dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
ja som skôr nočný vták, a ráno keď mám vstať pred 11 no horor, aspoň, že sa mi dá do práce chodiť aj poobede, no striedam sa v práci s kolegyňou sme len dvaja a čo robíme vieš je to španielska firma a tam to funguje trochu inak ako sú tu ľudia zvyknutý a dosť inak a v podstate to tam kontrolujeme a staráme sa aby to šlapalo a nie je to najhoršie, ale normálne rozmýšľam, že sa zbalím a odídem pracovať do úplne cudzieho mesta zmeniť to všetko od základu uvidíme, ale ma napadlo, že či si vlastne ty vyspatá, keď ideš do práce
tak neviem poradiť,neviem čo robíš teraz a nakoľko ti tam v prípade nedostatku spánku ide o život...
čo mám teda robiť, kuchárske skúšky a zmenu zamestnania alebo čo
No neviem,len aby to nebolo práve naopak...Vieš,keď ťa nejaká dostane,predpokladám,že bude fakt dosť dobrá,tak aby si nemal ako mladoženáč úrazy na každom druhom mieste v práci...
no viem si predstaviť tvojho bráchu ja som na to podobne, ale to čo mi nejde do hlavy je to, že pred asi rokom a pol sa mi stal vážny úraz presne na tom istom mieste v práci a nemám po ňom ani jazvičku, tak ako som to opisoval v tej téme anjel strážny, toto asi nebude s kostolným poriadkom- to isté miesto chápeš, lebo ja nie, asi ako mi povedal doktor, že ten anjel mi chce niečo povedať, veď to je nemožné, teda musím asi niečo zmeniť a manželka to je dosť veľká zmena aspoň ma bude mať kto držať na uzde
Teda...To budeš asi fakt šťastný...Môj brat mal raz dobrý nápad ísť fúkať koleso na rudle na benzínku,lebo však on neni ko..t aby to robil ručne,a tá mu strelila,rovno do ksichtu to schytal,tiež bol rád,že vidí,vyzeral ako keby prišiel zo Sarajeva,mali sme z neho prdel asi polroka,a vždy keď vidíme jeho fotku,ostala mu jazva nad okom,ale na chlapovi to fakt nevadí... Tým ale nechcem zľahčovať tvoju nehodu.Musel si sa fest zľaknúť,keď si sa pochválil na internete.
môže byť z východu mám aj veľa kamošov
nehoda v práci bol som tam kde som nemal, ale som mal zase neuveriteľné šťastie, na to ako to strašne vyzeralo, prvý moment som si myslel, že ani vidieť nebudem a tvár bude celá zdemolovaná, teraz je to už super musela by si sa lepšie pozrieť aby to bolo vidno, no a uvidíme čo tá jazva na čele a taká malá aj na krku, teraz to tetovanie čo som o ňom rozmýšľal pripadá na krk a jedna jazva je v suchu
no hej,tak to je iné,keď tam máš zákulisie... To bol len taký nápad,z toho čo tam je,je to ešte to najlepšie...Intráky sú všade rovnaké,ale baby sú najkrajšie a najnáruživejšie len na východe...Najerotickejšie jazvy sú určite na hlave,hlavne keď si hodíš 3 strojček...Ale keď sa už tak dobre poznáme,že aj horoskopy sme si prečítali,tak by si mi mohol už prezradiť čo si vlastne stváral...
no už sa to pekne zahojilo, mám síce menšiu jazvu cez čelo, že sa má zahojiť za nejakého pol roka vravel doktor, ale keď nie tak budem hovoriť, že to bola črepina z granátu na to budú kočky letieť a že sú jazvy aj eroticky príťažlivé
baby sú pekné všade, na východe sú najkrajšie, na strednom sú náružlivé, v blave zas vychcané
pozeral som to, nie je to tam moc hlučné, samý tvrdý rock a zmes všetkých štýlov, mi to pripadá, tam kde mi chodíme to sú krčmičky určitého štýlu a tichšie, dá sa tam lepšie zabaviť a všetci ľudia čo tam chodia majú spoločné záujmy / podľa toho štýlu/, nemám rád puby, kde je dídžej považovaný za šéfa a ožratí ľudia nevedia čo so sebou
hej zajtra idem na kontrolu
my len blavu, tam to poznám, môžem si vyberať kde budem spať, starý známi keď ma uvidia tak to dopadne vždy všeliako len nie normálne, to takých týpkov ako sme sa tam spoznali to je až neuveriteľné,
a to bude asi na každom intráku rovnaké okrem tých katolíckych