dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Ahoj. Aký máš? Ja na k...t,ale to prebolí... Chcem sa ťa spýtať,ale úprimne - čítala som mágiu a chcela by som vedieť,či je to pravda s tou kočkou a či ti tie odpovede pomohli. A prečo Zona A a Lucia?
to chce len čas, neboj bude hej
už som ti písal, že na všetkom zlom je niečo dobré, teda presne pol na pol
bol som dnes aj v lekárni, kúpil som si C a magnézium- toto je zázrak, potláča stres a regeneruje organizmus po všetkých stránkach, však sa aj zúčastňuje skoro na všetkých enzymatických pochodoch, ale myslím, že ty si v biológii doma, nie nemyslím viem,a neviem odporučila si mi aj vitamíny rozpustné v tukoch a s nimi to nechcem preháňať- čo ma chceš otráviť- neviem ako sa dáva znamienko smiechu,
vendi sa potešil a hovorí, že sa pokúsi poťahať staré známosti, aby si mohla mať aj ty svoje sudoku, vhodné úplatky vhodným osobám a nevadí, že je sudoku chránené zákonom, dá sa všetko, to hold je celý vendi-dobrák od kosti
jasné vš platí akurát neviem, kde, čo, ako- prečo sa pýtaš
Ou, tak to sa teším s tebou.Modrá je super,ja mám tiež negatívny vzťah k červenej.. U nás je počasie tak na samovraždu,hmla depka a tak.Bolesti ma pomaly opúšťajú,beriem antibiotiká a onkel dok mi vymyslel potom sériu Pendeponov...Ja ti mám dnes tiež vyslovene zlomový deň,vyzerá to na 99% že ostávam sama v KE,čo je veľmi zlé,ale na druhej strane mi to možno pomôže sa pozbierať,musím,lebo inak neprežijem.A to doslovne.Ty si niečo dávnejšie spomínal,že by si chcel ešte študovať nejakú VŠ? To platí? A tá hriva - to chce vitamíny, hlavne A,E,C,D,všetky skup.B a najviac asi S. Pozdrav Vendiho,ak s ním budeš a povedz mu,že neviem čo sa mi snívalo,pretože som mala zase jednu z tých nocí,keď máš pocit,že si vôbec nespal a úplne neromanticky som dosť kuckala...No čo už,možno to výjde dnes v noci....
čau láska, no teda dnes mám neuveriteľný deň, skoro eufória, ako mi to všetko vychádza, normálne si tu vyspevujem táslerove pesničky, som ja fakt dieť šťasteny ako mi to hovoria
tak pn, ešte týždeň, ale už nemusím byť doma, tomu sa potešil najviac asi vendi, bol som v práci pozrieť no úžas, máme nové logo, už mám na plášti na prednom vrecku meno a logo krásnej bledúčko modrej farby, biela- modrá to je super, si predstav, že by bolo červeno-marhuľové no horor to by ma rozptyľovalo, slniečko svieti, teplúčko je no levík sa prebúdza, síce má ešte trošku vypĺznutú hrivu, ale to je otázka niekoľkých dní, akurát ma nepotešilo, že čip je zasa drahší a tie mobilné kurvy mi zas spravili motanicu s faktúrou a ja internet banking nepoužívam, aspoň, že tam majú zamestnané kočky, nový mobil mi tam padol do oka, v pondelok budem mať ďalšiu hračku, no a ty čo, infra pomáha prehriať údy, no a o čom sa ti snívalo
a téma mágia , ešte nie je uzavretá
to je pekné, ale už neviem o čom sme točili o kolegyni
mrknem uvidím rozumieš
No idem spať,lebo už mi zase začína prepínať ako vtedy to s tou tvojou kolegyňou...Ešte si musím svietiť na dutiny takou červenou lampou,vieš,údy a kosti povyhrievať, no taká erotika po čuni... Krčný ma strašil,že keď to nebudem robiť tak si koledujem o veľký prúser... Jaj a zabudla som ti napísať,že zápal dutín mám z húlenia na balkóne pri tých -20 čo bolo pred mesiacom,či dvoma...A dnes som sa dozvedela,že nebyť toho môjho alternatívneho liečenia,tak by som k tomu mala aj zápal plúc... No nič,idem si jednu bafnúť a potom ohrejem... Budem na teba myslieť...Celou svojou krásnou dušou....
Akože ti sem-tam napíšem sem na toto forum? A ty tu budeš ako dlho? Som sa zľakla,že mi chceš volať,ty kokos...
hľadal som si preklad ale nenašiel akurát len ten názov
no s tou rečou len to, že ak si nájdeš prácu a budeš mať jasnú myseľ, tak tu asi nebudeš chodiť na fórum
ako vieš, že fajčím skôr ako ty
vendi a pery-pekné
Najradšej z jedla mám kávu a cigarety a potom všetko ostatné,nemám rada bravčovú pečeň a raz mi jedna bosorka rádobybývalá svokra naschvál urobila vnútornosti z diviny,tak to už bola sila a zistila som,že moja nekonečná diplomacia má hranice... Fajčím od 21,tak asi aj v tom máš náskok... S tou rečou som nepochopila...Ako to myslíš? Joooj a zabudla som,že nemám rada šľahačku... A máš veľmi,veľmi,veľmi pekné pery. Aspoň na tej fotke... Ani si nechcem predstavovať,to všetko,čo si písal,že nimi rád bozkávaš...Asi mi bude túto noc chýbať niekto ako Vendi,alebo Vendi alebo sudoku...Preklad je približne: mám ťa pod kožou (dostal si sa mi pod kožu,ale oni spievajú o babe),refrén je pekný ale nedokážem presne preložiť