dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Matike nerozumiem,ale s tými chromozómami x a y mám presne rovnaký názor,tiež som vždy hovorievala,že y je zmutovaný x a preto sú chlapi taký ako sú. Mňa by naozaj zaujímalo,ako si to všetko postíhal študovať,a aká to bola stredná plná báb...Ale dám ti šancu aj na vyhýbavú odpoveď- aká farba spodného prádla na ženskej sa ti zdá najviac sexi?
ani táto úroveň nie je zlá, vieš moja jediná slabosť je matika, to kto ma pozná stačí mu nahodiť nejakú funkciu a som jeho, a v matematike má všetko svoje miesto, nie je tam žiadne opovrhovanie, nie je tam lepšia a horšia úroveň, skrátka je to dané, žiadne zápor je lepší ako klad, každé číslo má svoju hodnotu, je rovnocenné a záleží len na matematikovi ktoré použije a ako- rôzne cesty, rovnaké výsledky, čistá, krásna abstrakcia vhodná na všetko
Zabudni čo som písala pred chvíľou,sere to pes,len som mala zlý deň.Pokúsim sa to vrátiť do pôvodnej úrovne.Myslím svoje príspevky...Tak drž palce,nech je ešte dáka sranda..
Chcem si kúpiť možnolepší život.Fanúšik je tá tvoja kvačka.Za toto ma určite doseká.A som žena,len môj výzor nezodpovedá tvojim predstavám...A keby som ti napísala pravdu o sebe a svojom živote,tak by si mnou určite opovrhoval.Ksl je žena,ktorá vo mne kedysi dávno bola,ale ostalo z nej pramálo...Si mojou obeťou,imaginárny človiečik,ktorý mi momentálne pomáha prežiť.Priživujem sa na tvojej energii ako moderný upír.Naozaj neviem,čo by som bez teba robila.Ty ani netušíš ako veľmi mi pomáhaš...Rada si s tebou píšem,čítam tvoje príspevky a veľmi dobre sa pritom bavím.
čo si chceš kúpiť, s tým fanúšikom som to nepochopil
teraz tá očakávaná otázka- prečo si to myslíš, nie si žena alebo čo
No ja mám taký istý pocit,všetko čo si napísal presne sedí,dokonca som si istá,že v reále by sa ti zo mňa nepostavil ani náhodou...
Potrebujem 500 euro,nevieš ako by som ich mohla zohnať? Skúsim sa opýtať tvojho fanúšika,koľko dá,ak sem prestanem písať...
tebe neujde nič hej šetrím, bol by som nerád keby sme si prestali písať, lebo si ma uchvátila svojimi názormi- podávaš ich tak previnilo, si manipulatívna- tie nicky a držanie napatia v téme to je geniálne a určite máš plusko totálne za pridanie sa k vačšine konín čo robím- toto sú osudové ženy, ja som ťa už asi povýšil a si pre mňa kamoška, čo je naj hranica u mňa, presne takéto kamošky som mal na strednej, takto sme vyvádzali a mali sme dohodu, že medzi sebou budeme úplne otvorený a navzájom sa nebudeme podrážať ako 3 mušketieri- aj sme boli 4-ja a 3 baby a otázku sexu sme akosi pudovo obchádzali medzi sebou, hej spal som u nich, mal som ich mikiny, videl som ich nahé, ale nikdy nedošlo k sexu, už som to bral ako automatiku ani mi pri nich nestál- no niekedy hej, ale spať na čundry pod 1 dekou alebo tak to sa musí postaviť aspoň na minútu
Hej,nie je to špatné.Myslím,že ma z akéhosi dôvodu dosť šetríš...
už ani vlastne neviem ako sme sa k tomu príspevku dopracovali, a nie je to až také hrozné toto retardenie
Myslíš že tvoj fanúšik už dotankoval?