Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

fenrir

zase spoločné antipatia voči poriadku a kráse vnímanú ako dobrú vačšou časťou spoločnosti
to je dobré riešenie- neriešiť vzťahy a nechať to tak a čakať, len by som sa asi cítil ako hrdina v beckettovej hre čakanie na godota
rozmýšľam, že to urobím tak ako to rieši príroda- najjednoduchšie riešenie je vždy najlepšie- proste vyjdem von a oslovím prvú čo mi padne do oka či nebudeme manželia a punto

ksl

Ja som si tiež vždy vyberala toho najškaredšieho zo spoločnosti,lebo som alergická na "krásavcov" a tiež to nikam neviedlo...A tiež som si nezačínala s kamarátmi presne z toho istého dôvodu ako ty.Akurát že ja som potom už začala mať dojem,že kamarátstvo môže fungovať len medzi ľudmi,ktorý sa ani náhodou nemôžu fyzicky priťahovať.Či už z jednej alebo druhej strany.Svoju druhú životnú lásku som stretla,keď som prestala veci riešiť,mala som na háku a svoje očakávania od partnera som zminimalizovala len na pravidelný sex,pretože som nikdy nezvládla to,žeby som šla s kým sa mi chcelo... Nakoniec sa z toho vykľul pekný a takmer osudový vzťah..Naozaj to bude asi tak,že keď neriešiš,tak to príde samo.

fenrir

ono je najhoršie na tom to, že najviac by som chcel tie kamošky, ale ak by sme mali vzťah nutne dôjde k rozpadu kamarátstva a nejdem riskovať dobré kamošky
ono tie čo sa dajú zbaliť ľahko sú také, také bežné neviem iné slovo, alebo zúfalé, ja som napríklad vždy robil tak, že keď sme prišli na disku a bola tam skupinka báb /samých/, tak je medzi nimi vždy 1 krajšia ako ostatné akási vodkyňa a ostatné kamošia s ňou lebo majú vačšiu šancu zoznámiť sa, tak som povedal kamošovi, že si ideme s nimi zatancovať, ale náročky sme si vybrali tie "najšpatnejšie" z nich, to keby si videla ako zazerali tie krásavice, že vyšli na ocot a v podstate ja si vždy vyberám tie čo menej oslnia výzorom aspoň im zvýšim sebavedomie, keď nič iné, zase úchylka, ale, zistil som, že len s týmito sa dá aj pokecať

fenrir

teraz dosť prestavali toto mesto, ako tam spravili ďialnicu, starú benzínku zrušili, má výhodu, keď si robíš vodičák nie je tam žiadny semafor a len 2 križovatky,
a to prečo si chcela boty z takej diaľky
potom by bolo ťažšie z toho kina ísť na biliard, to by som asi prederavil plátno, alebo by mi lietali gule kade tade

ksl

A máš pravdu,nemáš komplex,trpíš len istou formou dezilúzie,pretože si mal/máš veľa kamarátok... Ja som mala tiež veľmi veľa kamarátov v teenveku a tak som mala naozaj problém stretnúť niekoho,kto by ma uchvátil na celej čiare...Ale na druhej strane zase viem,čo chlapi majú a nemajú radi na ženských,a ako predpokladám tak tebe to pomohlo k tomu,že keď sa ti chce,tak dostaneš ktorúkoľvek...

ksl

No ono to bude aj tým,že už vedia,že teba ničím nenaserú a tak to už vzdali a možno si aj väčšina myslí,že si píšeš sám so sebou...
Keby som ťa fyzicky priťahovala,tak to si píš,že by to vyzeralo v tom kine ako si naznačil... Veľmi rada vytváram napätie a rada sa smejem a zahrávam...Viem dať najavo čo chcem takým spôsobom,že ten druhý má z toho pôžitok a ocenenie v jednom...
Určite sa nepoznáme,ja som z východu a cez Baňu som síce chodievala nejakých 8 rokov,ale poznám len tú benzínku na kopčeku pri ceste...

fenrir

ono to asi bude tým, že by aj chceli zareagovať, ale sa boja- dáš pokoj máš pokoj,
čo by to mohlo byť čo máš rada vankúš je teda jasný, žeby aj perina
tak určite je tu vačšia anonymita ako keď sa stretneš niekde vonku, možno sa aj poznáme, len na verejnosti sa nechováme tak strelene ako medzi kamošmi