dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
začal som tak, preto lebo som doteraz žil štýlom takého tripu aj napriek tomu, že ma dosť vecí štvalo, potom ako sa mi stal ten úraz ma niečo osvietilo a ako som si začal písať z tebou som pochopil, že potrebujem zmenu, lebo doteraz to nebolo ono, vieš ja potrebujem dostať impulz, proste ma musí niekto naštartovať, alebo ak chceš dokopať, jedna vec ma štvala a to, že nemám vš, aj keď som zarábal vždy viac ako oni, aj keď som si mohol robiť čo chcem myslím v práci, vďaka tebe som si uvedomil, že ja vlastne robím to čo nechcem aj keď ma to baví ako asi všetko- to je sranda čo, takže na tvoj podnet idem do školy, dnes som si pozeral na nete o štúdiu a tak, mohla by si mi aj tu helfnúť, dám si zaťiaľ 4 prihlášky-nech je aj nejaká brzda ak ma nezoberú kam chcem, čo je veľmi pravdepodobné, dám si na lekárske fakulty- uvidíme na to 6 ročné ma asi nevezmú, ale veľmi ma zaujalo, /teraz sa budeš diviť,/ ošetrovateľstvo a diagnostika-tá je najpravdepodobnejšia, tieto školy sú len v blave, martine, trnave,trenčíne,nitre a košiciach-že by tá veterina, rozhodol som sa pre martin a trnavu, košice asi najviac berú, ale sú moc ďaleko, znamená to študentský život, chcem denné, bude to zaujímavé a ťažké-brigády, učenie a tak-lebo ja to už neberiem z pohľadu 20 ročných, možno to budem mať aj ľahšie z určitej stránky- bude to zaujímavé veľmi
teda trip, alebo tak, môžem sa ťa spýtať čo máš vlastne vyštudované, lebo vieš presne odhadnúť ako čo myslím a zaujímalo by ma či aj manžel tvoj študoval to isté
neviem ako sa tomu hovorí u nás,ten stav keď si z drogy v pozitívnej prdeli a máš skvelý pocit a máš na háku...
doslovne - pretože som sa dostal vysoko
slang, v pesničke - pretože som sa zhúlil (ten stav eufórie z marihuany)
ahoj láska, začnem netradične mohla by si mi preložiť toto-Because I Got High
A k tomu lotu - keby som to vedela pochopiť,tak mi stačí už len splašiť sexi latexový kostým superženy a môžem ísť zachraňovať svet... :) - to akože sranda
a ešte mám v ľavom uchu 3 náušnice - 1.je od narodenia,2. je doma vyrobená injekčnou ihlou (hnisala mi hádam 2 roky) a 3. som si dala urobiť v zlatníctve na pešej,lebo ten deň svietilo slniečko,bolo teplo a bol obed a my s kamoškou sme už stihli pivko...Hej a presne aj ja som bola barovo-krčmový typ a vrchol kultúry bolo u mňa kapučíno v kaviarni...
Tak som dostala ďalšiu po papuli...Zaspal mi počas telefonátu...Kurva,ten ma musí milovať...No minimálne ako seba... Ten tvoj výlev - žiadne vyššie mocnosti,len si inteligentný a chytrý,takže rýchlo prídeš na to,že to nie je ono a v globále to potom vyzerá,že nemáš šťastie na baby...Vieš niekto žije celé roky s niekým a až potom mu dojde aký vlastne ten druhý je a je to v pytli...Ty to odhadneš veľmi rýchlo,možno rýchlejšie než si to dokážeš uvedomiť a potom sa správaš tak,že tú babu to odstraší a vyhovorí sa ti na nejakú nepodstatnú vec. Ja mám 173,približne raz toľko kíl čo ty,modro-zeleno-sivé oči(podľa toho čo si oblečiem),pôvodne mám hnedé vlasy,ale roky mám už melír - také hrubé pramene blond,v pravidelných intervaloch ma prepadne sa zafarbiť na tmavohnedo s červeným odtieňom,tak potom mávam vlasy 4 farieb,ale vyzerá to dobre. Ja by som ti mohla čiste teoreticky ponúknuť len rolu milenca a to tvojej osobnosti nemôže stačiť,súdim podľa seba (buď všetko alebo nič).No možno by sme chvílu boli spokojný,ale potom by jeden z nás aj tak chcel po tom druhom viac a okrem toho si myslím,že ty ako normálny zdravý chlap máš právo na rovnako normálnu zdravú babu,bezdetnú a slobodnú. Ale aj tak dík,že si. Pekné sníčky
a ešte si vedela, že kasína-lepšie si zamestnávajú psychotronikov a ľudí ktorý majú predpoklady vyhrať jednoducho nepustia hrať ani takých čo stále vyhrávajú a to vážne
no to bol môj výlev a k tomu lotu
my sme sa s jedným kamošom z matematickej, dlho venovali hazardu,pravdepodobnosti a tak,loto a podobné nie sú dobré na výhru, skús dostihy alebo niké, a nakoniec kasíno, my sme si takto dosť veľa prachov zarobili a minuli na akciách-veľmi veľa, len musíš vedieť, kedy dosť nesmie hra vyhrať nad tebou a žiadne veľké výkry 50 000 a viac, v niké nemusíš vôbec nič vedieť o športe-to ja som do toho dutý, kto je favorit a kto hrá doma, stačí len kurzy a kombinatoriku, viem o čom hovorím lebo som brigádoval v stávkovej, na výpočtoch veľkosti kurzov,- vieš vyhráš vždy v 3 prípadoch-1 je ak máš veľa peňazí, kto má vačší bank vždy vyhrá, to platí aj v kasíne, 2- keď chce stávková potopiť konkurenciu kurzy sú tak postavené, že buď vyhráš v danej alebo konkurenčnej stávkovej- vždy, len ľudina nechodí podať to isté v 2 stávkových a 3-je tkz zlatá stávka na ktorej vždy vyhráš nech dopadne zápas hocijako, mi sme mali za úlohu tieto kurzy čo dal počítač eliminovať a pozmeniť, aby ľudina nevyhrala-ak vieš ako sa podáva v niké tak ti napíšem príklad stávky na ktorej vždy vyhráš-musíš ju len nájsť, bude to síce málo možno 1,1 * vkladu, ale 100 sk máš 110, 1000 sk máš 100 vo vrecku, keď by si podala 10000 tak tú stávku zrušia- na to sme tam boli, dakto stavil veľa a už sme prepočítavali, no a ten kamoš zas brigádoval na black jacku a tam sa dá tiež zvýšiť svoje šance tak ako na rulete, a tam karty mieša stroj-náhodne máš 52 kariet a 6 balíčkov, a ak zistíš algoritmus stroja tak máš prachy, lebo strojová náhoda nie je náhoda, len sled matematických výpočtov, preto chodia aj prevádzkári každý 2-3 deň meniť algoritmus výherných automatov, no asi som ťa teraz dobre nudil, ale toto je moja úchylka a to týmto nebalím baby, to by som asi žiadnu možno len hluchú