kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

zaujímavá báseň
díky za energiu, vieš ja mám neuveriteľné šťastie vo všetkom, okrem tých vzťahov- možno aj preto, že som podvedome nechcel vzťah, len to sa teraz zmenilo pri tom mojom úraze sa nejaká moja časť rozhodla, že toto treba zmeniť, takže idem na to ako v tom seriáli darma a greg- zhurta a uvidíme, neviem či som zaujímavý pre baby-ale všetky baby čo som chcel mali veľa spoločného- boli všetky staršie ako ja, boli inteligentné, boli vyššie alebo rovnako vysoké ako ja-178cm,boli prirodzené čiernovlásky, všetky mali problém-buď zo vzťahom alebo bývaním, zo všetkými som si mal čo povedať, všetky fajčili a chodili do baru na pivo, všetky mali rád niečo netradičné až úchylné, všetky mali domáce zvieratko a kurva všetky nemohli so mňou chodiť pre prijebané zákutia vyšších mocností, tak ak toto nie je náhoda tak neviem potom čo, pravdepodobne aj ty budeš spĺnať tieto parametre a asi toto bude to nepoužitelné na mne-mám nejakú zvláštnu karmu, alebo čo, ľudia nevedia pri mne čo si majú myslieť

technécium

ahoj láska, hej je na tom veľa jogu som cvičil, aj tie hladiny a pomáhalo mi to, teraz som si našiel dokonca niečo o telekinéze také cvičenia je to zaujímavé

ksl

Som silná osobnosť a on je slaboch - jin jang ako vyšité,ale chybička se vloudí, som na neho príliš dobrá a tak ma neposlúcha. Myslím,že by som ho mala zabiť, alebo aspoň zbiť...Som aj nebezpečná,mám prístup k takým kyselinám a postupom,že by z neho nezostal ani mastný flak... No povedz, a on si dovolí mi zdrhnúť...Je toto spravodlivosť?
Prečo zhorela naša láska?
Prečo necítim jej dym...
Ostala len otázka,
či ťa zabijem
to ešte uvidím...
To mal spolužiak na strednej vyryté na lavici...

ksl

Miláčik,s tou ľudinou si to presne trafil. A čo to loto? Skúšala som to cez hladinu alfa, ale presný postup neovládam,takže v podstate som trafila 3 čísla zo šiestich. Vieš,asi ma budeš mať za trafenú,ale ja si myslím,že na tých veciach,ako je relaxácia,jóga a Silvova metóda a Tajná reč tela niečo je...Na VŠ som fungovala systémom,že som sa naučila 4 otázky z 50 a tiahla/dostala som 1 z tých 4,čo som vedela.Nikto mi neveril,len spolubývajúce,že sa naozaj neučím na skúšky... Keby toto všetko ovládal priemerný slovenský občan, tak svetu vládneme my a mier...Mne sa ti úplne bežne stáva,že keď niečo v strašnom,ale strašnom hneve rozhodnem,že tak toto nikdy viac,ono sa mi to splní,aj keď sa o to nejak zvlášť už potom nesnažím...Stále som nepochopila,čo je na tebe také nepoužiteľné v normálnom vzťahu dvoch ludí...Mne teda prídeš riadne zaujímavý,keby som bola slobodná,myslím bez detí,tak by som normálne to na teba vyskúšala... Vzťah sa medzi partnermi deťmi zmení,ale v tom zmysle,že si nútený robiť kompromisy,aké by si predtým ani náhodou nepripustil.
Ja ti budem posielať trochu svojej energie,aby si našiel,alebo už teraz mal, čo hladáš...

technécium

a ešte niečo dodám ak ťa to ukľudní
vy ženy to máte v tejto spoločnosti oveľa ťažšie, napr. tvoj prípad tak on si odíde a nič sa nedeje v uvodzovkách, proste sa čaká, že žena bude trpieť a čušať a milovať ho, a si zober, že by si odišla ty, no už si to viem predstaviť, jeho rodina by ty nenašla ani meno, okolie odsudzovalo, kdežto jeho ľutovalo, ale naopak to nikdy, toto ľudina-priemerná nepochopí a najhoršie keď ani on

technécium

myslím, že vo vašom vzťahu si oveľa silnejšia osobnosť a preto si ťa aj bral a čaká, že ty budeš ťahať nitky
no a k tomu lotu v ďalšom príspevku, lebo si mi trafila- brnkla na strunu

technécium

ten vtip je dobrý,
no máš pravdu ja rozmýšlam trošku asi fakt zvláštne, tie darčeky a tak, lebo len málo ľudí chápe mojim mozgovým pochodom a moji kamoši tí sú takého istého cesta, takže nemám moc skúseností z normálom- ako chápem ho, ale niečo mi je tam utajené-presne si to vystihla s tým mydlom, že kdesi vzadu v mozgu zostane ten šok a bude si dávať pozor na mňa, možno neskôr to bude chápať
na chlapov platí sex, to hej, ale povedal by som, že nás, aspoň mňa a mojich kamošov, skôr uchváti niečo také gamblerské by som to nazval,predtucha niečoho čo viem, že nemá iná
čo potom platí na ženy-chlapi myslia, že keď má deti, že vyhrali a sú zrazu v inej kategórii-tak myslím
no a k tej fantázii- ja som sa pohyboval, vždy medzi povahovými extrémami a to fantáziu musí získať každý
inak máš 100% pravdu, moje pravidlo je tiež, že vzťah na diaľku vždy padne, neviem tu nemôžem radiť, nemám deti, neviem ako by som sa zachoval-teda asi viem, ale keď nepomohlo plakanie, hrozby a tak, tak asi fakt nebude mať cit pre teba-tým zmyslom ako si to opísala na tej stupnici, skús ísť teda za ním, nezmení to jeho povahu, ani tebe nedodá stratenú dôveru, ale aspoň sa nebudeš obviňovať,,zostaneš doma nájdeš niekoho, je to tak ako píšeš sám, alebo z niekým- v princípe to isté
alebo to ber ako búrku- pred búrkov krásne, postupné mraky a strach z toho aká silná bude, počas búrky určitý úkryt a zmes citov z nej a po búrke zas vyjde slniečko

ksl

Teraz čisto k tebe - s tým overovaním som to myslela tak,že spočiatku by si si mal vždy overiť,ako ťa pochopila.Predpokladám to z tej témy darček,že rád používaš skryté významy a dvojzmysly a to ona nemusí správne pochopiť. Vždy si treba doslovne všetko vysvetliť,aby sa jednak naučila tvoj systém zmýšlania a jednak aby nedochádzalo ku zbytočným nedorozumeniam. Napr. to mydlo ako darček - je to chujovina, v prípade,že to nepochopí správne,ale systémom že smrdí,tak aj keď jej to potom romanticky vysvetlíš - ona sa zasmeje ale kdesi vzadu v mozgu jej ostane ten prvotný šok a bude si podvedome na teba dávať bacha...Taktiež si myslím,že na to aby si protajšok ukludnil a získal dôveru,musíš ju predovšetkým počúvať a potom priniesť niečo,čo vieš,že sa jej bude páčiť,alebo že to má rada. Ak budeš spočiatku moc špekulovať a nasilu vymýšlať extra veci,tak tým ju len budeš zneisťovať,lebo jej v podstate budeš nútiť svoje predstavy. Takéto vydumané a prešpekulované dary si nechaj až na druhú fázu,keď sa budete lepšie poznať a ona ti už bude veriť... A s tým naťahovaním,to bola klasická technika: dať najavo silný záujem a potom vždy nejako z toho diplomaticky vycúvať...Ale to platí len na chlapov. Vieš, ja si myslím,že jediná účinná zbraň na vás chlapov je sex. Nič iné nepomáha. No nemyslím tým,že teraz sex ako odmena alebo za trest žiadny.. Myslím tým,že keď je chlap v psteli spokojný,tak je spokojný aj so ženskou.. Preto je môj manžel kľudný,že nás to nerozdelí...A ešte sa samozrejme nemusí báť,pretože vie,že ja nie som typ matky,čo hodí svoje deti starým rodičom na krk a ide do baru...Aj tak by mi ich nevzali...Ja by som aj inak išla... :) Čítala som jeden vtip a ten sa na mňa celkom hodí - stojí manžel pred zrkadlom v kúpeľni,utiera sa po osprchovaní a hovorí: zrkadielko,zrkadielko,povedz kto má najväčšieho kok..a na svete? Ja! Kričí manželka z obývačky...