dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
síce môžem ju čítať aj tak ako japonci len si otočím papier naopak, čo ty na to, bude to rýchlejšie
vidíš ja som sa učil nemecky 7 rokov a som na tom podobne
prečo vlastne mám čítať ako japonci
vidíš ja som dobrý žiak, v tomto fóre som už urobil kus roboty, nástup k moci bol podobný-pre všetkých som bol chuj, témy mi zmazávali, teraz vyčkávajú nevšímajú si ma a ja zbrojím, potom tu mám aj prívržencov, no ale ak sa proti mne spoja 3 ďalší velikány to potom padnem, alebo ujdem do južnej ameriky
Viem aj nemecky...Aber sehr wenig...
No tak narobil chaos v celom svete,čiže je celkom pochopiteľné,že ťa jeho schopnosť manipulovať davom zaujala...Áno,zhora dolu.
to by sme si asi rozumeli, lebo ja mám fakt rád takéto ujeté dátumy a tak, dokonca sa dokážem pozerať hodinu na prejav hitlera, dokonca som sa aj naučil niečo po nemecky, tie jeho gestá, mimika to bol fakt zapálený človek, teraz tu už budem jednoznačne naj cocot
keith je člen rolling stones, s tými japoncami si to myslela ako oni čítajú kaligrafiu
A inak ja by som na rande v piatok 13 šla úplne v pohode,pretože pre mňa to znamená buď šťastie alebo niečo pozitívne zvláštne,ujeté... ja nemám problém Boha,my by sme si asi ozaj rozumeli...
No nedalo mi trošku...Bola som zvedavá,aký algoritmus a tak...Ešte ti poradím-čítaj ako japonci...A inak si truhlík,lebo človek na rande je v strese a snaží sa byť úprimný,lebo si potrebuje toho človeka druhého najprv definovať a až potom začne rozlišovať čo je sranda a čo nie...Škoda že nerozumiem matike,určite by som ti to vysvetlila lepšie...Napr. ako rovnica x y z ak nepoznáš aspoň y a z tak x nevyriešiš...Len mi pre boha nenapíš niečo,aby si mi to vyvrátil..Viem,že je to tupý príklad,ale tvoje argumenty by som aj tak nepochopila...Ja som si čítala aj tvoje iné príspevky a tak som už potom ľahšie pochopila ako čo myslíš,ale pri tebe je ťažko vedieť kedy sranduješ a kedy si vážny,pretože si veľmi dobrý...Ja ani neviem kto alebo čo je Keith ... Ale to zafajčiť mi dvihlo náladu...Chudák Vendi,ten bol asi dosť skleslý z toho celého...
v piatok to super rande v piatok 13 bolo, vidíš ešte aj dátum som si vybral, ja si vždy musím vybrať to čo nikto nechce
vieš čo chcel som byť slušný, milý, pozorný a tak ako mi tu radili baby, tak som taký bol, no ale ona mi začala vybrávať, že je nudistka, pýtala sa ma koľko som mal frajeriek a tak som sa jej spýtal to už bolo moje ozajstné ja, či nemá chuť si zafajčiť a ona mi ponúkla cigu, potom sme sa bavili o keith richardsovi, že ten rozozná či je v európe alebo amerike, len podľa farby filtra na cigaretách a proste špatná nebola, trošku bez fantázie, všetko čo som jej povedal zobrala doslovne ako s tými cigami a bola fest úprimná tá by nedokázala oklamať ani malé decko a dobre bola ujetá, možno sa stretneme uvidím
tak si ma chcela potrápiť