dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
tak pre mňa je sudoku nezabudnuteľný a mám to vryté až do 25teho podvedomia mojej slabej pamäte,ten príspevok budem rozprávať ako fór ešte dosť dlho potom,čo mi tu dvaja spolu prestaneme retardiť...
fenrir je strašne vychcaný, podrazácky a lstivý tvor, ktorý bude jeden z hlavných sprisahancov proti dobru-severským bohom
tebe to sudoku nedá spávať vidím
Aká kurva,čo robí,niečo ako líška? Alebo sudoku? No teraz si ma pekne doj...l s tým dátumom...Ale musím ti dať za pravdu,lebo poznám už veľa ľudí s takým istým dátumom...
ksl neznamená nič.
fenrir je severské mytologické zviera- taká kurva
no sviečky by sa dali ďalej, prítmie také že by si ani tú vaňu nevidela a to šmyknutie by myslím nehrozilo, pomaličky v kľude by to všetko prebiehalo
inak s tým rovnakým dátumom narodenia to nie je záhada, pri 22 náhodne stretnúcich sa ľudoch je pravdepodobnosť rovnakého dátumu narodenia 50,26%, pri 45 čo je plný autobus je to 77% a pri 100 ľudoch je to vysoko nepravdepodobné- toto je jeden z paradoxov matiky, myslíš si že je to nemožné v skutočnosti je to pravdepodobnejšie ako opak
Hippies môže byť, aj so Strawberry fields forever... A U2 musí byť!
Mám takú fotku pri ohni s rumovou flašou a tá sa dostala cez kamoškinho vtedajšieho priateľa do kasární a odpísal mi na ňu chalanisko,že sa do mňa zaľúbil...Vojna...Tak som si s ním chvíľku písala,ale tak civilizovane a pointa - mal taký istý dátum narodenia ako ja...To len taký flash-back do krásnej a spomienkovým optimizmom opradenej minulosti...
Nedá mi to s tou vaňou,možno mi poradíš,čo so mnou je. Ja by som valentína vo vani nerobila hneď z niekoľkých dôvodov:bála by som sa, že si zapálim vlasy od sviečky; nejak kúpeľne nemám rada,zatiaľ som vždy mala len takú klasickú totaliťácku vaňu,ktorá mi nejak romanticky nepríde;najdôležitejší dôvod-trpím utkvelou predstavou,že by som sa v kúpeľni mohla šmyknúť a roztrepať si hlavu a to by asi nebolo veľmi sexi...
A čo znamená fenrir?
no do pifi, tak tu sa teda toho nakokotilo, až,až, presťante mi tu obťažovať moju frajerku, lebo vás tu všetkých vyjebem
ksl dnes si dáme rande storočia, čo ty na to,poďme sa kuknúť na témy, čo nám ponúknu
ahoj láska, v ktorej téme prišiel yxo o babu, čo tá skratka ksl
v podstate tiež počúvam, to čo ty, ale milujem blues, na gitaru viem tak maximálne tie bluesové sóla- vieš ja nemám tanečný rytmus a blues má svojskú dynamiku, tam sa to dá
a čo potom na štýl hippies, dakde vonku pri jazere, celý od blata a len hudba, sex
a ešte jedna vec pre kvačku-viac nickov vyžaduje deduktívne myslenie,preto tí čo nie sú úbohý sú blbý, ja radšej beriem 1 možnosť
Ty si sa pýtal na hudbu? Ak áno,tak nemám nejaký vyhranený názor...Ale páči sa mi viacej rock,než tanečné...Najradšej mám asi česko - slovenskú,mala som veľmi rada českú Lucie,ale počúvala som aj Landu,Hex,Kryla,Nedvědov,Horkýže slíže,Knechtovú mám rada a všetko takého podobného štýlu,plus čo sa dá dobre počúvať.Nemám rada tú typickú komerčnú hudbu ako Backstreet boys a pod.Nerozumiem rapu a technu. Milujem gitaru.Hrať neviem,mám hudobný hluch,ale ak náhodou ty vieš - som tvoja! Na valentína romantická vaňa - krásna predstava,ale už asi viem,prečo ma nikto romanticky nehýčka,ja by som sa tam nevedela uvolniť.Ale k tej vani by sa asi hodil ten tvoj jazz alebo nejaká jemná ezoterika...
Ja sa už k :-) nebudem vyjadrovať,už som si svoje napísala a aj to som sa neovládla. A nebudem riskovať,že ma príde strepať...
Ale pevne verím,že ty nie si yxo,lebo je tu taký chalanisko a toho podviedla baba,tak dúfam,že to nie si ty.
no ksl, vám to tu vysvetlí, možno