kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

vikinka333

fenrir co si myslis o tomto.. mam priatela 2 roky... no v poslednej dobe nechce somnou spavat.. rozprava mi aka som pekna a ako ma velmi lubi ale citim z jeho strany nezaujem voci sexu.. som z toho nestatna uz sme nemali mesiac aj pol sex..

fenrir

ksl, Krásna Sympatická Láska, včera si mi teda dala chrobáka do hlavy spôsobom tebe vlastným a preto mi nedá sa trošku nevrátiť- podľa tvojich príspevkov usudzujem, že fyzicky nie si "špatná", proste ak sa ti niekto páči tak je to v ňom, pozriem sa na babu a hneď viem či sa mi páči a nemusí mať vyhovujúce parametre, tie sa nakoniec aj tak menia a dajú zmeniť, oči tvar sánky zostáva a všetky soma črty,a k tej druhej veci, rozmýšľal som čo sa mohlo takej inteligentnej babe prihodiť, keď si myslí, že by som ňou opovrhoval, lebo viem, že ma pokladá za bystrého a myslí si, že by som cez to neprešiel- no napadlo ma x spôsobov, ale len málo, veľmi málo cez ktoré by som sa nepovzniesol- a to som prebral aj dobre uletené až veľmi, aspoň naznač vo forme metafory, zaujíma ma to preto lebo je to možná forma prípadu čo sa môže stať aj mne, a nepoznal som síce ksl pred touto, ale ak je toto pramálo z nej tak neviem, neviem

fenrir

ahoj láska, asi je 500 málo, spomínaš broskyňka, banánik mňam, mňam,
cit pre matiku so mal na základke a v prváku na strednej sme písali aj vstupný test z matiky a v ňom som očaril moju budúcu profáčku matiky, - inak kočka, a dokopala ma ku nej doslovne, krúžok fyzikálnej chémie potreboval člena, ktorý vie aj odvodiť konštanty a odvtedy som mal veget na celej čiare
inak som ani nepoďakoval, ale teší ma, že toto fórum spĺňa účel

ksl

tak trochu reality: podarilo sa mi zohnať tých 500 eur,ale kupodivu to moju situáciu nikam neposunulo,ba dokonca sa to ešte o trochu viac skomplikovalo.Keď toto dopíšem,vypnem počítač,lebo musím ísť variť puding,vanilkový.Bude aj s piškótami a zaváranými broskyňami. Takže čaute,idem variť.

ksl

Fenrir - Tak je udivujúce,na koľko rôznych tém vieš zareagovať a čo všetko poznáš.No neviem koľko ludí vie,že je nejaká severská mytológia vôbec. Zaujímalo by ma,že odkiaľ to všetko máš - z knižiek,netu,od ľudí a tak. Alebo tá matika...K tej si sa ako dostal na chemickej škole?

ksl

:-) máš pravdu.Toto tu je pre mňa niečo ako relax,odreagovanie sa od reality,v ktorej som dosť dobre zorientovaná,to sa nemusíš báť.Lenže tá moja realita je dosť hustá a zložitá,takže som celkom rada,že som našla tento pokec.Ľudia tu píšu rôzne problémy a názory,takže viem,že aj iní sa trápia so svojimi životmi.Možno sa ti zdá fanatické sem písať každý deň,ale u mňa je to záležitosť pár týždňov a možno dní,keď už na takéto veci ozaj nebudem mať čas.Takže tak.
A čo ty? Máš priateľku,ženu,deti? A čo ty rád robíš vo svojom voľnom čase? A nenapísal si,čo si myslíš o Valentínovi ako takom. Alebo, koľko máš rokov?

ksl

:-) máš pravdu.Toto tu je pre mňa niečo ako relax,odreagovanie od reality,v ktorej som dosť dobre zorientovaná,to sa nemusíš báť.Len tá moja realita je dosť hustá a zložitá,takže som rada,že som našla tento pokec.Dosť mi pomohlo aj to,že tu píšu ľudia rôzne svoje problémy a názory,takže viem,že nie som jediná,ktorá sa trápi.Možno ti to príde fanatické,písať sem každý deň,ale u mňa osobne je to záležitosť len niekoľkých týždňov a potom už ozaj nebudem mať čas na tieto veci. Takže tak.
Máš priateľku,ženu,deti? Čo ty robíš,keď máš voľný čas? Nenapísal si,čo si myslíš o Valentínovi,myslím ako sviatok zaľúbených.

fenrir

bola to chemická v banskej štiavnici prečo myslíš, že mám toho veľa naštudované
nepáčia sa mi tangá, pre mňa sú sexi také tie neviem ako sa to volá, ale také ako šortky, tie čo sú pohodlné všetko pekne zakryjú aj kúsok stehna ako trenírky neviem ako sa to volá a farba čo ja viem, každá má niečo do seba aj tie kde sú kreslené kvetinky, zvieratká, srdiečka... a aj tie sú pekné kde trčia tie šnúročky, farby- neviem také výrazné