dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Večer som vytočila jeho číslo asi 60x,načo mi poslal sms,že sa rozpráva s matkou,ale že to nechce pochopiť a že mi potom zavolá...A hádaj čo? Nezavolal a ani nedvíha...Ja som mu zase naletela,zase som ako taká trafená čakala,že mi zavolá...Zrejme ho matka poslala kade ľahšie a on sa mi to bál zavolať,lebo ma pozná a dobre vie,že by som plakala a pičovala na jeho celú rodinu. U nás je to tak,že on na moju môže,ja sa väčšinou pridám,ale tá jeho je svätá...
Ale najprv som zavolala jemu,aby o tom vedel.Musela som vytočiť asi 20x,kým mi zdvihol.Povedla som mu,že mu dávam čas do večera,aby sa sňou o nás rozprával,inak matke volám ja.Bol veľmi pokorný,vieš ja som ho dosť dojebala v maily v duchu,že na nás serie a že nás nemá rád. Na jediné čo sa zmohol mi povedať pekného valentína,načo som mu ja povedala,že nás dvoch sa to netýka,lebo keby nás ľúbil tak sa s matkou porozpráva už dávno...Zase odjeb...Celý deň samozrejme nič,pri predstave že on má víkend,čo ja som nemala ani nepamätám,tak mi je na vracanie.
co si nedate vy dvaja rande?
Ser na to...Budú ďalšie. Ja nemám učiteľstvo,ale poľnohospodársku...Berú tam všetko a tak je tam 75% ľudí,čo to vôbec nechceli študovať,ale boli leniví sa dostať inde a tak sa dosť zabávajú...
no ja asi nebudem tá tvoja výnimka, ktorá potvrdí to pravidlo a ďakujem za pekné želanie
to rande to bola, ale pičovina, ja furt stretnem takú babu čo nevie nič pochopiť, nič nechápe no horor a mňa to potom donúti skúšať jej hranicu až na ostrie noža, toto sa asi neodnaučím, ja už prestanem chodiť na tieto akcie, nikoho nebudem hľadať, buď si ma nájde ona, alebo, nie takto to urobím
to si si zaujímavo zariadila valentína, vieš ja by so ti hodil nejakú valentínku, ale z agronómie poznám len o zetore čo orie v hore a baníci ma naučili také, kde je toľko nadávok, že ani samotný valentín ich nebol ušetrený
myslím, že sa moc obviňuješ, či už právom alebo neprávom, ale moc
dúfam, že aj čísielko pri ľudských obetiach v tvojom okolí je zatiaľ nulové
puzzle-zaujímavá zábavka, triedenie, skladanie po kúskoch...a už sa ti aj vynára nejaký obrázok
no humor ten mám, teda svojský, o tom význame v 3 slovách neviem v podstate som sa nad tým zamyslel, až teraz a nemyslím si, že potrebuješ niečo obkecávať-práve sa vieš vyjadriť ešte stručnejšie ako ja
psychológia je iste zaujímavá, hlavne ľudské osudy a také rozhovory milujem, kde pomôžeš druhému tak, že na to príde sám-toto vieš fakt geniálne, normálne neviem pochopiť ako sa ti mohlo stať čo sa stalo, veď si super žena vo veľa ohľadoch toto teda nechápem, čo musí byť všetko vyvážené vo vzťahu, aby prestal fungovať
hej to je svatá pravda, zapadnúť tam medzi nich je určite vhodné aj s tou blanou na mozgu si to dobre povedala, pozriem aj tú nitru, ale to asi len externe, to vieš na školu som nešiel, lebo som nemal financie, dostal som celkom dobrú ponuku do práce a tam som o tom už prestal rozmýšľať, a samozrejme som bol aj lenivý a pohodlný
no ahoj láska, tak to teda je nadupané, myslím, že máš zasa pravdu, v tej nitre sú tie odbory dosť zvláštne a učiteľstvo to asi nie
No,takže idem spať,dnešné záverečné skóre: telefonát 0, sms 0, mail 0,nečakaný návrat ku svojej tupej a nezaujímavej žene,ktorá nechápe,že býva unavený 0. Vediem si skvele... Ale tebe,ak si sa náhodou stihol zamilovať,závidieť nebudem,ty budeš moja výnimka...Tebe to želám...