dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Hej,má 20 cm a priemer 1 mm a volá sa kovová ihla
Ty nosíš brýle?
hay baby, ten nástroj má aj meno, no možno by sa mi páčila, nie určite by sa mi páčila, ja neviem som taký nerozhodný
čau,mala som včera rande...Chlapík bol celý v bielom a vytiahol na mňa taký nástroj,až sa mi zatriasli kolená...Mala som čo robiť,aby som si v tom momente neľahla na zem...A bola tam aj ďalšia baba,hore nič moc,ale možno by sa ti páčila...Celkom sme si to užili..
Mám rada filmy s Jean Reno - určite si asi videl Magickú hlbočinu,Návštevníci... A ešte je dobrý Nikita,ale tá pôvodná,francúzska verzia a nie tá tupá americká...Ja nejak nie som znalec filmov.
Vibrátor - neviem,nevysvetlím,bohužiaľ patrím k tej skupine ľudí,čo si myslia,že pri kvalitnom posteľnom partnerovi vibrátor nepotrebuješ.Ja osobne mám obavu,že s ním prídem na netušené orgazmy a potom by mi už chlap nemusel stačiť.Ja som totiž dosť vynaliezavá...Raz som v jednom krimibulvárnom plátku čítala,že námorník,čo chodil raz za pol roka domov,zabil svoju manželku,lebo si myslel,že ho podvádza.Zdala sa mu málo nadržaná,ale pointa bola vibrátor.
a ešte by si mi mohla vysvetliť jednu vec čiste zo ženskej stránky- prečo muži nemajú radi keď má ich priateľka vibrátor, čo sa boja svojho ega, veď myslím, že sa môže stať pre muža silným spojencom vo vzťahu nie
to vážne mám,lebo potom by som začal zasa do všetkých tém a poniektoré by to asi neuniesli, teraz tu máme fórum vo fórume a zatiaľ nám tu nikto nekecol sme neutrálny a ten film už sťahujem ak vieš niečo dobré tak ešte poraď
nie ja som sa narodil 11.8.1979-tak čistý lev,
a čo si skúšala z tej alternatívy, len mi nepovedz, že si tú včerajšiu nepríjemnú procedúru podstúpila zbytočne a myslím, že keď to ide von tak je dobre
tramp to je dobré, len ja nenosím dlhé vlasy, jednak ich mám prirodzene brčkavé a každý si myslí, že si ich tak dávam natáčať, ale problém je, že aj keď som sa odhodlal si ich narásť tak kým nie sú dlhé, že samé padajú tak to vyzerá ako afro účes a to som musel nosiť sponky a čelenky, ale kolega španiel má také isté vlasy ako ja on to vydržal a teraz to má ako banderas a prisám vačku teraz to idem urobiť aj ja
a keď som mal bradu tak mi to veľmi vadí a preto ja nosím max 4 dňové strnisko- to už bude vyzerať- vlasy ako banderas, 3 dňové strnisko a ja som dosť chudý a vyšší no kombinácia ako hrom-taký chico
zásadne rozprávam pred babami, len po slovensky, to aj 1 si myslela, že neviem jazyk a pred kamoškou sa bavili o mne espaňa aký som a tak a si predstav keď sa dozvedela ako ma ohovára, ale nie odo mňa- no super tá sa hambila, vždy keď ma stretla a počuješ názor o sebe z prvej ruky
no ja som ešte nechodil s blondínkou, ale absolútne nie som proti nim, mne sa páčia také ako grékine alebo basky-to sú najšpatnejšie ženy, ale pre mňa najkrajšie- mňa zaujmú vždy črty tváre páčia sa mi také ostrejšie a zvláštnejšie rysy tváre
Prosim ta napis nieco do temy psychopat z trnavy...Takyto slepicizmus je sialeny...Ja som tam uz poradila,je to tvoja stara znama
Nie,uz som ho videla velakrat...Ale teraz mi az polavili krce...Ani sa ma na nich nepytaj,dopracovala som sa do stadia mladost v prdeli a do dochodku daleko a pomaly,ale coraz rychlejsie a isto sa zacinam rozpadat...
Este je jeden film Hon na sakala,aj ten je dobry
ahoj, čo aj ty si dopozerala šakala
Tak ty si asi zase lev ovplyvneny rakom,ak si sa narodil od 22.7-1.8.Takze za to mozu hviezdy...Dnes mi je dost zle a este k tomu aj tazko nesiem ten debakel s tymi dutinami...Ja som totiz skusala novu alternativnu liecbu a teraz neviem co si mam mysliet...Ci ten hnis je dobre,alebo zle...Kua
Doma som hresit nemohla,je to u mna rebelia voci matke,ktora zo mna vzdy chcela urobit slecinku v lodickach a pod.kraviny...Ja som inklinovala k nezavislakom a bola som presvedcena,ze keby som bola chlap,tak sa neholim,mam dlhe vlasy a som tramp a pretiahla by som kazdu,co by mi do cesty prisla... A hresim od sv.6 triedy na ZS - vtedy som bola v pionierskom tabore a byvalo so mnou o rok mladsie dieta menom Miska a ta mala taky slovnik... Miska, gracia
Tak morena je bruneta?
Vies asi dobre po spanielsky,co? Vyuzivas to casto pri ohurovani bab?
Velmi sa mi pacia latinsko americke tance a vyslovene sa mi chce grcat,ked ich tancuju europania.Vsimol si si to niekedy? Ti ludia sa s tym rytmom a pohybmi tela rodia a to sa neda naucit..
Si velmi proti blondinam?