dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
to si teraz robíš srandu, lebo fakt ja som chcel robiť to isté, ale mňa viac priťahujú veľrieky a jazerá
s tebou bude asi určite sranda, ako si to popísala s tými gaymi a tak a ľudina hneď myslí, že si iná, ale to je podľa mňa len závisť
zisťujem, že máme fakt až netypicky veľa spoločného dokonca aj tie telenovely si pozriem
inak všimla si si ako sa nám predlžujú príspevky, a nadávaš ako moja kolegyňa to je hotový pohan, toto milujem, že sa tak dá vyjadriť najlepšie - jasne a stručne
videla si film amores perros, alebo 21 gramov
som priamy muž,ktorý má rád to lepšie
chýba mi žena, ach moja láska,ach bruneta môjho srdca- to jej ten preklad
Som šťastná,že mi to na mediku nevyšlo,aj tak by som nemala na ňu povahu...To bol sen rodičov...Ja som chcela byť oceánografka,ale moje nádeje definitívne stroskotali,keď som zistila,že lode fakt nemusím...Ale čiastočne som sa k oceánu dostala,dokonca do oceanologického národného parku v USA...Mám pofotené chvosty asi 10 vráskavcov... Ak budeš chcieť,niekedy ti ich ukážem...Tú svoju zbierku chvostov...
No teda,tak to ti gratulujem,to je super,aspoň ty si mal skvelý deň.
Tak vieš,že je každý sám zodpovedný za svoj život a šťastie,ja netvrdím,že som chúďa dobité osudom,práve naopak,som na seba neuveriteľne nasraná,lebo teoreticky zvládam veľa,ale skutky mi nejak pokulhávajú,ja si napr.plne uvedomujem,aké a prečo robím chyby...
Tu je otrasná zima a fúka už 3.deň povestné VKV...Vyjeb..ý košický vietor...
Anglicky som sa učila 12 rokov,ale nemám ju rada,ba priam som na ňu alergická...A gramatiku neovládam,pretože ja nemám pamäť na fakty,pamätám si len niečo čo má s niečím nejaký súvis,alebo z toho vyplýva..NApr.niečo ako zemepis,som sa ja nikdy nemohla naučiť,pre mňa je morová rana udržať v hlave kde to je,koľko to má obyvateľov a tak...Na to aby som o nejakej krajine čosi vedela,tak by som tam musela ísť na chvíľu žiť.To je aj taký môj tajný a nesplniteľný sen,že keby som mala po ko..t peňazí,tak idem žiť niekam inam,vždy na nejaký ten čas 3 - 6 mes. a tak... To po španielsky mi aj preložíš? Chorvátsky som sa naučila vyslovene zo zábavy,bola som tam 4 týždne a ani pes tam o mňa nezakopol a moja spoločenská dušička sa zabávala ohurovaním celého personálu hotela rôznymi dovolenkárskymi frázami...Na konci za mnou plakali,ako som ti písala,viem zariadiť, aby ma keď už nie všetci,tak aspoň väčšina mala rada.. O mojom odchode sa rozhodlo deň predtým a za ten jeden posledný večer som dostala až tri rôzne ponuky na výlet nočnou loďkou...Ďalšiu sezónu som potom bola 6 týž.na Korfu,tak tam som sa naučila niečo po grécky,ale nie moc,lebo v poslednom zájazde som mala štvoricu gayov a tak sme sa skamarátili,že som už nemala na štúdium gréčtiny čas... Ale je to krajina po čuni... Naozaj musíš chvíľu žiť v nejakej krajine a až poznáš bežný život bežných ludí,tak vtedy vidíš tú krásu..S tými gaymi to nemalo chybu,oni až na jedného vôbec na to nevyzerali,trávila som s nimi takmer celý čas,ešte aj na apartmáne,no a pre celý zájazd som vyzerala ako posledná šlapka...Najlepšie bolo,keď sme spolu žúrovali až do rána pri Amsteli a pritom o 8.00 bol výlet loďou na ostrovčeky a oni samozrejme meškali a klienti sa mi na nich začali sťažovať,že ako neskoro prišli v noci a že určite budú ožratí...
To o španieloch beriem,poznala som len tú babu z Kuby a ona zase nejakých španielov v Blave,ale tiež som nadobudla ten dojem,že to bude celkom pohodový národ...Mne sa napr.páčili niektoré telenovely z tých juhoamerických krajín presne kvôli tomu prostrediu a ich prejavu,páči sa mi ako používajú ruky a výraz tváre na gestá,alebo francúzi a ich gestá,taliani...
ale bol som dnes u chirurga a konštatoval, že na čele sú to nie jazvy, ale z krvi nejaká lymfa čo telo bojovalo s infekciou a za týždeň, keď sa mu prídem ukázať by to malo byť vstrebané, takže jazvička bude len na krku a keď som vyšiel z nemocnice bolo úplne jarné počasie- tá nádherná vôňa prichádzajúcej jari, slniečko svietilo mal som pocit ako keby som sa znovu narodil, no ale teraz mi trošku klesla nálada- to ako si to opísala čo si dnes zažila u lekára- muselo to byť strašné, nechcem si to ani predstavovať
agatha christie napísala, že každý robí to čo je mu najvhodnejšie a najviac ho baví aj, keď si to sám neuvedomuje, možno ako lekárka by si bola menej šťastná
to vieš potom perfektne po anglicky, keď si robila delegátku, alebo chorvátsky, to ja zasa viem po anglicky asi 20 slov a je to dosť problém, keď prídu anglicky hovoriaci klienty a všetko mi musia prekladať, alebo ideš dakde na dovoleku samá angličtina- teraz je to akýsi univerzálny jazyk- a ja som taký chuj, že keď ma niečo neoslovuje tak na to serem a ide mi aj na city propagovanie tohto jazyka veď neznie krajšie- soy un hombre muy honrado, que me gusta lo mejor a mujer me faltan, ay mi amor, ay mi morena de mi corazon
zaujímavý názor, a určite bude na ňom niečo pravdy, ale myslím, že tak trochu si je aj každý strojcom svojho šťastia, to keď mne bolo tak na prd, že ma nič nebavilo, tak som normálne chcel odísť, dakam do južnej ameriky, alebo tých španielsky hovoriacich krajín, tam sú samý salámisti a vedia si aspoň užívať život- iná mentalita
Teraz,keď si trošku pokazený,nepotrebuješ ešte jednu kolegyňu? Varila by som ti kávu,nosila chladené pivko,citlivo natierala jazvy...
Mne pre istotu zase spadol celý počítač,písal mi také sprostosti ako primary harddisk failure,tak som ho hajzla vytiahla zo zásuvky,že ty sviňa,keď nechceš pracovať-nebudeš ani žrať a on si to medzitým rozmyslel...S tou kolegyňou-mám spolužiačku z NR,ktorá robí/robila pre španielsku firmu v Žiari n.Hronom,tak v tej pokročilej hodine sa mi to jednak splietlo a po druhé,mne sa kľudne môže niečo také stať,že zo všetkých ludí na nete som schopná sa baviť s niekým,kto by poznal niekoho z mojich známych...Ja som robila delegátku v Chorvátsku a na výlete na Krku si tak šlapem okolo jazierka,kde aj Vinetou omočil svoje gule, a oproti spolužiak s frajerkou,že sú stopom po chorvátsku...No sánka šufel...
Prečo si šťastný muž?
Na rodinu prdím,už mám dosť odžubávania.
Paradox - rodičia chceli aby som študovala medicínu,ale ja som veľmi pohodlná a srala som na prijímačky,z hlavy som skončila 300tá,brali 150 a problém u mňa bol chémia.Na VŠ v NR som tiež musela komplet skúšku opísať,lebo som nebola v stave sa to naučiť...A teraz robím mineralizácie vzoriek srsti,výkalov,krmiva a ešte spracúvavam krv. Tiež som raz robila mineralizáty z kančieho semena...
Aby si mi konečne prestal radiť so vzťahom - Mne môj chlap defakto ušiel,zobral flek pri Púchove a odlúčenie spôsobilo katastrofu.Po 8 rokoch som si úplne reálne,na základe jeho chovania uvedomila,že je to v podstate na rozchod,je to slaboch,dosť ma podrazil,dokonca sa mi ani neospravedlnil,ani nerobí nič preto,aby som za ním išla.Celé to hodil na mňa,ja sa mám rozhodnúť,či chcem ísť za ním,a tiež zbabelo sa spolieha na to,že ja som vždy chcela z Košíc odísť,lebo tu ma moja rodina zničí...No a ja sa samozrejme bojím,že načo budem strácať čas s ním,kde si tam v tej prdeli nájdem prácu a či mi to vôbec stojí za to... Keby som bola mladšia a krajšia a zdravšia tak ho vyjebem zo svojho života len taký fukot...Kúpila by som si psa a vibrátor a žila šťastne až kým by som neumrela...
Dnes som skoro umrela...Bola som na krčnom,poslali ma na rengen dutín,tam mi omylom najprv urobili snímok pľúc(hneď mi bolo divné,že chce po mne aby som sa vyzliekla,ale vieš,že som si myslela že majú nejaký nový postup?Ty kokos,mne už začína starecká demencia),potom mi krčný zahlásil že to mám plné hnisu a že ma treba hospitalizovať,ale nakoniec asi súdiac z môjho vytrešteného výzoru sa rozhodol prebiť mi ihlou ako sviňa dutinu a vyplachovať hnis...Milý fenrir,plakala som ako malá...Fuj,ešte teraz mi je z toho na ch.j... A kua,ani ma nemá kto pritúliť a poľutovať...Ale tak mi treba,lebo som hlupaňa...
Myslíš,že som vyhrala súťaž o najdlhší príspevok?
Teraz z iného súdka - čo si myslíš o názore,že všetci sme v jednom a tom istom hovne až po bradu namočení,ale primitívni sú spokojný,ako je im teplo a tí inteligentnejší cítia ten smrad...
ahoj láska včera večer mi nejako blbol net, no a dnes som veľmi šťastný muž, dnes mám veľkú radosť
nie nežila na kube, prečo ťa to napadlo
máš geniálne názory na svoje okolie, sú racionálne s takou prímesou korenia, nie karí ale nejaké oregáno povedal by som
však košice sú veľké nie tam by nemal byť problém s robotou
máš pravdu s rodinou sa najhoršie podniká a obchoduje, musíš ich manipulovať a potom bude tak ako to chceš ty
prečo paradoxne čo podnikáte v chémii
Tá tvoja kolegyňa nie je náhodou slovenka,čo žila 20 r.na Kube?
Ja som zamestnaná v rodinnej sro a teraz som dlhodobejšie pn,firma ide do prdele,s rodinou sa nedá podnikať...Keby som to vedela skôr,tak nie som v takej riti...Aj to je jedna z vecí,prečo by mi zmena prospela,ale kde si v takej diere ja nájdem robotu,to netuším.A inak ,paradoxne,som zodpovedná za chem.labák.