dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
no aj toto máme podobné, ja som už skoro 2 mesiace doma, nikde nemôžem ísť/nemal by som/, ale od pondelka už pracovne, no ale môžeme hodiť sem tam teda nejakú reč ak budeš chcieť
dík, vendi sa poteší, len teraz pracuje len ručne, je to moje foto a nik mi nepovedal, že mám pekné pery, len široké obočie
tú pesničku si tam hodím aj preklad nájdem
tak sa budeš teda regenerovať, ale najprv spapať vanilkový puding, a niekedy je cesta oblúkom krajšia a lepšia
a čo máš vlastne, čo miluješ z jedla okrem ovocia to už viem
dík, vendi sa poteší, len teraz pracuje len ručne, je to moje foto a nik mi nepovedal, že mám pekné pery, len široké obočie
tak sa budeš teda regenerovať, ale najprv spapať vanilkový puding, a niekedy je cesta oblúkom krajšia a lepšia
Ty si truhlík...To sa mi stalo ešte predtým,než som objavila toto fórum. Vlastne je to aj dôvod,prečo ma toto písanie zaujalo. Mám zamestnanú myseľ a tak aspoň na chvíľu sa netrápim nad tou zúfalou situáciou v ktorej som. Ale potrvá to už len nejaký krátky čas a vyrieši sa to,len si musím nájsť novú prácu a bude ok. Možno...Ja som vlastne do Vianoc používala počítač len na internet banking,ani si moc nepíšem maily,nejak ma táto komunikácia nikdy neoslovovala..Ani na škole,keď bolo chatovanie také in.Ja som mala vždy dosť priateľov a známych a na počítač by som ani nemala čas.To až teraz,keď musím sedieť doma a čakať,ako sa veci vyvinú.Neznášam pocit bezmocnosti.
Frank Sinatra a potom aj U2 majú pesničku I´ve got you under my skin, ňou by sa dal opísať môj pocit z teba...
A s tou ksl si to pochopil naopak,alebo som sa zle vyjadrila - tu,v tomto imaginárnom priestore som tá,čo som voľakedy bývala,ale v skutočnosti zostalo z toho,alebo je z toho pramálo. A v podstate by mi dosť pomohlo,keby som sa "zregenerovala" - pokúsila sa obnoviť všetky svoje zabudnuté vlastnosti... Teda určite... Ale vždy som bola srab a naozaj všetko robím naopak a oblúkom,ako rak,ako bolo v horoskope.Videla som tvoju fotku,ak je teda tvoja - si naozaj celkom pekný a máš veľmi pekné pery. Uži si magickú noc a pozdravuj Vendiho... :)
vikinka, to si si asi našla najhoršieho radcu na tomto fóre, ale keď nepríde mohamed k hore, príde hora k mohamedovi, len teraz neviem či chceš radu alebo názor
no teraz sa cítim previnilo, vlastne som to spôsobil ja, ale určite nie si tuctová, to nemôžeš podľa toho ako a čo píšeš, na druhej strane si staršia začala si oveľa skôr sexuálne žiť a čo k tomu patrí, tak tu mám aspoň aký taký náskok, ale dík za varovanie
Nič uletené sa mi nestalo.Práve naopak,myslela som si,že som výnimočná,že mám výnimočný(teda lepší než ostatní)život, že som stretla osudovú lásku (čo ale odkedy poznám teba je jasné,že nie,ak je pravda čo tu všetko na tomto fóre hlásaš)ale po rokoch som konečne otvorila oči a vidím,že som na tom ako milióny iných- obyčajná až strach a dokonca do značnej miery tragicky naivná,jedným slovom hlupaňa a ver mi,je to brutálna rana pod pás a neviem čo mám robiť.Mám pred sebou dve cesty,ale ani jedna nie je dobrá.Musím si zvoliť menšie zlo,ale som úplne paralyzovaná stresom,začínam mať problémy so spánkom a niekedy sa už aj trasiem,nie som v stave dať si to v hlave dokopy. Záver: asi by odrovnalo aj teba,keby si si jedného dňa uvedomil,že nie si nič výnimočné ani zaujímavé,pretože si urobil zopár fatálnych chýb za ktoré budeš platiť do konca života...
fenrir co si myslis o tomto.. mam priatela 2 roky... no v poslednej dobe nechce somnou spavat.. rozprava mi aka som pekna a ako ma velmi lubi ale citim z jeho strany nezaujem voci sexu.. som z toho nestatna uz sme nemali mesiac aj pol sex..