dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
A tebe vyšlo aké číslo?
Si fakt milý,ale neviem,ak by sa brali do úvahy aj parametre mojej osoby tak by výsledok bol v intervale <0,-10,962>
Dávaj si pozor!!! Si mi čím ďalej tým sympatickejší...
premisa-vysoký-a, škaredý-b,inteligentný-c, veľký vták-d
0- nie,,,1-áno,,,e,f,g,h-negácie a,b,c,d
a-b=1 b-c=1 c-d=1
a-c=1 b-d=1
a-d=1
a=1 a-b-c-d=1
b=1
c=1 a-b-c=1 b-c-d=1
d=1 a-b-d=1
E a b c d
e 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1
f 0 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1
g 1 0 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 1
h 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1
a-b-c-d=1
a-b-c-d-e-f-g-h=8 nad 4=1/69=0,0145
y=6.10/1/9 zy=45% ky=17-45
x=10,962
ksl to máš ale možností, tvojim kritériám vyhovuje skoro 11 miliónov mužov
a s kulturistkou by si šiel?
ó nie,budete šťastný a budete spolu až kým nepomriete... Dokonalá znamená,že ty a ona budete tvoriť celok a poznávaná skutočnosť bude lepšia než pôvodná predstava až do úplného konca...
no to trošku zúžilo výber, ale ešte je z čoho vyberať
no ak takú nájdem tak zostanem pri nej, a ak ona nebude chcieť ani po mojich presvedčovacích metódach, tak to bude oliheň beznadeje najskôr
Dopadli sme obaja dobre,pretože aj napriek tomu,že vyhlasoval,že som jeho femme fatale,tak so mnou nikdy nechodil a ja som ostala femme fatale navždy...
Ja som mala na mysli ženskú,ktorej keď sa podarí ťa zaujať na sex (ako si písal tie kritériá) a potom sa z nej vykľuje baba,čo zatočí tvojim svetom... Vieš,dokonalá pre dokonalého..
Permoníka nechcem,ja mám úchylku na vysokých,škaredých,inteligentných s veľkým vtákom...
a ako dopadol ten môj náprotivok, ktorého si poznala
ja by som to nazval koniec začiatku-a viem celkom dobre odhadnúť čo si myslí dotyčná dáma pri vizuálnom kontakte a na mňa neplatia slzičky v očiach babeniek a za chrbtom ohováranie, proste u mňa to plačom nedosiahne
počúvaj však ty nepotrebuješ žiadne sudoku, ale PERMONÍKA- ten zaťiaľ sedí vo všetkých ohľadoch- má veľkú cicinu, vie veľa o dierach a fáraní, je milučký
a o tých cicinách to tiež nie je pravda lebo ja nemám ani malú cicinu, som aj pekný aj múdry
Kurňa, a čo tá veterina? Tak chodil,alebo nechodil?
Prezradím ti tajomstvo...Ja som z cechu baníckeho a tak mi je všetko,čo je akýmkoľvek spôsobom spojené so slovom baňa sympatické...
Pýtam sa kvôli tomu paralelnému svetu..