dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Pre :-) nemôžem uveriť vlastným očiam...Ty sa chceš baviť s dvoma narušenými?
Pre technécia - v živote by ma nenapadlo,že by si tu na mňa vyčkával,ale určite by som sa cítila veľmi výnimočne,keby to tak bolo...
Inak to s tým naším debatením - ešte na začiatku,keď som popísala svoj problém pod iným nickom,tak si mi odpísal brutál veci v tom duchu,že a takíto ludia potom vychovajú kriminálnikov a povalačov...
pre :-) tak sa zapoj, máš 5 min sólo ok
pre lásku- a ešte 1 vec vieš ja som dosť nepredvídateľný a manipulatívny, ja som v tomto majster a ak baba použije túto taktiku, vyčkávania a mojej nadržanosti, tak najskôr by som ju asi zobral na neuveriteľne sexi, tmavé a hlučné miesto-trebárs to kino, ale aj film by tu hral rolu, napr 3D kino a na horor, alebo podmorský svet- proste by som sa snažil zvrátiť rovnováhu síl na moju stranu, alebo by som ju opil, ale tak noblesne aby o tom ani nevedela teda v ten deň, ale ak by bola opitá určite by som s ňou nemal sex- toto ja neuznávam, ale napr by som jejurobil niečo aby si myslela, že bol a cítila sa previnilo/ napr by som jej upravil zostrih tam dole, alebo tak/, ale s tebou, s tebou by to bola asi výzva-akýsi postup do veľmajsterského rádu, -týmto nechcem povedať, že som chrapúň voči babám, to nie, len mám rád veci vo svojich rukách, ale asi to budem robiť nabudúce tak ak mi radíš, proste bude najprv super kamoška aj keď si myslím, že toto je dosiahnuť oveľa ťažšie ako len sex, ale asi to bude stáť za to- teraz sa cítim ako v puberte
asi máš pravdu, asi ju treba najprv poznať ako kamošku a ono to potom prerastie samé, len je horšie, že málo žien vie tak rozmýšľať ako K.ri.ka, že veľmi málo, toto ako si to tu popísala by bolo bohovské
tato debata sa mi fakt paci.konecne nejake normalne vety a normalna debata.. zapojte do nej aj mna
možno si podvedome chcela niečo iné, preto si aj odišla do nitry a tak
keby si to urobila vtedy inak, ber to tak že možno by bolo lepšie, možno horšie, vieš ja som bol teraz 2 mesiace doma a už mi to pomaly, ale isto ide na mozog, konečne zajtra do práce, lebo to som bol stále doma a len rozmýšľam o tom čo mohlo byť a je to dosť blbé až sebadeštrukčné
Napr.toto čo sme si mi tu dvaja vytvorili by bol perfektný základ na super rande,kde by sme už len dotiahli to,či sa fyzicky priťahujeme,alebo nie...Ale aj tak by som si ťa ešte oťukávala a nechala si od teba doslovne vysvetliť všetko,čo by som vedela pchopiť aspoň dvoma spôsobmi...A samozrejme by som ti na prvom rande nedala,ale postarala by som sa o to,aby si sa cítil výnimočný a tiež aby si bol riadne nažhavený bez toho,aby som sa ťa vôbec dotkla...
2 vzťah to bolo tiež vlastne hneď ako som nastúpila do NR,tak som sa skamarátila s chalanom,ktorý bol košičan,ale bol piatak a ja prváčka,hoci som bola o rok mladšia,tak on v lete skončil,potom vybavil vojenčinu v NR a to bol začiatok konca..Tiež som s ním v podstate polroka flirtovala,ale to už bolo tvrdšie,myslím môj prejav...Dala som sa sním dokopy aby mi pmohol zabudnúť na tú moju lásku z TU...Tým všetkým chcem povedať,že možno by si mal skúsiť ísť na rande s pocitom,že sa ideš skamarátiť a nie zamilovať,nemôžem sa ubrániť pocitu,že ty očakávaš,že ti hneď bude sedieť,blesk z jasného neba a hotovo,láska jak hovado...Tiež ma napadlo,či sa moc nesnažíš hneď jej urobiť jasno,že som taký a taký a basta..
Ja ti verím úplne všetko,čo lenbudeš chcieť... Píšem ti tu svoje životné skúsenosti s cieľom tvojho daľšieho poučenia sa
1. vzťah - pri nástupe na TU sme sa hneď na začiatku skamarátili s partiou elektrikárov(študenti EF) a dodnes mám pocit,že elektrikári sú vyslovene najviac zábavy chtivý z celej TU.V rámci partie sa povytvárali páriky a ja a ten môj prvý osudový sme nejak ostali sami,ale rozumeli sme si a zakaždým,keď bola nejaká akcia tak sme väčšinou boli pri sebe a výborne sme sa zabávali,mal dar od BOHA zaprať vždy niečo také super a samozrejme tam bol aj flirt,ale nikdy nie nejaké bozky alebo sex,len kecy...Pred letom sa vyjadril,že nevie čo má robiť,že ma miluje...Romantika ako hovado.Strávila som s ním neskutočne skvelé 2 roky,plné kvalitnej zábavy a ešte kvalitnejšieho sexu,stal sa a aj je človekom ktorého budem navždy milovať.Usekla som to ja,pretože som išla do NR a nevedela som čo zo sebou,bála som sa že sa nás vzťah skončí dialkou,tak v duchu čistý rez vždy najmenej bolí...Lutujem to dodnes,dodnes mám v hlave otázku čo keby som to urobila vtedy inak...
ahoj láska nebudeš veriť, ale teraz som zapol pc a... už to vyzerá, že tu na teba vyčkávam, to asi nebudeš veriť