Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

fenrir

ahoj láska, potreboval by som radu, ak sa budem niekedy ženiť, tak si chcem dať vytetovať z manželkou rovnakú kérku, len neviem kde a čo, predstava je na lýtku alebo lopatke, krku a mal by to byť nejaký hermetický alebo kabalistický symbol zatiaľ som našiel hermov hexagram-páči sa mi a dokonca aj jeden jeho význam je prienik ženy a muža
dík za radu ak bude

ksl

Čo do čerta je zase tá Vilma? A čo tvoja chvíľka empatie? Gone,nadobro?
Myslíš,že sa mi pokazí klávesnica,keď si na ňu naplačem?

ksl

Varovanie č.2: Dávaj si pozor!!!!!!! Začínaš sa mi javiť ako 10 962miliónový chlapík!
Město usíná a je to zvláštní
za tmy mne zvedá vítr z prachu
odkud jsem přiletel
divný,divný,
byl jsem mezi kousky popela
dotýkám se ohňe
i když né docela...

fenrir

čo už si
na tej brige to bola moja prvá práca, mal som neuveriteľné šťastie lebo som na nej dostal miesto kapitána, to som, ale ešte nevedel, že na tej lodi je kliatba- silná kliatba, tak sme sa plavili do rangúnu a v polke cesty vysvytlo, že celá moja posádka nie sú muži, boli to maskované ženy, a čo už zmôžeš proti toľkým ženským, aspoň mi ostala prvá dôstojníčka loajálna

ksl

pekné od teba,nevadí,nevadí,nevadí,nevadí a začala by som ťa skvele dopĺňať a stala by som sa-nie je pravda...
Na takú brigu ti vieš čo...A z vysoka...Bohviečo by mi potom z tých 10,962 ostalo...

fenrir

ja som ťa chcel len chrániť, veď pozri sa na mňa urážlivý, bezohľadný,cieľavedomý, necitlivý a to by si sa mi začala podobať a stala by si sa tím čo nenávidíš
ale tú brigu ti požičiam volá sa podlý bastard a je na nej, len ženská osádka

ksl

ty si teda naozaj riadny egoista! Tak ty si zašukať môžeš a mne nedopraješ? Tak mi nič iné nezostáva,len eliminovať všetky časti tela,čo ti sem napíšu až ostanem ja jediná... Toť stratégia...

fenrir

tam ani nechoď, tam sa len šuká, tam som mal aj prvý sex- simon macgrudrová, 23.7.,rok neznámy,13:42,pod palmou, 12 minút vrátane doby čo sme jedli pizzu, ale skončila to so mňou asi pominuly účinky alkoholu, alebo moje poznámky o jej krivom nose nepadli na úrodnú pôdu a boli fakt dobré

ksl

No je tu istá šanca - možno všetci žijú na Galapágoch,ale to by si mi musel helfnúť a požičať mi tú svoju brigu...
Inak predstava skína súcitiaceho s bežnou populáciou národa ma fakt dojíma...

fenrir

a žiadna stratégia na obzore, ja neviem zadať vstupné parametre, stále sa mi tam mieša nejaká gravitačná konštanta