kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

A tebe vyšlo aké číslo?
Si fakt milý,ale neviem,ak by sa brali do úvahy aj parametre mojej osoby tak by výsledok bol v intervale <0,-10,962>

fenrir

premisa-vysoký-a, škaredý-b,inteligentný-c, veľký vták-d
0- nie,,,1-áno,,,e,f,g,h-negácie a,b,c,d
a-b=1 b-c=1 c-d=1
a-c=1 b-d=1
a-d=1

a=1 a-b-c-d=1
b=1
c=1 a-b-c=1 b-c-d=1
d=1 a-b-d=1
E a b c d
e 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1
f 0 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1
g 1 0 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 0 1 1
h 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1

a-b-c-d=1
a-b-c-d-e-f-g-h=8 nad 4=1/69=0,0145
y=6.10/1/9 zy=45% ky=17-45
x=10,962
ksl to máš ale možností, tvojim kritériám vyhovuje skoro 11 miliónov mužov

ksl

ó nie,budete šťastný a budete spolu až kým nepomriete... Dokonalá znamená,že ty a ona budete tvoriť celok a poznávaná skutočnosť bude lepšia než pôvodná predstava až do úplného konca...

fenrir

no to trošku zúžilo výber, ale ešte je z čoho vyberať
no ak takú nájdem tak zostanem pri nej, a ak ona nebude chcieť ani po mojich presvedčovacích metódach, tak to bude oliheň beznadeje najskôr

ksl

Dopadli sme obaja dobre,pretože aj napriek tomu,že vyhlasoval,že som jeho femme fatale,tak so mnou nikdy nechodil a ja som ostala femme fatale navždy...

Ja som mala na mysli ženskú,ktorej keď sa podarí ťa zaujať na sex (ako si písal tie kritériá) a potom sa z nej vykľuje baba,čo zatočí tvojim svetom... Vieš,dokonalá pre dokonalého..
Permoníka nechcem,ja mám úchylku na vysokých,škaredých,inteligentných s veľkým vtákom...

fenrir

a ako dopadol ten môj náprotivok, ktorého si poznala
ja by som to nazval koniec začiatku-a viem celkom dobre odhadnúť čo si myslí dotyčná dáma pri vizuálnom kontakte a na mňa neplatia slzičky v očiach babeniek a za chrbtom ohováranie, proste u mňa to plačom nedosiahne
počúvaj však ty nepotrebuješ žiadne sudoku, ale PERMONÍKA- ten zaťiaľ sedí vo všetkých ohľadoch- má veľkú cicinu, vie veľa o dierach a fáraní, je milučký
a o tých cicinách to tiež nie je pravda lebo ja nemám ani malú cicinu, som aj pekný aj múdry

ksl

Kurňa, a čo tá veterina? Tak chodil,alebo nechodil?
Prezradím ti tajomstvo...Ja som z cechu baníckeho a tak mi je všetko,čo je akýmkoľvek spôsobom spojené so slovom baňa sympatické...