dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
kurňa toto ma tak uchvátilo, že mi to nedá, všetko na mňa sedí
som elegantný-vždy musím mať pekne ostrihané nechty,moje oblečenie je vždy farebne zladené a sedí mi, raz som mal kočku, ktorá mala tak nalakované nechty/lak už išiel dole/, že som išiel do drogérky a kúpil lak a odlakovač musela si prelakovať nechty, takéto detaily mi vadia
som pozorovateľ- keď si ideme niečo kúpiť na večeru samozrejme, že si vyberiem čo chcem ja ešte aj na pitie, ale pritom si všímam na čo sa najviac pozerá a kúpim to tiež, nechápem prečo to baby nepovedia rovno-či sa hanbia alebo čo
som manipulatívny- ideme akože do kina, lebo tam chce ísť tak náročky vyberám také kiná, kde je niečo blízko čo chcem ja napr. biliard, cestou sa zmienim o tom a z kina nie je nič
som rád na výslní- to vždy vo vačšej spoločnosti recitujem báseň vodník ferina, stojím na stole a všetci sa smiechom zadúšajú
som poriadku milovný- veci mám uložené svojim systémom a ak mi ich moja nová známosť začne upratovať, už sa chytám za hlavu lebo na druhý deň musím dať všetko spať, peniaze mi tiež nikdy nechýbali-vždy som si kúpil kraviny hocijako drahé ak ma niečím zaujali,som otvorený- vždy jej poviem čo si myslím a chcem, v sexe som prístupný skoro ku všetkému, len nech je experiment- to by sa tu niektorým asi prekrútili očičká, som aj milý ku svojmu egu, netajím sa tým, že poniektorí sú blbší,ale zasa som férový viem bez problémov zhodiť šachovú kráľovnú, a nemám rád obmedzovanie aj tak si urobím po svojom a aj moje konanie je dosť nepredvídateľné
proste kapitán james t kirk, vesmírna loď enterprise
tak som si pozeral svoje horoskopy a zaujalo ma to, divné je, že to aj na mňa sedí a tie moje znamenia sú si aj dosť podobné- zaujímavé asi sa naučím všetky tieto horoskopy, myslím, že sa tým budú dobre ohurovať baby
Simha-odpovídá vítězoslávě a triumfu, vítězství nad přírodními silami, smrtí a sebou, což umožní žeň plodů života člověka tím, že plně využívá své osobní kvality a nadání. Vývoj člověka v jeho zvoleném poli působení přinese moc a ovládání svého okolí.
Losos- je symbol sily a energie. Na svojej ceste zdoláva nespočetné množstvo zdanlivo neprekonateľných prekážok. Má nezlomnú vôľu, obrovský motor, ktorý ho ženie v ústrety úspechu. Naviac je od prírody vybavený šikovnosťou a vyniká silnou osobnosťou. Títo ľudia sú rodení vodcovia. Majú obrovské sebavedomie a hrdosť. Sú schopní niesť zodpovednosť. Ich veľkorysosť a čaro osobnosti vzbudzuje u druhých dôveru. Ak sa objaví nejaký problém či prekážka, chápu to ako výzvu, pretože si radi dokazujú svoje schopnosti. Ako partneri sú veľkodušní, vyžadujú však obdiv.
Dážď- sa v staroveku vždy považoval za šťastie a starostlivosť Bohov. Deviatka je najšťastnejším číslom aztéckych symbolov; veští obdobie zberu plodov, práce, ktorú ste vynaložili nedávno na cieľ pre vás dôležitých skutočností. Uvedomte si, že ste v znamení dobrého osudu.
Sachmet-má skvelé pozorovacie schopnosti,charakterizuje ich silná vôľa, vitalita, vytrvalosť, velkorysosť a tvorivosť. Títo ľudia o sebe väčšinou nemajú žiadne pochybnosti, pretože dôverujú svojim schopnostiam a kvalitám. K cieľu volia najkratšiu cestu. Majú dar rýchlych reakcií a v ťažkých situáciách uplatňujú svoj vrodený a neomylný inštinkt a postreh. Ich nedostatkom je málo zhovievavosti, majetníckosť a prílišná autoritatívnosť. Radi ovládajú ostatných, ale dokážu povedať pravé veci v pravú chvíľu. Dokážu zdolať všetky prekážky a ísť za svojim cieľom.
Topoľ-je intelektuálne založený, dychtivý po poznaní, ľahko sa učí má dobrú pamať, má veľa záujmov,nie je domýšľavý a pokiaľ mu niekto intelektuálne nestačí nemá potrebu si to dokazovať na ňom, je však veľmi nepredvídateľný svojím konaním
Koza-vždy elegantná a zamilovaná sama do seba, je tvrdohlavá a večne frfle, znepríjemňuje život iným a je náročná,vie byť aj milá a šarmantná, a vždy sa dokáže vynájsť,rada profituje z iných,chová sa vychovane a jemne a nedopustí zmeny vo svojom živote, všetko robí len tak ako jej to vyhovuje k pohodliu a bezpečnosti.koza je dobrý spojenec, nezištne pomáha a majetok veľa pre ňu neznamená, je veľmi manipulatívna, šikovná a inteligentná, nerád hrá prvé husle radšej manipuluje v pozadí,potrebuje nad sebou silnú ruku a má povahu kurtizán, jej milostný život je pohnutý a plný premien, koza vždy zo všetkého vyviazne bez ujmy, hodí sa k nej zajac, ktorý bude s ňou kuť,sviňa ju bude znášať a egoistický kôň ju nebude rušiť
tak som si to teraz hľadal a som:
Lev- musí byť obdivovaný, je otvorený, nemá rád zaužívané princípy, dokáže byť dobrou oporou, je sebaistý a dobrosrdečný, napriek svojej pýche nie sú závistlivý, je rozhodný a neomylný, vyžaduje úctu a vážnosť, keď sa chce pomstiť urobí to noblesne, je sexuálne vnímavý a dokáže žene splniť čo chce,je vystatovačný,namyslený,arogantný, majú snahu viac vedieť a lepšie konať, ich partnerka musí patriť len im,správajú sa dôstojne,uvážlivo,presvedčivo a vzbudzujú obdiv,je úprimný,poriadkumilovný,otvorený a je stredobodom pozornosti,má rád slobodu a nezávislosť,nemá zmysel pre rodinný život a energiu vkladá len tam, kde sa mu to oplatí,je zameraný sám na seba
ani sa nečudujem, ako si písala, že keď má niekto v tvojom okolí problém ide sa vyrozprávať tebe, vieš nastaviť také zvláštne zrkadlo, no a máš pravdu je to tak ako si to popísala