kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

Poznala som jedného človeka,veľmi mi ho pripomínaš svojimi názormi,reakciami a spôsobom myslenia,ale tým nechcem popierať tvoju jedinečnosť...
Každá žena,ktorá vie odhadnúť moment,kedy sa má tváriť patrične tupo a obdivne,môže pre teba znamenať začiatok konca... :)

Takže ty si myslíš,že čím blbší chlap tým väčšia cicina?

fenrir

vďaka a strach zároveň ksl, viem že existuje ten moj náprotivok, viem, že budem aj zvozený po všetkých stránkach, budú v tom city...,a tu ale absolútne neviem ako sa zachovať bude to ťažké, veľmi ťažké a stratégia žiadna, bude to asi niekto ako ty, lebo len podobné názory ma dokážu očariť a ešte keď sa bude vedieť tak zahrávať...- obava a radosť zároveň

ksl

Ty koxo,teba ešte nikto poriadne za srdce nezdrapil... Normálne by som to nechcela vidieť,ako dopadneš,až raz stretneš ženskú čo ťa úplne sejme,po všetkých stránkach... Každý má takú...Ty si síce šikovný a máš to prešpekulované do posledných detailov,ale raz príde a u teba neostane kameň na kameni... Ženy a ich kokotské smsky a veci kolo toho...Toto robia len sliepky,viem že je ich veľa.Keby som bola chlap, asi by som fungovala presne takým systémom ako ty...

fenrir

keď sa chcem baviť o matematike, tak idem za kamošmi ktorý jej rozumejú,a keď chcem sex tak je mi úplne jedno či má dotyčná nasraté v hlave- respektíve také vyhľadávam lebo rozširuje mi obzor v určitej sfére
ľahšie ju presvedčím na to čo chcem pri sexe ja
a neotravuje ma sms a pod kokotinami, že sa do mňa zamilovala, proste má nejakú úchylku napr šport, má komplexy, je tučná- stačí jej zdvihnúť ego dať jej čo chce / na základe tej úchylky/ a ja sa môžem ísť baviť o matike a ešte ma nikto nekontroluje, som voľný a robím si čo chcem ja, horšie to bude, keď sa nejaká zamiluje tak naozaj to budem mať potom problém

kyklop

Vyšportované nemusím.Mám rád baby pri tele,čo nezvyknú mať nasrané v hlave a sex je s nimi o niečom úplne inom

fenrir

počúvaj orgazmus máš sa vyjadrovať k téme dobre, tak ako ti to nariadil môj najvyšší styční dôstojník, lebo v mojej neprítomnosti tu velí on