dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Dnes som vyhrala v lote 132 Sk.To preto,lebo som si včera povedala,že keď vyhráme v lote,tak sa môžme sťahovať.... Čo k tomu dodať. Ten hore sa tuším výborne na mne baví...Ano,moja chyba bola,že som chcela rodinu.Keby som bola vedela,čo to narobí s mojou dušou,tak to nikdy neurobím. S mojím manželom máš hlavne spoločnú slobodu v duši a to ma vždy na chlapoch fascinovalo.A ešte je odo mňa o 2 roky mladší... Ja som asi na mladé mäsko. On je v pohode,lebo si myslí,že náš vzťah tým neutrpí,ja mu neviem vysvetliť,že nie je normálne,keď 2 žijú 300 km od seba. On je ešte k tomu absolútne neromantický, v živote sa nado mnou nezamýšlal,žiadne darčeky,prekvapenia a tak.Jediné čo u nás bolo na 100% bol sex. Keby mal aspoň stotinu z tvojej fantázie,tak by mi to plne stačilo. Odišiel v novembri a odvtedy sa plne preukázalo,že nemá na to,aby sme také odlúčenie zvládli.Pokúšala som sa vysvetlovať,prosiť,urážať aj plakať,ale všetko márne,nepohnem s ním. On musí v prvom rade chcieť. Najtragickejšie na tom je,že keby bola stupnica lásky napr. 30,tak ja viem ľúbiť na tú 30 a aj som ho tak ľúbila,ale on je schopný milovať len na 10 a miluje ma na 10. Verím mu,že ma v rámci svojich možností miluje,ale mne to bohužiaľ nestačí. Kameň úrazu je ten,že kým sme nemali deti,tak som si to nemusela pripúšťať,ale zodpovednosť za malého človeka ťa prinúti vidieť veci reálne. Kiež by ma nechal kvôli nejakej kurve...A nie kvôli tomu,že ma málo ľúbi. Nie je čo na mne obdivovať,dosrala som si život a tak teraz musím niesť následky.Ty si mi veľmi pomohol,lebo aspoň mám akú-takú nádej,že sú aj iní,že nie je všetko stratené,aj keby som rovno ostala sama.Záver: byť sám,alebo s niekým je to úplne jedno,aj jedno aj druhé je strašne ťažké, nevybereš si...
ahoj, no každopádne tu máme najdlhšie príspevky z celého fóra
vieš ja nezvyknem odsudzovať nikoho a nič, každý ma svoje dôvody na konanie, teraz sa asi môj odporca chytá za hlavu či som normálny, ale mne nepríde sebecké ani čudné, že chceš vlastnú rodinu-svoju a ak to nevie pochopiť, alebo mu dáva rady 3 osoba skôr či neskôr na to doplatí, ľudia sú zákerný
a ty to máš o to horšie, že máš dcérky- z pohľadu svojho a terajšieho, myslím ale že môžeš byť na seba nie naštvaná ale hrdá, vieš toto máloktorá žena dokáže, si žena s veľkým Ž- normálne ťa obdivujem
Kurňa napísala som ti taký dlhý príspevok celkom k veci,ale počítač mi zase blbne a teraz už nemám čas ti znovu písať,takže potom
teraz ti môžem už povedať že ksl sú prvé písmená mien,môjho a mojich dcér.. Som rada,že ma neodcudzuješ
no asi budem mať niečo spoločné s tvojím manželom a to ako si ho dokázala naťahovať to by som dopadol asi, tak isto
vieš najlepšie na tom je, že ja som tie názory získal nie dumaním, ale konaním, ja som už mal toľko krát rozbitú hubu, ako tu nemali poniektoré baby krámy a moja záľuba je matika ako vieš tak spojenie týchto dvoch vecí a máš moje názory,ja som už porobil toľko cocotín, že sa čudujem, že som, to skôr teraz som opatrnejší,a o moc už nerobím chujoviny-teraz piánko
práve toho sa bojím, že ak zostanem sám sebou tak žiadnu takú nenájdem, takú pre mňa, ale zas máš pravdu a stačí keď bude niečo ako ty, nie stačí, musí
no nechcel by som byť objektom tvojej pomsty, už akým štýlom to píšeš, len pozor ak raz boli prestrelené musíš to urobiť bez emócií ak môžem poradiť, lebo sa zničíš ešte viac, viem o čom hovorím, proste to musí byť čistá, plánovaná pomsta, potom už záleží len na sile osobnosti protivníka
takže radíš nič nemeniť, nešpekulovať, nevymýšľať, len chodiť a s tým že si mám všetko overiť som to nepochopil, to myslíš ju
Ja čo som videla tvoju fotku,mne sa nezdá,že by si potreboval nejakú zmenu..Prečo sa chceš zmeniť? Ja som si síce tiež dala po 21 rokoch ostrihať dlhé vlasy na štýl Victorie Beckham,ale to preto lebo som si myslela,že je čas na zmenu,hodím sa blond,ale dopadlo to katastrofálne,vyzerala som ako posledná araňa a kaderníčky mali čo robiť aby sa mi nerehotali do ksichtu,keď som si to bola dať na druhý deň "opraviť".Výsledok bol ale pozitívny, v podstate som vlasy pod bradu zvažovala už niekoľko rokov,ale vždy som sa bála,že to nepôjde k mojej tvári...
No my budeme nejaký fakt duševný súrodenci alebo čo. Ja mám zase divoké spomienky na chatu vo Zvolene a s detvancom...Zmena? Želám ti,aby si stretol niečo mimoriadne.Ja myslím,že na to máš,aby si bol spokojný. Ja som teraz veľmi nešťastná,pretože netuším,čo má toto obdobie znamenať...Vieš v podstate ja som ho stretla po mojom návrate z USA,keď som slovenskú realitu vnímala trochu inak a ja sama som chvíľu mala vyčistenú hlavu od svojich plánov,požiadaviek na chlapov - bola som free a zmenená a vtedy som si povedala,že reku posledný ročník na VŠ,treba si užiť - nájdem si chlapa do postele.V podstate on tiež fungoval systémom krčma,náhodný sex,ďakujem a dovi...Ale nakoniec vo mne moja hrdosť zvíťazila a tri týždne som ho naťahovala bez toho,aby som mu dala,vieš-aby bol zo mňa min.šialený a nakoniec to bolo čosi fakt dobré... Tým chcem povedať,že zmena našim povahám môže ozaj pomôcť.Akurát,že mne sa to potom akosi pomotalo,ale to len kvôli tomu,lebo som sa postupne vrátila k svojim predošlým bludným predsudkom....Ale určite neľutujem seba,ja som za túto skúsenosť vďačná,stresy mám kvôli deťom,je mi ich neuveriteľne ľúto,že budú vyrastať v takej mešuge rodine a keby som to bola dopredu vedela,tak ich nemám,pretože vysvetlovať malému decku,prečo tatik nepríde domov je úplne otrasné...No záver,treba skúšať,musíš ísť z kožou na trh,no a hlúpy nie si,takže si hlavne hľadaj takú,čo ťa bude brať takého aký si.Neviem o akej zmene hovoríš,imidž je ti ozaj nanič,ty nevydržíš popierať samého seba a meniť sa v tridsiatke je dosť ťažké,tvoje názory sú dobré,ale miestami také akokeby detsky naivné a teoretické,ale to je tým tvojim dumaním o veciach,ktoré si radšej neokúsil,lebo sa dá pritom roztrepať papuľa. No ja som si ju nabila teraz a poriadne,blbé je,že pri tom krváca srdce a nie papuľa,ale som drak a všetkým ešte poriadne ukážem,len čo si vylížem rany a opravím neprestrielné šupiny,kokos, deň pomsty raz príde a oni budú žobrať pri mojich nohách aspoň o pohľad... Na to môžeš zobrať jed... Prď na zmeny,hľadaj a hľadaj,stretávaj sa s babami,hlavne moc nešpekuluj a nevymýšľaj hovadiny a nečakaj,že ťa niekto pochopí z narážiek,vždy si všetko over,či ťa správne pochopila a tak
no v prvom rade musím poďakovať za kompliment, ďakujem
hej máš pravdu, že bez pohladenia, bozkov a podpory je to veľmi ťažké, no asi nevie o čo prichádza, ale skôr či neskôr na to príde, muži sú dosť fixovaný na mamy
mala si pravdu, že mi dvaja máme toho spoločné viac ako si myslím, škoda je že sme sa nestretli skôr, oveľa skôr, ale naše cesty sa aj tak zvláštnym spôsobom prekrížili
písala si, že som ti psychicky pomáhal, no pravda je taká, že ty si mi pomohla oveľa, oveľa viac- vidíš zasa ťažím ja, uvedomil som si že sme pravdepodobne typy rovnako zmýšľajúce, rovnako konajúce a aj rovnako milujúce,- ty si sa vydala, založila rodinu, kdežto ja som v podstate vyčkával na pečené holuby, no vďaka tebe som si uvedomil, že to svojím čakaním nikdy nedosiahnem, veď si písala, že si vtedy bola veľmi šťastná žena, najšťastnejšia v živote a teraz to idem urobiť aj ja- zmenu, veľkú zmenu a naučila si ma, že aj keď to nevyjde bude to lepšie ako teraz- mám síce istotu, mám zabehaný kolobeh života, ale nie je to ono- asi to chápeš
no a čo vlastne hovoríš na tú moju zmenu- mohlo by to výjsť, tvoja mienka ma zaujíma
a zóna a a lucia- to bola jedna, veľmi dobrá akcia technécia, s kamošom som bol na chate v detve a kamoš išiel pozhánať nejaké kamošky a jedna z tých báb sa predstavila menom lucia a ja som sa zmohol, len na to, že tá čo sa ma v noci zmocnila a tak nejak to aj dopadlo, zóna a - pieseň lucia-to mi zostalo, pri každej lucii si spomeniem na detvu
Tak už je to jasné,môj zákonitý sa na mňa definitívne vyprdol.Áno,ľúbi ma aj nadalej,veď by bol kokot,aby takú babu ako som ja nemiloval..Škoda len,že som si skôr neuvedomila,aký je zbabelec a pravdupovediac,ten kto si nie je istý svojimi citami som ja,ja totiž neviem,či zvládnem žiť bez pohladenia,bozkov a psychickej podpory...Je toľko iných úžasných chlapov,ty sám si toho dôkazom,tak prečo sa mám trápiť so zbabelcom,ktorý nevie o mňa bojovať? Lucia a Zona A - nedalo mi trochu sa vyjadriť k zmene tvojho imidžu...A nevolám sa Lucia
no ahoóój moja dobrá kamoška, aký mám, dlhý sme sa nevideli
prečo čo sa stalo,vari to nevyšlo z manželom, ale asi som doterný, sorry
no ja sa teraz tak trochu mením, už ani moc nenadávam, vlastne skoro vôbec, naopak som milší, niečo sa mi deje s hormónmy- zvláštne nie však špatné
aký mám názor na to veštenie, neviem sám, tú kávu uhádla aj niektoré detaily, no ostatné vôbec, no ale čo mi dala tie rady nijak sa nepriečia s mojím ďalším postupom, tak budem náročky vyhľadávať trebárs tú kaviareň a pôjdeme do nej a tak chápeš ako to myslím
a prečo zóna a a lucia, najprv sa ťa spýtam prečo ťa to tak oslovilo potom odpoviem