dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
www.devilspub.sk - pozri si,ale určite tam choď pozrieť,keď už budeš zahojený a znovu krásny... Určite neolutuješ,je to presne tak,ako tam píšu - od Po do Štv.tam sú študentky a Pi -So hlavne domáce,a osobne si myslím,že nitrančanky sú fakt pekné baby,minimálne sa vedia teda upraviť na úrovni...
Ten môj vzťah-nevzťah,prď na to,momentálne s ním nie som,ale je to otvorené,ak sa budem chcieť zmeniť,tak môžem za ním ísť,ale asi mi za to nestojí...Aj keď je to tak ako tá karakata,môže to pre mňa znamenať nový lepší život,ale sa bojím...Momentálne aj tak s tým veľa nenarobím,ešteže mám teba...Skúsim aj slzy? Čo myslíš?
Takže si sa znova trošku zabavil? Aspoň teoreticky,keď už nie prakticky? Ešte si pn? Tú Nitru skús,je to vyslovene pub,kde chodia študentky z hnojariny(tá bere všetko,takže máš vzorku z každého typu baby aký len existuje) a študentky z pedagogickej (ich intráku sa hovorí Pifa -pi.ná farma)...No a keď to nezmenili,čo asi ťažko,lebo to bol biznis ako ošípaná,tak v pondelky je to tam total narvané a nevedel by si kam skôr... Tancovať sa tam moc nedá,je to tam malé,myslím parket.Ale podľa opisu vieš tancovať akurátne... Určite sú aj na nete Devils pub ale ulicu si už nepamätám,je to za divadlom a oproti je erot.bar Eliza,keď ešte je...A máš to bližšie než do Blavy,môžete si tam spraviť výskumnú expedíciu...
a k tej trojke- neskúšal som to, ale je to veľmi, veľmi zaujímavé a v tej variante ako si to popísala úplne ideálne, že tej tretej sa v podstate ani nedotkneš aspoň teda prvý krát a obaja ste len pre tú jednu, je to môj taký sen, len skús niekde nájsť taký typ kočky, že keď jej to povieš tak ti hneď nedá facku a adiós hombre, a totál ideálne by bolo, kebu tú tretiu doniesla ona- to už som na makko
inak kamoš má šťastie na tieto bisexuálky, jeho terajšia mi už aj navrhla trojku, ale odolávam som partizán,dá sa dobre pokecať s týmito babami- sú také chápavé, nič ich neprekvapí, akurát sú trošku náladové- to keď sme boli s tým kamošom u jej fotra na jej oslave narodenín a my sme odišli z jej fotrom do krčmy a prišli sme až ráno to si ju mala vidieť- ako sa hádala s otcom, že jej stiahol z oslavy milého a bola celá o ničom, a foter jej na to, ale kačenka mi sme akurát postúpili do druhého kola a šli sme spať chlastať a celú skupinku sme mali na háku- tomu hovorím svokor, mimochodom ona tiež robí čašníčku
presne to som mal na mysli, malé, zadymené, v pivnici-super, lepšie už sú len bluesové akcie, ale tam chodím len s kamoškami,ktoré neberiem ako sexuálne objekty lebo tam fakt idem kvôli hudbe, bluesové gitarové riffy- zimomriavky mám z toho, to keby baba vedela hrať na gitaru toto tak neviem, neviem dostane všetko čo chce
nitru moc nepoznám, keď som býval v blave tak som chodil na tieto akcie stále, a u nás nie je nič podobné, tak raz začas si idem vyhodiť z kopýtka do blavy a tie disky- ja som poleno do tanca tak ja len také tanečky, kde som nalepený na kočku, oči zatvorené a jazyk v puse
možno, že si sa tej čašníčke páčila či už správaním tak aj fyzicky
k tomu vzťahu skús urobiť skúšku a budeš vedieť na čom si napr. nahovor kamošku nech sa ho pokúsi zbaliť, alebo niečo v tom štýle a hneď budeš vedieť čo ďalej
Vzťah - je to zložité,rozum tvrdí je koniec,srdce držkuje,že možno ešte nie... A tak som si zaliezla do panciera a čakám na príhodnejšie prúdy.Ostala len otázka,ako to zistím,keď nemám v pláne vyliezť...
Tak takto sa tá hra presne hrá...
Už to bude trápne,ale roky som chodievala do Jazz pub-u v KE pravidelne,malo to svoju neopísateľnú atmosféru,je to v podzemí,malé,zahúlené a chodili tam ľudia hlavne pokecať,nedbalo sa na to,kto je ako vymódený ten večer..Bol tam pravidelný program akcií,okrem klas.jazzu sa tam robili aj oldie disky,tie som milovala...Potom som odišla do Nitry a tam mi to veľmi chýbalo,trochu mi ho pripomínal Devil... Poznáš Devil's pub v NR? Tam som chodievala ako študentka na česko-slovenské disky...Po krátkom čase som tam už mala čašníčku,len čo som si našla flek,tak do 5 min.som mala drink na stole...Dodnes netuším,čím som ju tak okúzlila...No ale pointa - medzitým Jazzpub prerobili a total sa to zmenilo,začali tam hrať "modernú" hudbu a začali tam chodievať bábiky a princovia...
Chcela by som vedieť tvoj názor na sex v trojici.Teda za podmienok ty a tvoja baba a ďalšia,na ktorú by si sa mohol len pozerať,lebo by tam bola pre tvoju babu...Obaja by ste tam boli len pre ňu
to som aj ja prekvapený, že ešte existuje táto téma, asi to bude vďaka za to, že som im tak dobre radil, ale keď budú zas v koncoch poradím
čo nevyšlo to u teba s tým vzťahom čo si písala
no mohli by sme ísť po tom biliarde do nejakej krčmičky, kde hrajú živú hudbu- myslím že jazzová hudba je taká akurát vhodná, nevyrušuje, relatívne ticho ju hrajú, dá sa aj počúvať respektíve sa na to dobre pozerá, dobre sa dajú baby pri nej opiť tak do náladičky a potom by sme mohli ísť na prechádzku pod hviezdami...a už som zase tam, kde v tom kine- racionálne myslenie by bolo ta tam
Daj vedieť kedy pôjdeš von hladať manželku,aby som už potom tam stála...
Prečo späť do kina? Veď tam by sme už ten večer predsa boli...Dovolím si tvrdiť,že by sme si boli schopný vymyslieť niečo ďalšie...Nie,som o tom presvedčená...
Vieš čo je zaujímavé? Že túto tému ešte nikto neoznačil za nepotrebnú a že nikam nevedie... Myslíš že sú radi,lebo to rozptyľuje tvoju pozornosť od ostatných?
to je veľmi pekné, že by si mi takto pomohla pri biliarde, ale tú partiu by som určite aj tak prehral, asi by sme sa museli vrátiť do toho kina, aby sa hormóny nezbláznili