romantickí, kľudní, skromní a trpezliví jedinci, ktorí bytostne tužia po harmonickom živote, ale v hĺbke duše sú pesimisti. Sú veľmi dôverčiví, a to aj po mnohých urážkach a neúspechoch. Viac ako čokoľvek iného sa musia naučiť vidieť ľudí takých, aký sú. Ich veľkou chybou je nedostatok uvedomenia si vlastnej sily, a to zvlášť v medziľudských vzťahoch. Títo ľudia by sa mali naučiť žiť viac v realite, ako vo svojich vysnívaných predstavách. Aj keď patria skôr k nepriebojným a nesmelým, sú veľmi inteligentní a dosť múdri na to, aby vedeli nazbierané skúsenosti dobre zhodnotiť. Bývajú založením skôr konzervatívni, sú nesmierne usilovní a pracovití, ale nie vždy ich to dovedie k blahobytu. Pri riešení pracovných úloh a problémov potrebujú nevyhnutne určitý čas na rozmyslenie, nesmie sa na nich ísť unáhlene. Nemali by si voliť povolania, ktoré sú psychicky veľmi náročné, pretože ľahko môžu podľahnúť stresom. Taktiež časté cestovanie im moc nesvedčí, pretože narušuje ich rovnováhu a môže sa negatívne podpísať i na ich zdraví.V partnerskom vzťahu sa iba málokedy uvolnia, neustále majú strach zo sklamania. Sú ale ideálnymi, nežnými a vášnivými partnermi, pokiaľ cítia, že sú naozaj milovaní. Toto egyptské božstvo dalo svojim nositeľom do vienka materstvo, preto sú ženy aj muži upatí na svojom domove a sú skvelými a obetavými rodičmi.