kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

fenrir

Rak-Raci sú zmyselné a láskyplné znamenie. Sú dosť emocionálni, neuznávajú povrchné vzťahy, ani známosti na jednu jednu noc a sex považujú za dôkaz lásky. Keď majú stáleho a spoľahlivého partnera, sú najspokojnejší. Na svojom druhovi bývajú do značnej miery závislí. O svojich citoch a láske neradi hovoria, svoju náklonnosť dávajú najavo oddanosťou a harmóniou. Rak má prirodzený sklon k vernosti a väčšinou sa starostlivo vyhýba všetkému, čo by mohlo ohroziť jeho vzťah. Pokiaľ si zo svojim partnerom prestane rozumieť, veľmi ťažko sa rozchádza a rozvod je pre neho niečím hrozným. V takom prípade sa mu zdá jednoduchšie nájsť si druhého partnera. Žiadne iné znamenia nevie prejaviť takú falošnú cnosť, vernosť a urazenú hrdosť ako Rak, keď je obvinený práve z nevery. Rak je schopný veľkej vášne, ale trvá dlhšiu dobu, pokiaľ ju dá najavo, pretože potrebuje mať úplnú istotu a dôveru. Raci nesmierne milujú domov a tento rys je veľmi dôležitý aj v láske a manželstve. Pokiaľ ste človekom, ktorý je príliš sebestačný, nezávislý, chladný a nerád prejavuje svoje city, radšej sa poobhliadnite po partnerovi v inom znamení, pretože Rak túži po partnerovi s úplne opačnými opačnými vlastnosťami.

Najvhodnejší partneri: Panna, Škorpión, Ryby, Býk, Rak

Najnevhodnejší partneri: Vodnár, Váhy, Strelec, Baran
Táto žena je nežná, citlivá, nechýba jej fantázia, pôvab a jej city nie sú nikdy povrchné, svojho partnera obdarí hlbokou láskou. Má mimoriadnu schopnosť vytvoriť skutočný domov a deťom bude skvelou a obetavou matkou. Je schopná veľkých obetí pre tých, ktorých miluje. Ak pôjde do tuhého, vždy vás oddane podporí. Budete sa ale musieť zmieriť s častými a nevyspytateľnými zmenami jej nálad. Táto žena potrebuje neustále dôkazy vašej lásky a oddanosti, veľmi miluje komplimenty, dvorenie, lichôtky, vyznania a nežné slovíčka, ale len veľmi ťažko prijíma kritiku a výsmech. Dbajte tiež na to, aby ste sa voči nej v súvislosti so sexom nechovali príliš ľahkomyseľne, pretože to ju zraňuje a len ťažko to odpustí. Ak milujete túto ženu, mali by ste sa pripraviť na to, že až sa narodia deti, bude sa vám venovať omnoho menej, ako ste bol zvyknutý. Naplno sa prejaví jej silný materinský pud. Keď pozorujeme chovanie raka v prírode, zistíme, že k cieľu sa nikdy nepribližuje priamočiaro, ale oblúkom. Keď sa ku koristi priblíži jeho klepetá, pevne ju zovrie a už nepustí. Ľuďom narodeným v znamení Raka, vládne Mesiac, vďaka ktorému bývajú silne emocionálni, ovplyvniteľní a ľahko podliehajú náladám. Raci sú vo svojom vnútri veľmi jemní a citliví ľudia, romantickí a často ľahko zraniteľní. Preto svoje city možno až prehnane chránia a uzatvárajú sa pred vonkajším svetom do svojho panciera. Poväčšinou sú to ľudia veľmi rodinne založení. Dokážu prejaviť neuveriteľnú odvahu, ak milovanému človeku hrozí nebezpečie. Sú často veľmi ostýchaví. Odmietnutia sa boja viac než všetky ostatné znamenia. Raci sú taktiež veľmi podozrievaví, preto svoje skutočné „ja“ odhalia len takému človeku, ktorého si dobre overia, a pri ktorom sa cítia maximálne bezpečne. Rak ťažko znáša tvrdú kritiku, nech už je oprávnená alebo nie. Pretože sa Rak neustále pohybuje medzi snom a skutočnosťou, môže sa ostatným ľuďom zdať flegmatický. V skutočnosti je veľmi húževnatý, schopný obdivuhodnej sily a vôle, nikto ho nedonúti robiť to, čo on sám nechce. Raci v živote usilujú o pocit bezpečia a istoty a svoje domovy často považujú za jediné útočisko pred okolitým svetom. Obidve pohlavia tohto znamenia majú silne vyvinutý materinský či otcovský pud. Milujú svoje deti a dlho nad nimi držia ochrannú ruku. Výnimočne môžu mať niektorí Raci úplne opačné reakcie, opovrhujú rodinným životom, v skutočnosti však utekajú pred tým, čo nemôžu získať. Obvykle Rak trpí pre svoj pôvod a minulosť, je dosť sentimentálny, utápa sa v svojich spomienkach. Má náklonnosť k starým zvyklostiam, starožitnostiam a kuriozitám, teda ku všetkému, čo pripomína minulosť. Veľmi dlho si tiež uchováva svoju predstavu z detstva. Nedokáže nič vyhodiť, pretože s každou vecou je spojená určitá spomienka. Veľkým problémom ľudí narodených v tomto znamení je znížená adaptácia na skutočnosť. Ak je táto skutočnosť príliš silná a tvrdá, môže sa stať, že sa uzavrú do svojich snov a prestanú sa zaujímať o vonkajší svet. Raci majú sklon dlho a hlboko premýšľať nad chybami, ktorých sa dopustili, namiesto toho, aby neúspech striasli a chopili sa ihneď ďalšej príležitosti. Nehľadiac na množstvo peňazí na konte, nikdy sa Rak necíti úplne finančne zabezpečený. Neustále hromadí majetok proti budúcej imaginárnej pohrome. Keď vám povie, že je na mizine, znamená to, že mu zostáva ešte niekoľko tisícoviek. Nikto iný nedokáže tak dobre hospodáriť s financiami ako Rak.

fenrir

tak som to pozeral dráčik-ráčik- toto spojenie sa mi veľmi páči
Drak-Zo všetkých zvieracích znamení najväčšmi Draka priťahuje neodolateľná Opica. Opicu zasa podobne priťahuje Drakova veľkoleposť. Spolu tvoria neporaziteľný pár. Spojenie Draka s Potkanom je rovnako priaznivá kombinácia, lebo tam, kde Drak prejavuje silu, Potkan použije lesť. Spolu dokážu veľké veci. Podobne dobré spojenectvo môže Drak uzavrieť s pokojným a vážnym Hadom, ktorého múdrosť kontroluje Drakove výstrelky. Všetci Tiger, Kohút, Kôň, Koza, Zajac i Prasa vyhľadávajú Draka pre jeho krásu a silu. Dvaja Draci vychádzajú spolu dobre, ale vzťah medzi Drakom a Byvolom môže byť dosť napätý, lebo Byvol je podobne autoritatívna povaha. Zo všetkých zvieracích znamení azda iba Pes je zlým partnerom pre Draka. Drak by sa ocitol pod prísnou kritikou, Pes je totiž dosť cynický a nepodľahne Drakovmu čaru. Nadovšetko stojí za zmienku, že hoci je Drak očarujúci, nie je hlbokomyseľný. Iba ak ovládne svoju povestnú silu, dokáže zázraky. Potrebuje ľudí, ktorí v neho veria!Žena zo znamenia Draka je veľkou dámou tohto cyklu. Stáva sa hlásateľkou zrovnoprávnenia žien. Rozdiely rovnoprávnosti a diskriminácie prebúdzajú v nej najbúrlivejšie vášne. Čo dokáže muž, ona pravdepodobne dokáže lepšie. Nikdy ju nepodceňujte! Porazí vás vašou vlastnou zbraňou, alebo umrie v úsilí dokázať to. Nikdy neostane nečinne stáť, aby sa podriadila osudu. Ona je základom, na ktorom sa budujú impériá, niekdajší matriarchát. Skúste s ňou hrať nečistú hru, a zrútia sa nebesá. Pravdu povediac, žena narodená v tomto znamení je jednoznačne rozumovo založená osoba. Prejavuje to i spôsobom, ako sa oblieka, praktické a účelné šaty jej vyhovujú najlepšie. Nijaké volániky,jemné čipky, gombičky a mašle, všetko čo najjednoduchšie. Najmilšie sú jej šaty, ktoré sa ľahko obliekajú a vyzliekajú,

dovoľujú maximálnu pohyblivosť. Nenávidí obmedzovanie každého druhu. Ak má vojenské sklony, v kútiku srdca by najradšej zaviedla nosenie rovnošaty. Takto vystrojená, naškrobená, svieža a so skvelým pocitom vlastnej suverenity, môže vyraziť do práce bez každodennej starosti, čo si obliecť. Mladá Dračica sa zriedka, ak vôbec, ovešia ozdobami či klenotmi. Brilantnosť nosí v mysli a tá žiari aj bez príkras. Hrdosť na seba je vysoko zastúpená u všetkých Drakov a ženy nie sú výnimkou. Žena tohto znamenia neočakáva, aby sa k nej správali ako k bohyni, hoci sa cíti, akoby ňou bola. Vyžaduje si len rešpekt a urobí, čo je v jej silách, aby si ho získala. Je dokonale emancipovaná, takže s násilníckymi taktikami u nej nič nedosiahnete. Môžete sa rovno vzdať - posledné slovo bude mať vždy ona. Drak napriek všetkým nedostatkom, ktorých má asi toľko ako cností, vyžaruje svoj ligot na každého. Nie je malicherný ani neochotný. Možno veľa frfle, ale nevie odmietnuť podporu tým, čo sú v núdzi, a keď máte ťažkosti, podá vám pomocnú ruku. Zväčša to nerobí preto, že by prejavoval skutočný súcit alebo úprimnú starostlivosť, pomáha predovšetkým z hlbokého zmyslu pre povinnosť, ktorý prechováva voči každému. Drak sa akosi vždy musí prejaviť pozoruhodne. Môžete sa spoľahnúť, že bude stáť na vašej strane a nedopustí, aby ste sa dostali do nešťastia, ak tomu bude môcť zabrániť. Vyčerpá všetky svoje možnosti, kým uzná, že utrpel porážku. Je extrovertný, milovník prírody, býva aktívnym športovcom, cestovateľom a má dar skvelej výrečnosti. Je obdarený všetkými vlastnosťami superobchodníka, on a skupina jeho verných nasledovníkov vždy musia niečo presadzovať.

ksl

Máme toho viac spoločného ako si myslíš.Ja som rak tretej dekády-to je rak ovplyvnený levom.Ja keby som s tebou chcela ísť do kina,tak mi môžeš veriť,že by sme tam šli a potom by sa mohlo zájsť na biliard...Ja považujem biliard za veľmi sexi hru a rozhodne by som si nenechala ujsť príležitosť predviesť ti svoje vnady takým spôsobom,že by ti zvlhlo ešte aj tágo...Inak,samotný biliard hrám dosť mizerne...V spoločnosti by si síce bol stredobodom pozornosti,ale do 10 min. by ti každý z nej povedal,akú skvelú babu máš zo sebou,samozrejme bez toho,aby si sa cítil nejako zatienený...Mňa ľudia milujú...Viem to tak zariadiť...Poriadku milovná nie som,viem kde čo mám a to mi stačí,nemusím mať komínky...A po tebe by som určite neupratovala,jednak nie som slúžka a tiež mám rada,keď si niečo nájdem tam,kde som to dala. Elegantná nie som,mám to na háku,som skôr taký prírodný typ,ale snažím sa mať veci farebne zladené...Teda maľujem sa,ale nepoužívam mejkap,pretože ešte v teenčase som mala jednu pivnokrčmovú debatu o tom,koľko púdru sa chlapi musia za svoj život nalízať... No a sex?Sex je výborná vec,hlavne keď máš fantáziu a vieš sa baviť,vtedy je sex sexom a nie obyčajná kopulácia...Netvrdím,že som už všetko vyskúšala,ale niečo už za sebou mám...Treba len nájsť niekoho s kým budeš môcť robiť to,čo ťa baví...To ti sem nepíšem preto,že si tu môžem navymýšlať čo len chcem,ale preto,aby si mal aspoň trochu viac nádeje,že sa dá stretnúť aj niekto,kto ti bude sedieť...Tie baby čo si opísal,pane bože,je mi ľúto,ale mne to príde také obyčajné až biedne...Ty máš nejaký skrytý komplex? Alebo prečo sa zahadzuješ s kravami?
Argument sa týkal tvojej predstavy o manželstve - to čo si opísal je podľa mňa vzťah,ktorý môžu dosiahnuť len dve rovnako samostatné,silné osobnosti a to je ako keď chceš spojiť + póly magnetov.Môže to síce chvíľu fungovať,ale mne to príde ako popieranie jin jangu...Nie je to v rovnováhe... Spokojný?

fenrir

a aby si mohla použiť aj tie argumenty, lebo ma zaujímajú tak som poznal 4 baby, ktoré ma veľmi ovplyvnili a chcel by som také ich spojenie 1- bola o 4 roky staršia,inteligentnejšia, len nemohla mať deti a hovorila mi, že neskôr by mi to vadilo, s ňou som sa mohol baviť o hocičom bez predsudkov a tie vankúšové vojny a jedenie veľkej uhorky... akurát, keď vidím uhorku vidím ju
2- bola psychologička o 20 rokov staršia, spoznal som ju na tých týždňových psychotestoch,kam firmi vysielajú niektorých zamestnancov, kázala mi niečo nakresliť a napísať na papier, že čo ma napadne tak som tam nakreslil trpaslíka a prsteň a napísal či by nechcela ísť s trpaslíkom na pána prsteňov, vtedy to akurát išlo do kín, tá teda bola šéfka presne vedela čo chce ona a čo ja a perfektne mi pomáhala, nerobilo jej problém si to robiť prstíkami-proste nebolo to drevo, keď skončili testy skončili sme aj my, lebo som odišiel inam a dohodli sme sa, že nebudeme komunikovať 3- tú som spoznal na chate v tatrách, keď mi kamoš povedal aby som šiel s nimi lebo im jeden vypadol a chata je pre 8 tak som sa šiel spíjať s nimi a bolo tam 5 báb, kamoš, ja a ešte jeden teraz už kamoš, tak tam som spoznal asi 42 kilové žieňa s energiou supernovy a bola macochistka, to kričanie v posteli, bola nepredvídateľná veď sme boli v najlepšom a ona sa zrazu hodila aj so mnou z postele a skoro som si zlomil vtáka, a furt chcela facky a pluť do tváre atď a tak ma uhryzla do ramena, že som musel ísť aj k doktorovi, a zmizla sama ani neviem, kde teraz je a 4- tú by som nazval zarytá kresťanka, to sme sa tak maznali a reku vyskúšam trochu prstíkom stimulovať zadoček, veď sú tam nervové zakončenia a ona hneď vyletela ako drak, že som hovado, sex bol potom typu 3 pichy a spať a ráno jej hovorím, že sa môžme predtým pomodliť 5 otčenášov, to ste mali vidieť ako kliala počas obliekania a úchyl to bola najmenšia nadávka a keď som je vo dverách povedal, že či je to teda koniec..., ale zasa si stála za svojou vierou a to rešpektujem bola silná
no nájsť tak niečo takéto spojené, tak neviem asi som magor

fenrir

zas máme niečo spoločné- vyrábali nás počas dlhých zimných večerov,napíšem sem aj niečo o tvojich znameniach máš pravdu tak sa ich naučím najlepšie, inak ešte som našiel aj vtáčí horoskop tam som albatros a zase to na mňa sedí, ale aspoň si mi dala dobrú zábavku- ono sú tam aj nejaké efemeridy a postavenie planét pri narodení zaujímavé aspoň mám čo robiť, kedže som teraz pn a musím byť doma-lekár-doma a lúskanie arabštinou ma už prestáva baviť, trošku treba zmenu- lebo z toho ich písma už všade vidím čiarky a bodky

ksl

Aby si ma správne pochopil,to čo som písala o láske,bolo čiste z mojich pocitov z tvojich príspevkov,nie že som si naštudovala tvoje znamenie a písala tu slohovú prácu. Mala som dokonca pripravené daľšie argumenty,prečo nemôžeš taký vzťah dosiahnuť aj keby si chcel.Ale ty ma furt odrovnáš... Je to super,mne sa nepredvídateľnosť veľmi páči,ja si viem veľa vecí vopred odhadnúť a potom upadám do depky,lebo nič zaujímavé sa nedeje...Mňa stereotyp neuveriteľne ubíja a vždy ubíjal.Tak ale sú veci,ktoré stereotyp naopak vyžadujú ale taký mi potom nevadí.

ksl

Keby to neobťažovalo tvoje bezhraničné ego,mohol by si mi,prosím,tiež vyhľadať horoskopy? 12.7.1976 Môžeš si aspoň natrénovať na mojom znamení a nabudúce, keď stretneš nejakú račicu-dračicu,tak už len budeš sypať z rukáva a nežne utierať dotyčnej slzy dojatia a vášnivým bozkom zatvárať ústa pôvodne otvorené dokorán...

ksl

No ty kokos... Som čakala,že mi budeš oponovať až z toho sčernám... Musím sa ti priznať,prečítala som si na azete,že si lev a normálne som sa zasmiala,pretože poznám niekoľko levov a majú podobné prejavy ako ty. Ja celý svoj život stretávam ľudí približne rovnakých znamení a normálne už viem aj u človeka,ktorého nepoznám odhadnúť,podľa toho ako sa s ním cítim,aké je asi znamenie. A to čo si písal ako posledné mi normálne robí zimomriavky,takého chlapa by som brala a tak z toho vyplýva 3.varovanie: Dávaj si pozor,stávaš sa najzaujímavejším imaginárnym chlapom,akého som kedy poznala... A to som videla a stretla už všeličo...